کسی میدونه مثل پارسال پیام نور بهمن ماه هم پذیرش میخواد بکنه یا نه؟کی مشخص میشه؟
من پیام نور شهریار درومدم.نرم افزار.ولی یدونه از درسای پیشم مونده
کسی اطلاع داره خواهشا منم در جریان بذاره
کسی میدونه مثل پارسال پیام نور بهمن ماه هم پذیرش میخواد بکنه یا نه؟کی مشخص میشه؟
من پیام نور شهریار درومدم.نرم افزار.ولی یدونه از درسای پیشم مونده
کسی اطلاع داره خواهشا منم در جریان بذاره
شما 1 درستون مونده من 4 تا![]()
باید بریم یه ترم مرخصی بگیرم. رفتم پرسیدم گفتن اگه دانشگاه قبول کنه میتونیم ثبت نام کنیم.
دوستان فراگیر پیام نور ثبت نامش از کی شروع میشه؟
فکر نکنم امسال همچین خبری باشه.چند وقتی میشه به پیام نور اخطار دادند که دانشجو بیش از حد امکاناتش پذیرش نکنهکسی میدونه مثل پارسال پیام نور بهمن ماه هم پذیرش میخواد بکنه یا نه؟کی مشخص میشه؟
چرا یه ترم مرخصی!!!شما 1 درستون مونده من 4 تا
باید بریم یه ترم مرخصی بگیرم. رفتم پرسیدم گفتن اگه دانشگاه قبول کنه میتونیم ثبت نام کنیم.
خوب اون درسهایی رو که از پیش براتون مونده رو دانشگاه مگه ارائه نمیده
اون سالی که من وارد پیام نور شدم دیفرانسیل و ریاضی گسسته رو دانشگاه ارائه داده بود و پاسیدم
از 15 مهر ماه.دوستان فراگیر پیام نور ثبت نامش از کی شروع میشه؟
بله از رسيدي كه پست بهتون ميده اسكن شدش رو ميخوان.7- تصویر رسید پستی تاییدیه تحصیلی دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی
این مورد رو باید از پست بگیریم ؟
سلام
كسي نيست جواب منو بده؟؟؟
[COLOR="Blue"]به گزارش اخبار پیام نور، از ۲۹ شهریور ۹۰ امکان انتخاب واحد مجدد برای دانشجویان ورودی قدیم یعنی دانشجویانی که پذیرفته شده قبل از سال ۹۰ می باشند در سیستم گلستان فراهم شده است.
http://www.pnunews.com/post-800.aspx
Last edited by fateme_rauf; 21-09-2011 at 15:40.
من بخاطر اینکه یه درس از پیش دارم و مونده و احتمالش هست که بهمن ماه دیگه ثبت نام نکنن دارم میرم واسه فراگیر تا برای سال بعد نمونم.مثل اینکه از 15مهر ثبت نامشه و دی ماه امتحانات.وقتی امتحانات رو دادیم و واحدها رو پاس کردیم از کی میریم دانشگاه؟
و اینکه میشه من فراگیر ثبت نام کنم و امتحان بدم و از اونور بهمن ماه بگن کسایی که پیششون مونده بود و الان مدرکشونو دارن و بیان ثبت نام کنن، برم اونجا و فراگیر رو ول کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
ثبت نام و توزیع دفترچه دور جديد فراگير پيام نور در سه مقطع كارشناسی ناپيوسته، كارشناسی و كارشناسی ارشد از 15 مهرماه ۹۰ آغاز و آزمون اين دورهها در دوم دیماه ۹۰ برگزار می شود.لازم به ذکر است تنها متقاضیانی می توانند در این آزمون شرکت کنند که حداکثر تا ۳۰ بهمن ۹۰ فارغ التحصیل شده باشند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دی ماه امتحان پیش داریم بیچاره میشیم.
خدا کنه تو یه روز نیفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)