تو سایت خود شاتل هست اگه نبود بزنگ پشتیبانی!
تو سایت خود شاتل هست اگه نبود بزنگ پشتیبانی!
asus am602
اکثر شرکتهام باش مشکلی ندارند
موفق باشید
سلام
دوستان تو شهر ما (کرمانشاه) قحطی am 604 asus
اومده
به نظرتون کیفیت و کارایی D-LINK 2640
به پای ایسوزه میرسه ؟
اگه خیلی فرق ندارن تا دی لینکه رو بگیرم
فقط لطفا زود جواب بدین
به نام او
من دو تا کامپیوتر XP رو به هم شبکه کردم!
حالا میخوام اینترنت ADSL رو برای هر دوتای این کامپیوتر ها به اشتراک بذارم. ولی نمی دونم چیکار کنم!
من یه کانکشن نساختم! چون یوزر و پسورد رو روی مودم سیو کردم و هر وقت وصلش میکنم خودش اتوماتیک به اینترنت متصل میشه.(مودم D-Link)
مودم رو با USB به یکی از کامپیوتر ها وصل کردم . توی تنظیمات Local Area Connection مربوط به USB هم گزینه اشتراک اینترنت رو تیک زدم ولی توی اون یکی کامپیوتر خبری از اینترنت نیست!
لطفا یکی کمک کنه.....
من level one گرفتم و چند سال تو بدترین شرایط برای عموم کار کرد ( خاک وشبانه روز). مال آلمان و 5 سال هم گارانتی(2 سال تعویض و3 سال تعمیر) البته ساخت چین. برای صبانت هم استفاده میشه.
قیمت هم 45 تا 50 تومن میتونی پیدا کنی.
برای وارد شدن به تنظیمات ، من از 192.168.0.1 استفاده میکنم. با یوزر admin و پسورد هم به تور دیفالت password بود که عوضش کردم.
برای پیدا کردنش برای مودم خودتون هم به قول دوستمون منوآلش هست هم خود سایت سازنده . isp ها که تنظیمات مودم های فروخته شده توسط خودشون رو دارن ،نه همه مودم ها.
موفق باشید.
هرچی می گیری دی - لینک نگیر!!!
نه این که مودم بدی باشه ها... اتفاقا خیلی هم خوبه. کارایی فوق العاده ای داره. اما نمی دونم چرا اکثر شرکت های خدمات دهنده اینترنتی باهاش مشکل دارن. اسم دی - لینک رو که براشون میاری می گن پشتیبانی نمی کنیم!!!
اول یه home network بساز . کلید های رادیو ای رو درست تنظیم کن، یعنی توی اون کامپیوتری که به اینترنت وصله باید اونی رو انتخاب کنی که نوشته this computer connect to internet ...
اون یکی کامپیوتر هم دقیقا بر عکسش.
آخر هم سیستم رو ری استارت کن و تموم.
راستی کابلی که برای دو سیستم استفاده میشه با کابلی که برای هاب استفاده میشه فرق میکنه
موفق باشی
Last edited by rooholla_86; 18-07-2009 at 17:37.
سلام
دوستان من امروز یه جایی خوندم اگر چراغ STATUS ثابت باشه یعنی خط رانژه شده.برا منم ثابت هست.زنگ زدم شرکت مسئولش نبود یکی گوشیو برداشت گفت این حالت فقط برا مودم های ASUS هست!واقعا اینجوریه یا طرف خواسته یه چیزی گفته باشه؟(مودم من D-LINK هست)
قیمتش چنده ؟
یارو یه چیزی گفته!
خطتون رانژه شده ولی تا شماره پورتتون مشخص بشه طول میکشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)