سلام دوستان،
کسی هست اینجا برای منطقه ی طرشت ( میدان تیموری ) یه شرکت وایرلس خوب و با قیمت مناسب معرفی کنه، آخه اینجا میگن مخابراتش پورت خالی نداره و نمیتونم از هیچ شرکتی adsl بگیرم، اگه اطلاعی دارین ممنون میشک کمکم کنین، خیلی کارم لنگ شده .
سلام دوستان،
کسی هست اینجا برای منطقه ی طرشت ( میدان تیموری ) یه شرکت وایرلس خوب و با قیمت مناسب معرفی کنه، آخه اینجا میگن مخابراتش پورت خالی نداره و نمیتونم از هیچ شرکتی adsl بگیرم، اگه اطلاعی دارین ممنون میشک کمکم کنین، خیلی کارم لنگ شده .
ببینم مگه طرشت مرکز مخابراتیش همون فرداسدی نیست؟!
اونجا که خالی هستش که...
شاتل
سپنتا
و...
همه خالی هستن
سلام خواهشا جواب بدید !
من وفتی از گوگل پینگ میگیرم Lostam 6% هست ... در صورتی که باید 0 باشه ...
من داتک دارم
چیکار کنم ؟
بابا یکی جواب ما رو بده دیگه...!!! اینهمه ما اینجا جواب دادیم یه بارم شما جواب ما رو بدید...
در رابطه با این پست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.
ميشه به من بگين از كجا ميتونم بفهمم adsl اي كه دارم adsl e يا adsl2+؟
اصلا ميشه فهميد يا بايد به حرف شركت اعتماد كرد؟
از شرکتی که سرویس گرفتی؟!
کدام شرکت هستی؟
از فهمیدن اره باید نفوذ پیدا کنی توی مخابرات و نگاه کنی ببینی تجهیزاتشون برای adsl هست یا adsl2+ !!
یه راه ساده: وقت کانکت میشی اگه زیر 3ثانتیه باشه adsl2+ هست! اگه حدود10 ثانیه adsl2+ ;i h'i قبلا adsl داشته باشی کاملا محسوس هست!
برای تا بزنم کانکت3 ثانیه کانکت میشه!
من صبا دارم و چند روزه برام یه مشکلی به وجود اومده:
چند روزه از هر سروری دانلود می کنم از جمله رپید (با اکانت) و fdcuploud و... سرعت خیلی نوسان داره.
ولی هنگامی که از این سرور دانلود می کنم (که حاویه فیلم های آموزشی دلفی هست):
مثل این لینک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام پهنای باند اشغال میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل از کجاست؟ در ضمن این مشکل فقط بین ساعت 3 تا 7 هست و بعد از اون برطرف میشه.
Last edited by m_h_hadavi; 22-02-2009 at 10:00.
من براساس تعرفه های جدید 128 گرفتم اوایل همون 128 بود الان چند وقته 1 مگ شده من همون 128 رو بهت پیشنهاد می کنم.
از عصر انتقال گرفتم.يعني ي نمايندگي عصر انتقال.
ممنون كه كمك كردين.
بچه می خواستم ببینم صبانت برای همه سرعت 1 مگ شده!!! الان سرعت دانلود من 115 تا 120 میره !!
؟؟
Last edited by Hesam08; 22-02-2009 at 14:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)