توی پنل کاربریت
زنگ بزن پشتیبانی یوزر پسوردتو بپرس
نه شبانه یوزر پسورد نداره
در کل خیلی اشتباه کردی از پیشگامان ای دی اس ال گرفتی
من که مثل اسب پشیمونم
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
توی پنل کاربریت
زنگ بزن پشتیبانی یوزر پسوردتو بپرس
نه شبانه یوزر پسورد نداره
در کل خیلی اشتباه کردی از پیشگامان ای دی اس ال گرفتی
من که مثل اسب پشیمونم
ای بابا یه رانژه میخوان بکننا کلی طولش میدن گفتن چون عیده تا اخر هفته طول میکشه من که ربطشو نفهمیدم کلا من هیچ وقت تو این چیزا شانس ندارم
امیدوارم لااقل سرعت شبکیه خوب باشه رفتم هم شرکتشون یه دو نفر بودند خیلی با ادب اینقدرم مثل این پیشگامانی ها .... نبودند
راحت هم بهم یه مگ رو داد![]()
من 1مگ از نداگستر گرفتم.3ماهه 30 گیگ 100تومن.
فقط یه جواز کسب ازم خواستن.
دستشون درد نکنه.
ولی بعضی وقتها سرعتش یکم میاد پایین ولی اکثرا با 230کیلو بایت در ثانیه دانلود میکنم.
من فکر میکنم صبر کنم بهتره. کو تا بیان وصل کنن! توی این تعطیلی ها هم که بیشتر میرم اینترنت!
همین امروز 5 گیگ شارژ کردم.
برای من پیشگامان همونیه که بود! تقریبا هیچ تغییری نکرده.
احتمالا 1 ماه دیگه هم باهاش میمونم تا ببینم شبکیه چه میکنه.
پارس 256 هم که گرفته بودی سرعتت 200 بود یا اگه 512 گرفته بودی 240 بود
سرعت شبانه مهمه -ساعت 3 به بعد با یوزر و پسورد شبانه سرعت چطوره ؟
به نظر من هیچ شرکتی نمیاد 256 رو روی 1.5 مگ ببنده و 30 تومن بگیره
شبانه رو هم که سر حساب شی میبینی با سرعت واقعی هم که بده شبانه میشه 500 مگ اما پارس داره 3برابر میده اونم توی ساعات شبانه که این فوق العادست
من خودم اگه پارس همیشه این جوری بمونه منم خواهم موند به شرطی که یه شرکت دیگه نیاد که ازین بیشتر بهم بده که بعید میدونم دیگه 256 رو مثلا شبی 2 گیگ بده شرکتی
قبلا هم که پیشگامان خوب بود برا منم خوب بود اما بعدا که سرعتاا واقعی شد دقیق هر شب به اندازه سرعت واقعیم دانلود میکردم یعنی شبی 300 مگ حالا هم اگه پیشگامان، پیشگامان سابق شد باز هم پیشگامان میگیرم
فعلا گزینه هام برای اول اردیبهشت :
1-پارس آنلاین
2- پیشگامان (اگه خوب شد)
3- شبکیه و رنگین کمان اگه اومد توی مرکز ما و کسی گرفتو راضی بود و بهتر از پارس بودپ
اما تا اینجایی که تحقیق کردم رنگین کمان هم مالی نیست و به نظر من کسی طرفش نره فعلا خیلی جا پیشرفت داره شبکیه رو چون تاحالا کسی نداشته چیزی نمیگم
رنگین کمان دقیقاً مثل پیشگامانه.توی روز تقریباً سرعت واقعی میده و شب کمتر!
من حدود 50 روز دیگه دارم.تا بعد عید صبر میکنم.اگر خوب نشد حتماً عوضش میکنم.
الان 10 روز از اون چیزی که خودشون گفتند گذشته.بدر هم شده.
سعید سرعت من افت نکرده، همونیه که بوده.
اتفاقن دیشب سرعت عالی شد، حول 105-90 بود. (512)
حدودن 1.3 گیگ دانلود داشتم!![]()
شما از کدوم شرکتین؟
پیشگامان؟
=
من دیشب دنلود نکردم ببینم چطوریه سرعتش.
از 2 تا 6 یا 1 تا 7؟
همیشه سرعتت همینه ؟هیچ وقت قبلا هم افت سرعت نداشتی ؟
کدوم مرکزی ؟آخه وقتی پیشگامان سرعتا رو واقعی کرده چه جوری میشه شما با 512 این همه دانلود کنی ؟
حتی اگه پهنای باند مرکز مخابراتیتم اجازه بده و اون شب هیچ کس تو اون مرکز دانلود نداشته باشه شما نمیتونی بیشتر از سرعت واقعیت دانلود کنی دیگه اگه مرکزتم شلوغ باشه که دیگه بدتر سرعت واقعی رو هم نمیگیری
اگه پیشگامان سرعتا رو به قبل برگردونده باشه که عااااااااااااااااالیه -دوستان پیشگامانیه دیگه هم واسشون همین طور بوده سرعتشون ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)