Norton Internet Security
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Norton Internet Security
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کی ها حداکثر چند ماهه هست؟
من دیروز یکیشو زدم 4 ماهه بود.
با سلام
فک می کنم 6 ماهه
چیزی که من الان استفاده می کنم 6 ماهه است
الان دارم از nav+comodo firewall استفادی می کنم.
می شه از کلیدهای nis برای فعال کردن nav استفاده کرد؟
خیر کلیدهای nis با nav فرق میکنه
سلام من کد norton antivirus
رو می خوام میشه کمکم کنید؟
صفحه قبل زدند کد ها را
سلام.
کاربرانی که از NIS و N360 استفاده نمیکنن میتونن نسخه رایگان Norton Identity Safe را دانلود کنن.
البته این برنامه به تازگی معرفی شده و هنوز در مرحله بتاست.
دسترسی به اطلاعات از هر نقطه :
به وسیله Norton Identity Safe شما میتونید یک گاوصندوق آنلاین درست کنید و از هر مکانی به اطلاعات ضروری خودتون(شناسه ها،رمزها و ...) دسترسی داشته باشید.
کاربران موبایل:
شما میتونید از Norton Identity Safe بر روی گوشی های iPhone،iPad و همچنین گوشی ها و تبلت های مبتنی اندروید(Android) استفاده کنید.
Norton Safe Web :
Norton Safe Web به همراه Norton Identity Safe نصب میشه تا از شما در مقابل سایتهای مخرب ،حملات فیشینگ و سرقت رمزهای عبور محافظت کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود به سایت زیر مراجعه کنید
--------------------------------------------------
نسخه موبایل
Last edited by *Batman*; 24-02-2012 at 22:02.
سلام
کلید NAV ام ارزوست.![]()
با سلام خدمت دوستان
من مدتی است از نورتون انتی ویروس استفاده یم کنم اما به دلیل مشغله کاری شدید هنوز نتونستم با تنظیماتش آشنابشم
اون مقاله هایی که در امضای دوستان بود رو هم خوندم اما چند قسمت برام مبهم هستن
ببینید سونار هر فایلی که اجرا می کنیم و یا هر فایلی رو که در سیستم در حال اجرا هست از روی نحوه عملکرد و کار مورد بررسی قرار میده و از طریق سرور نورتون این کار رو انجام میده و ارتباطی با دیتا بیس انتی ویروس نداره
این برداشت من درست هست یا نه ؟
در مورد download insght : هر فایلی که از طریق مرورگرها یا دانلود منیجر وارد سیستم میشه مورد بررسی قرار میده
حالا کدوم زودتر عمل می کنه و این download insght تکنولوژی چیه و چطور عمل می کنه و. از لحاظ بررسی و انالیز چه تفاوتی با سونار داره نمی دونم
این کلیدهایی که دوستان برای فعالسازی محصولات نورتون میزارن از طرق خود شرکت منتشر میشه ؟ اگه اینطوری هست میشه یک محصول نورتون رو برای همیشه با این کلیدها و به صورت قانتونی استفاده کرد درسته ؟
اگه هدف این سریالها مثلا ازمایش سه ماهه محصول نورتون توسط من برای شرکت هست چرا بعد از اتمام دوره کلید سه ماهه من دوباره اجازه میده ip سیستم من از یک کلید ازمایشی دیگه محصول استفاده کنه و نمیگه مثلا دوره ازمایش محصول توسط شما تموم شده می تونید خریداری کنید یا حذفش کنید
با تشکر از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)