سلام وحید عزیز...
تو falcon چطوری میتونم بفهمم در نبرد هوا به هوا روی دشمن قفل کردم یا روی خودی...؟؟
یه آموزش هم برای شلیک موشک AGM-88 ضد رادار بذار...
مرسی
سلام وحید عزیز...
تو falcon چطوری میتونم بفهمم در نبرد هوا به هوا روی دشمن قفل کردم یا روی خودی...؟؟
یه آموزش هم برای شلیک موشک AGM-88 ضد رادار بذار...
مرسی
سلام به همگی . تو پست های قبلی دیدم که بعضی ها با تاکسی کردن مشکل دارن . اگه هنوز هم هست بگید تا اموزش تاکسی کردن به وسیله atc رو بگم . مثل یه خلبانه واقعی . بدون کمک به اون خطه قرمز .
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
ببخشید . خطه زرد .
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
راستی . اطلاعات من در مورده شبیه ساز بد نیست . با چند تا خلبان هم رفیق هستم .اگه مشکلی داشتین به این شماره یه sms بدین تا اگه سر کار نبودم راهنماییتون کنم . 09354025518
خسته نباشید . من هرچی گشتم نتونستم بفهمم که چجوری میشه online بازی کرد . لطفا هی توضیح ساده بنویسید . اگر هم حالشو ندارید یه شماره تلفن بدید زنگ بزنم . راستی با dial up میشه تو قسمت game spy پرواز کرد ؟
لطفا جواب بدید.![]()
سلام دوست عزیز
با FS که بازی نمیشه کرد! " ولی برای پرواز آنلاین من یک آموزش GameSpy قبلا نوشتم بگردید پیدا میشه.
بله با سرعت پایین هم میشه آنلاین پرواز کرد.
میشه حدودا بگید چه صفحه ای است . اخه 340 صفحه روکه نمیشه گشت .![]()
این یه سایت تووپه برای دانلود addon . البته فکر کنم همه بدونن . flightsim.com . هواپیماهای ایرانی هم خیلی توش پیدا میشه .![]()
این هم یه سایت برای اون هایی که می خوان atc شون پیشرفت کنه .liveatc.net
سلام دوست عزیز....
اگر مقدوره براتون آموزش هاتون رو برامون بزارین...
سپاسگزارم![]()
ok . اموزش رو میدم .
اول اینکه باید بدونید , در صنعت هواپیمایی حروف متفاوتی وجود دارد بدین صورت که برای هر حرف یک کلمه انتخاب شده است .
a=alpha b=bravo c=charlie d=delta e=echo f=foxtrot g=golf h=hotel i=india j=juluett
k=kilo l=lima m=mike n=november o=oscar p=papa q=quebec r=romeo s=sierra
t=tango u=uniform v=victor w=whiskey x=x-ray y=yankee z=zulu
شما خلبانان اینده باید همه این ها را حفظ باشید . اون قدر هم سخت نیست .
خوب حالا , وقتی شما از tower اجازه taxi کردن می گیرید , اون باند مورد نظر را با مسیر مشخص برای حرکت اعلام می کند .مثلا :
mc798 taxi and hold short runway 7L via taxiway c c5 g j s f6
در قسمت بالا کد هواپیما (( مایک چارلی سون نانر ایت mc798 ))
از هوا پیما خواسته شده که از باند 7 چپ take off کند .
مسیر تاکسی کردن هم گفته شده . (( چارلی .چارلی5 . گلف . جولیت . سیرا . فوکستروت6 . ))
اگه شما در fsx یکم گرافیک را بالا ببرید , تابلو های راهنمایی (زرد رنگ ) در مسیر مشاهده میکنید .
البته برای شروع باید از فرودگاه های کوچک اغاز کنید . بار اول نمیشه تو kennedy تاکسی کرد .
خوب حالا وقتی به شما این اطلاعات داده شد , معمولا شما در پارکینگ میباشید . از ان نزدیک ترین راه خط کشی شده از gate
خارج شوید . بعد از اینکه push back کردید و به اولین تابلو رسیدید باید دقیق حروف روی ان را ببینبد . در قسمت چپ که سیاه رنگ
میباشد , نام taxiway را که در ان قرار دارید نوشته و در قسمت راست که با فلش مشخس شده taxiway را که ان را قطع میکند
نوشته شده . در مثال با ابتدا در taxiway چارلی حرکت میکند تا زمانی که به یک تقاطع برسد و با فلش چارلی 5 رو مشخس کرده
باشه . و برای بقیه هم به همین صورت .
چند تا نکته هم است که وقتی به انها رسیدید مطرح کنید . الان زوده . و یه چیزه دیگه . در بعضی از فرودگاه ها مثل مشهد یا تهران
بجای حروف از اعداد استفاده شده که هیچ تفاوتی ندارد .
اگه باز هم مشکلی بود بگید تا با هم حلش کنیم .
یه کتابه هم هستش که دانش جو های خلبانی ان را باید بخوانند به نام : aviation english
من خودم اون رو خریدم و خیلی هم کمکم کرده .
دوستانی که در مشهد هستند میتوانند از خیابان سعدی این کتاب رو بخرن .
میشه بگید این عکس هایی رو که تو فروم میزارید کجا upload میکنید . یه عکس دارم از 747 ایران ایر در مشهد که وقتی رفتم تا با
اموزشی پرواز کنم , گرفتم . بد نیست ویکی هم از پارکینگ مشهد از بزج مراقبت .
فقط یه سایت برای upload بگید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)