داریوش تو فاز هد بنگ زدنی ها دیروز تعرفه های جدید رو زدند نتیجه این تاپیک هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داریوش تو فاز هد بنگ زدنی ها دیروز تعرفه های جدید رو زدند نتیجه این تاپیک هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هد بنگمون کجا بود برادر
منظورت رو نفهمیدم برادر
یعنی الان باید چه کنم یا چه کنیم؟ وقتی که تو سایت اطلاعاتش هست یعنی باز نمیخوان بدن؟
به نظر من که اینترنت نامحدود نشه بهتره. لااقل با این پیهنای باندی که ایران داره نباید نامحدود بشه فعلاً.اگه نامحدود بشه دیگه تو روز هم نمیتونیم به کار و زندگیمون برسیم. حداقل الان روزها سرعت اینترنت خوبه. اگه نامحدود بشه ملت ما که از این چیزا ندیدن فشار میارن به دانلود. از طرفی پهنای باند هم که محدود. هیچی دیگه!!! اینا به جای اینکه بیان اینترنت رو قطع کنن، میخوان اینجوری بی سر و صدا از شر اینترنت راحت بشن
مای ملت هم که ساده![]()
این طور که به نظر میرسه در نهایت طرح های محدود حذف نخواهند شد و کماکان ارائه خواهند شد.
حتی همین طرح های نامحدود با قیمت های قبلی هم ممکنه ISP ها ارائه بدن و بگن که ضریب شیرینگ بایین تری داره. و اگر در کنار اون سرویس ها ، سرویس های نامحدود جدید ارائه کنن به احتمال زیاد اولویت رو از لحاظ سرعت و کیفیت به سرویس های نامحدود با قیمت قبلی اختصاص میدن.
Last edited by The Dreadnaught; 22-09-2011 at 17:16.
کلا اون تاپیکم خوندم الان غیر منطقی و یه جورایی بچه بازیه
چه دلیل هایی که آورده شده چه اصل مطلب
حالا اونا رو بی خیال
خودمون رو بچسبیم با جیبه خودمون
من دو روز شارژ اضطراری کردم که سرویسم رو عوض کنم ولی با تعطیلی هفته بود گمونم چند روز بی نت بمونم
میگم تا چند روز شارژ نکنیم و سرویسمون قطع باشه قانونا حق دارن که خط رو از رانژه ور دارن؟ کسی توافقنامش دمه دستش هست ببینه؟
هیچی گفتیم یادی از m-s بکنیم .
تعرفه ها رو دیدی ؟ 512 نامحدود با ضریب 1 به 10 هست 26000 و 128 نامحدود با ضریب 1 به 4 هم 40000 حالا این 512 رو حساب کنی 2.5 برابر بیشتر share میشه یعنی باید بشه در حد 204.8 Kbps با ضریب 1 به 4 خوب به نظرت کدوم بهتره ؟ 128 1 به 4 که تازه ممکنه دروغ گفته باشند یا 512 1 به 10 ؟
الان شما واسه 128 نامحدود چقدر می پردازی ؟
الان اوضامون اینه با اینکه مشتری قدیمی هستیم و قیمت قدیم میدیم:
ریز صورتحساب جدید : ۱۳۹۰/۷/۲ - ۱۳۹۰/۸/۱ مبلغ (ريال)
شارژ اینترنت ۱۲۸ کیلوبیت نامحدود ۱ ماهه ۲۶۰,۰۰۰
بابت ۲ روز تمدید موقت از ۱۳۹۰/۶/۳۰ ۱۷,۳۳۲
آبونمان ۱۰,۰۰۰
زیر جمع ۲۸۷,۳۳۲
۲.۲ درصد مالیات ارزش افزوده ۶,۳۲۱
۱.۸ درصد عوارض شهرداری ارزش افزوده ۵,۱۷۱
جمع ۲۹۸,۸۲۴
---------------------------------------
آخه مشکل اینجاست که گمون نکنم داتک مثله مخابرات سرویس بده
مخابرات سرعتش رو باز میزاره یعنی کسانی که 128 دارن به جای سرعته 16 تا 22 هم اکثره ساعات دانلود دارن
حالا قعلا باید تا هفته بعد واستیم چند روزشم گمونم تهران نباشم
حالا اگر خبری شد در جریانتون میزارم
Last edited by DaRiOuShJh; 22-09-2011 at 19:53.
مخابرات فقط واسه سرویسهای 128 اونها رو روی 160 میبنده وگرنه 256 ها همون 256 هست . اگر می خوای این خط رو تخلیه کنی بهتره اول خود سرویسهای نامحدود داتک رو که جدید زده تست کنی اگر خوب نبود بعد بری سمت مخابرات.
* میزان اشتراک سرویسهای CRA- ADSL ضریب اشتراک ۱ به ۱۰ میباشد.
به عنوان مثال مشترک سرویس۱۲۸ کیلو بیت در ثانیه که نسبت اشتراک سرویس آن، یک به ده تعیین و تعریف شده باشد حداقل۱/۵ کیلوبایت در ثانیه از خدمات بهره مند خواهد شد.
1.5 چیه!!؟؟؟ دوربین مخفیه؟
یعنی اینا اومدن به جای این که یه 1.2 مگو بین 10 نفر تقسیم کنن یه هر نفر 128 برسه، یه 128 رو بین 10 نفر تقسیم کردن؟!! جوکه که!!
واقعا جوکه ها . از اون طرف د..ی..ش هارم دارن هر روز جمع میکنن ، نمیتونیم بریم سراغ اینترنت م.ا.هواره ای ، راحت شیم از دست این بیسوادهای نفهم. 128 تقسیم بر 10
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)