سلام
نه
سیاه سفید کافیه
سلام
نه
سیاه سفید کافیه
اینی که شما میگید نرم افزاره؟یعنی یه نرم افزار آزمون گیره؟
آخه یه نمونه اش بود که برای هر درسی سوالات کنکور رو داشت امکانات دیگری هم داشت البته قیمت هر درسش از 10 تومن خیــــلی بالاتر بود ....دقیق یادم نیست چند بود
اینی که شما میگید با این فرق داره؟
مهرداد جان عزیز ، شما به نوع چیدمان الکترون ها در این ساختار توجه کن. الکترون چهارم کربن ، ساختار خنثای کربن رو به هم زده.
![]()
گرافیت در امتداد لایه های خود جامد کوالانسی و در امتداد عمود بر لایه های خود جامد مولکولی است.
نیروی بین لایه ها نیروی لاندن است که از نوع نیروهای واندر والسی است. در گرافیت فاصله بین لایه ها 335pm است که خیلی بیشتر از طول پیوند یگانه کربن-کربن است .پس نیروی موجود بین لایه ها خیلی ضعیف است.
راستش اگه بخواهید دقیقا وضعیت گرافیت و پیوند های اون رو درک کنید بایستی از اربیتالهای هیبریدی sp,sp2 و ...
اطلاع داشته باشید.همچنین پیوندهای سیگما و پای.
در گرافیت هر اتم کربن یک پیوند سیگما (یگانه خودمان) و1/3 پیوند پای با هر اتم کربن دیگر می دهد. پس منطقی است که با توجه به سطح کتاب درسی هر اتم کربن در گرافیت سه پیوند کو والانسی ایجاد می کند.
با توجه به اینکه نیروی لاندن هم در اثر قطبیت لحظه ای بین مولکولها به وجود می آید توزیع بار خیلی متقارن نیست.
ولی برای توضیح این اثر شما بایستی با خواص پیوند پای آشنا باشید.
در کتاب شیمی پیش نظام ترمی واحدی توضیحات نسبتا جامعی درباره همپوشانی لایه ها و پیوندهای سیگما و پای
داده بود.که مثل اینکه از برنامه درسی حذف شده است.(البته اصلا افسوس این مطلب را نخورید!!!!)
کلشو میگن ریشه ، چون اون قسمتی از عصب نخاعی که وارد نخاع میشه فقط آکسون نورونای حسی وحرکتیه که محل تجمع ج سم سلولی کل نورنا به هم گره میخورن (عقده شوکی) و ادامه ی عصب دندریتان به خاطر همین کلشو میگن ریشهسراسر عصب نخاعي از دو ريشه تشکيل شده يا فقط قسمتي که مي خواد وارد نخاع شه رو بهش ميگن ريشه ؟
کپکای مخاطی سلولی حرکت آمیبی دارن ولی بستگی به شرایطشون داره !!!!اگه تو شرایط مساعد باشن(تک سلولی) پای کاذب دارن ، و حرکت وتغذیشون با همون پای کاذبه گوارش درون سلولی هم دارن ولی اگه تو شرایط نامساعد باشن (پرسلولی) هیچ وسیله حرکتی ندارنو اينکه آيا کپک های مخاطي - سلولي که شبيه آميب ان و همچنين اون کپک هاي مخاطی-پلاسموديومي که هاپلوييد و آميب مانندن هم پاي کاذب دارن و گوارش درون سلولي ؟
کپکای مخاطی پلاسمودیومی هم وسیله حرکتی ندارن گامتشونه که آمیبی شکل یا تاژکداره به خاطر همین ، گامتا وخود جاندار متحرکن گوارش درون سلولی هم ندارن
3 نوع ، این که عین متن کتابه!!!!!!!و يه سوال ديگه هم اينه که بالاخره يک يوکاريوت چند نو RNA پليمراز داره ؟
بله این یک نرم افزار آزمون گیر هست و کل دروس هست به طوری که میتونی تک درس امتحان بدی یا امتحان جامع بدی زمانو تعیین می کنی بعد پاسخ کلیدی و تشریحی میده درصد ها رو مشخص میکنه و نمودار پیشرفت نسبت به آزمون قبلیو رسم میکنه و حتی برنامه آزمون هم برات تعریف میکنه نرم افزار خوبیه سوالات کنکورها گزینه دو و تالیفی هم داره در ضمن امکان چاپ هم دارهاینی که شما میگید با این فرق داره؟
تلفن شرکت راهبردهای دانش : 02166903480
یاحق
Last edited by swamp; 07-05-2009 at 21:30.
چه ادبیات امروز سخت بود ؟ :(
من 50 درصد زدم
من 50 درصد زدمسنجش یا قلم؟؟تایید من 60
مسخره بود ازمون امروز..!!
تایید میشه!!من سنجش شرکت کردم و پشیمونم. پاسخ نامش پر غلطه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)