اگه فیش درست وصل شده باشه اتوماتیک به به تلویزیون وصل میشه.فقط یه پیغام میده که هد ست وصل شد و رو تلویزیون چیزی نشون نمیده
اگر نمیشه فیش رو تا نصفه وارد کن و بعد TV out رو انتخاب کن و فیش رو کامل جا بزن.
اگه فیش درست وصل شده باشه اتوماتیک به به تلویزیون وصل میشه.فقط یه پیغام میده که هد ست وصل شد و رو تلویزیون چیزی نشون نمیده
اگر نمیشه فیش رو تا نصفه وارد کن و بعد TV out رو انتخاب کن و فیش رو کامل جا بزن.
چه کار باید کنم این مشکل حل شه؟
لطفا بیشتر توضیح بدید .
ممنون
من گوشیم رو روی روتر D-LINK DIR-300 تست کرم و جوابداد
شاید شما تو تنظیمات اشتباه میری
اینجوری برو :
وارد وایرلس شو و اسکن کن ، وایرلست رو شناخت
بر روی نامش کلیک کن (همه اینها تو گوشی)
options رو بزن
سپس connect رو بزن
پسوورد WEP رو بده (13 رقم)
سپس کانکت میشه و اینترنت رو تست میکنه و میتونی از بروزر گوشی برای اینترنت استفاده کنی
یه چیزی بگم :فقط یه پیغام میده که هد ست وصل شد و رو تلویزیون چیزی نشون نمیده
منم این مشکلو بار اول داشتم ولی وقتی فیش آنتنو از tv کشیدم بیرون حل شد قضیه ( البته اول انتنو بکش بعد گوشیو وصل کن)
خوب به نظر من که این دو مورد بی ربط هستند اما خیلی دوست دارم اگه کسی بتونه یه دلیلی براش بیاره
(چیز دیگه اینکه بعضی tv ها دوتا فیش می خورند بعضی یکی(تا جایی که من میدونم) خواستم بگم که فیشا رو مطمینید درست وصل کردید؟)
دوستان قيمت اين گوشي توي دبي ارزون تر از ايرانه
چون من شنيدم خيلي ها از دبي گوشيشونو خريدن
و آيا قابل اطمينان است؟
منم جدیدا (تاریخ پستم)این مشکلا پیدا کردم.کسی راه حلی
نداره براش؟
اگه فیش درست وصل شده باشه اتوماتیک به به تلویزیون وصل میشه.
اگر نمیشه فیش رو تا نصفه وارد کن و بعد TV out رو انتخاب کن و فیش رو کامل جا بزن.سلام دوستانیه چیزی بگم :
منم این مشکلو بار اول داشتم ولی وقتی فیش آنتنو از tv کشیدم بیرون حل شد قضیه ( البته اول انتنو بکش بعد گوشیو وصل کن)
خوب به نظر من که این دو مورد بی ربط هستند اما خیلی دوست دارم اگه کسی بتونه یه دلیلی براش بیاره
(چیز دیگه اینکه بعضی tv ها دوتا فیش می خورند بعضی یکی(تا جایی که من میدونم) خواستم بگم که فیشا رو مطمینید درست وصل کردید؟)
هرچی گفتین انجام دادم نشد
همه چیز رو چک کردم
حتی کابل رو بردم امتحان کردم سالم بود
فقط ورژن گوشیم 21 بود که می خوام ببرم ارتقا بدم به 30
چیزی به فکرتون نمی اد؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
شما با یه تلویزیون دیگه امتحان کردید؟ من همچین مشکلی داشتم بعد فهمیدم سوکت های کامپوننت تلویزیونمون ایراد داشت با یه تی وی دیگه تست کردم شد...
منظور از پسورد 13 رقمی چیه توضیح بدین منم این مشکلو دارم.
مزایای ورژن 30 رو بگید به آپدیتش می ارزه ؟
چه فرقی با 20 داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)