حتما شانس داشتی دوست من.
من کل دانلودام از 2 تا 8 فقط 700 M شد که قبل 800 بر میداشتم. اینجوری فقط پدره لب تاپ در می آد. که 1 ساعت بیشتر باید جون بکنه تا مثلا مثه قبل دانلود کنه.
من که راضی نبودم.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حتما شانس داشتی دوست من.
من کل دانلودام از 2 تا 8 فقط 700 M شد که قبل 800 بر میداشتم. اینجوری فقط پدره لب تاپ در می آد. که 1 ساعت بیشتر باید جون بکنه تا مثلا مثه قبل دانلود کنه.
من که راضی نبودم.![]()
سلام
طبق اطلاعات رسیده به بنده (توسط ایمیل) مشکل سرعت به زودی حل خواهد شد.
و همچنین همارا سیستم سرویس توربو رو به صورت 6 ماهه و با امکان افزایش حجم با کارت شارژ ارائه خواهد کرد.
موفق باشید
خداوند متعال از دهان شما بشنود
ممنون توحید جان . همین الان دارم با یکی از ساپورترای همارا در همین مورد صحبت می کنم.
ایشون که گفتن مشکلی نیست. توحید جان هم می گن مشکل حل میشه. ایشالا که ما هم از همارا نا امید نمی شیم.![]()
همارا بازم شورشو دراورده
بابا بسه خیلی نامردند .
درست 10 روزه است که سرعت مرور صفحات شده بایتی!!!! تمام دانلود نصفو نیمه رها شده مودم از ریست شدن و روشن خاموش شدن داره میسوزه .
برای لود شدن همین پی سی ورد تا الان 4:30 دقیقه گذشته اما 395 کیلوبایت لود شده .
به خدا با این هزینه ای که این شرکت میگیره و این سرویس مزخرفی که در اختیار ما کاربران قرار میده چیزی جز کم فروشی و یا در یک دید دیگر کلاه برداری نیست . از بس دروغ میگن که حال آدم به هم می خوره . به جای اینکه سرویس نمیدونم چند مگ و چند بایت در روستاههای تمام شهرستانها گسترش بدی و فقط کمیتو دنبال کنی بیا به این همه مشکلات روزانه جواب بده که ما را از کار زندگی انداخته !
برا باز شدن یاهو لااقل باید 5 تا 15 دقیقه ای علاف این آقایون بشیم بعد هم تا آخر عمرمون باید منتظر بمونیم که این تایمر اپرا بیاسته و صفحه کاملا لود بشه که در این مدت چند روزه من که اصلان هیچ صفحه ای را به طور کاملا لود نکردم به غیر از سایت خود همارا
در ضمن دوست عزیزی که گفتند : "همارا نذار ناامید شویم:"
همارا 9 ماهی میشه که به افتضاح ترین شرکت در کل استان تبدیل شده و از بس قطع و وصلی و کاهش سرعت و مشکلات از این قبیل داره که با این اوضاع و ریختو پاش محاله درست بشه
جواب همارا دقت کنید :
فعلا سایت هایی که در خارج از کشور میزبانی میشوند باز نمیشود (نه اینکه میزبان همه سایتا تو ایرانه!!!!)
این مشکل از صبح امروز (دوشنبه ) است .
خودتان قضاوت کنید .![]()
والا من تا حالا سایتی نرفتم که میزبانیش تو ایران باشه!!!
یه عالمه مطلب نوشته بودم که همه ش به باد رفت
شاید قسمت نبود.... اگه فرصت مناسب پیدا کردم دوباره مینوسم.
موفق باشید![]()
سلااااااااااااااااام
مخابرات هم اینترنت میده ؟
می گن ارزون هست؟
ادرس سایتش چی هست
Last edited by B U L U T; 21-12-2009 at 20:02.
اینترنت مخابرات فعلا مونده برای آخر سال یا اول سال جدید
دوستان کسی از پارس آفلاین هست ؟! سرعت وضعیت قیمت .پیاده روی ؟ کدوم شرکت ؟ سرعت دنلود شبانه ؟
بسی متچکریم از عزیزان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)