بله همین طور که این دوست عزیز گفت توی pt بچه ها 6 تومن میفروشند.من خودم چند ماهی هست از اینجا خرید میکنم.تا الان هم با اکانت ها مشکلی نداشتم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله همین طور که این دوست عزیز گفت توی pt بچه ها 6 تومن میفروشند.من خودم چند ماهی هست از اینجا خرید میکنم.تا الان هم با اکانت ها مشکلی نداشتم.
من می خوام اینترنت پرسرعت بگیرم(به سلامتی) زنگ زدم به یکی از دوستام که اینترنت پر سرعت داره ،گفتش که منطقه ی پاسداران(با پیش شماره ی 2257 ) رو فقط شاتل ساپورت می کنه ، اونم ماهی 50 تومن میده!!!
حالا می خواستم بدونم راست می گه :
1)یعنی فقط شاتل می ده؟
2) و شاتلم انقدر گرون می ده؟
3) یعنی من باید همچنان خودم رو با دیال آپ عزیز سزگرم کنم؟؟؟
نه فقط شاتل نیست ولی محدوده البته فکر نکنم شاتل پورت آزاد داشته باشه.
اونوقت مثلا 128 ماهیانه برای پیش شماره ی من (2257) چنده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
گریه بید دیگهاین آخریه گریه بود یا خنده؟!(هقهقهقهقه...)
ببینم فقط برای شاتل اینجوریه یا برای شرکتای دیگه هم همینطوره ؟ ... (سرعت رو لینک مستقیم رو میگم )
یه چیزی ، الان من کلی انیمیشن و فیلم و برنامه میخوام بگیرم ، من تو تورنت اینارو سریع گیر میارم ولی سرعتش اونجا افتضاحه ... یه همچین چیزایی رو میشه لینک مستقیمش رو گیر آورد ؟ ... منه ساده فکر میکردم تورنت بهتر از رپید و غیره اس .... .اگه واقعا لینک مستقیم انقدر خوبه ، خب برم اکانت بگیرم ... اصلا اینجا کسی با تورنت کار کرده .. ؟
فقط یه سوالی :
فرقه اکانت با این سایتهایی که مستقیم میکنن و این اکانتهای هک شده چیه ؟ .... اگه کارم با همینا راه میوفته که اکانت نگیرم ....
نه brain جان، کاری به شاتل و ...نداره. شما با دیال آپ هم اگه لینکها رو فری دانلود کنی رو 2-3 هست، اگه با اکانت و پریمیوم باشه سرعت میره 6-7! در ضمن فری ها قابلیت resume ندارند، اما با اکانت resume میشه.تورنت رو من تا حالا کار نکردم، اساتید تورنتی میان راهنمایی میکنن.
در مورد سایتهایی که لینک رو مستقیم میکنن هم گفتم که: محدودیت زمانی و حجمی دارن، یعنی شما لینکی رو که مستقیم میکنی مثلا نباید بیشتر از 300 مگ باشه و در عرض یک ساعت هم حتما باید دانلود کنی. اکثر سایتها هم بعد از چند روز بسته یا پاک یا رمز دار میشن! کلا خیلی دنگ و فنگ داره . پیشنهاد میکنم 6-7 تومن بدی و یه اکانت بگیری و تا از این همه دردسر راحت بشی.
ایول پس اکانت میگرم ... (مطمئنا اون اکانت ها هم یه سری شرایط داره ، مثلا 2 گیگ در ماه)
خب از کجا میتونم تقاضا بدم ؟ ....
فکر کنم باید از pt بگیرم دیگه![]()
Last edited by brain; 13-02-2009 at 01:39.
شرایط اکانت رپید روزی 2.66 گیگ که میشه ماهی80 گیگ فعلا...
همون فروم پی تی چند تا تاپیک هست برای فروش
ادرسش هم اگه بلد نبودی بگو پخ کنم![]()
بروبچ شاتلی کسی اینجا اهل تورنت هست؟؟
سرعتش چرا اینقدر ککمه؟؟؟(گاهی به 1-2 کیلوبایت هم میرسه)
تنظیمات این برنامه µTorrent چطوریاست؟؟(تنظیم کردم ها ولی اینگار فایده نداره)
یه پورت آزاد برای شاتل وجود داره کسی میدونه چنده؟؟؟
هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)