سلام دوستان !
میدونم اینجا جاش نیست اما یه سوال ! فروم مشاوره برای اسپیکر تو سایت نیست ؟
سلام دوستان !
میدونم اینجا جاش نیست اما یه سوال ! فروم مشاوره برای اسپیکر تو سایت نیست ؟
سلام
تو رنج قيمت 80 تا 100 تومن بين مدل هاي سوني،آيريور و كووون چي پيشنهاد مي كنيد؟
تو مجتمع پايتخت يا جاي ديگه Sansa clip + يا Sansa clip zip پيدا ميشه؟جايي رو ميشناسيد كه بشه خريد؟؟
فوري فوري
بله میتونیم در مجموع بگیم که این پلیر کیفیت بهتری از i9 توی پخش داره
ولی قدرت خروجی کمتری داره.
سلام
به دنبال این دو مدل باشین.
الویت با سونیه.
samsung YP u6
Sony NWZ-B162F
سلام به همگی. آقا ما رفتیم جمهوری که ax-412 بخریم اما انگار تخمشو ملخ خورده بود فقط یه جا داشت که 195 تومن میگفت.ux-523 رو هم 60-250 قیمت دادن 320 هم قیمت دادند یکی هم مثل اینکه پیاز خورده بود اشتهاش باز شده بود میگفت 350. بازار رضا و ایرانیان رو هم رفتم که اصلا این جور چیزها رو نمی فروختند. نمایندگی های سونی میگفتند تا ده بیست روز دیگه شرکت وارد میکنه.عجله دارم اطمینان هم ندارم که اینترنتی خرید کنم.موندم چکار کنم. دوستانی که تجربه دارند پایتخت برای خرید رکوردر بهتره یا جمهوری؟help please.
آقا من رکوردر خوب میخواستم و دنبال Sony ICD-UX523F یا zoom h1 بودم....کل ولی عصر از بازار کامپیوتر رضا تا پاساژ ایرانیان و همه رو گشتم و گیر نیومد! zoom h1 اصن نمیدونستن چیه ولی Sony ICD-UX523F یه سری میگفتن بار جدیدمون گیر کرده و یه سری میگفتن سری جدید رکوردرهای سونی داره میاد و این مدلها دیگه تولید نمیشه پس باید صبر کنی! بطور کلی مثل اینکه رکوردر خوب تو بازار کمیاب هستش!!!!سایتهای فروش اینترنتی مثل د**ی کالا و غیره رو هم دیدم که زده بودن اکثر مدلهای خوب تمام شده!
کسی سایتی یا جایی رو میشناسه که اینا رو داشته باشن؟ قیمت؟
سلام دوست عزیز
میتونید دنبال مدل
Sony AX412
هم باشید.
در مورد برند zoom یکی از حرفه ای ترین تولید کننده ی رکوردر های دنیاست.
ولی توی ایرن به علت قیمت بالاش و طبعتا نبود مشتری اون خیلی شناخته شده نیست.
اگر برای کاربرد های معمولی بخواین همون سونی از کافی هم بیشتر جواب میده![]()
سلام.این دو لینک خرید.قیمتهاش هم بد نیست.فقط ببینم میتونی اعتماد کنی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این فروشگاهش تو اصفهانه.مثل اینکه استانهای دیگه خیلی قیمتهاشون بهتر از تهرانه.
قیمت AX412 خوبه ... شما خودت خریدی یا نه ؟
دوستان کسی نیست به سوال من درمورد محل خرید رکوردر جواب بده؟؟؟؟
پایتخت بهتره یا جمهوری؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین.شدیدا به رکوردر نیاز دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)