بچه ها می شه یک سایت بهم معرفی کنید که بتوانم تمام تجهیزا اضافی سیمز رو ازش بگیرم ممنون می شوم سایتش معتبر باشه ممنون می شوم![]()
بچه ها می شه یک سایت بهم معرفی کنید که بتوانم تمام تجهیزا اضافی سیمز رو ازش بگیرم ممنون می شوم سایتش معتبر باشه ممنون می شوم![]()
من دوتا سایت معتبر در این زمینه میشناسم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته توی هردو شون قبل از دانلود باید عضو بشی. امیدوارم بدردت بخوره...![]()
the temple of heaven مس ذوب شده همون copper نيست؟ اگه اينه تو مصر هست تو هاtomb نيستا تو بيابان زياده
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
نصبش چي؟؟؟
ببين اين رمز رو بزني كه buydebugاست هر چي وسيله تو adventuresهست ميتوني پيدا كني حتي تبر رو اما بايد اول اين رمز رو بزني TestingCheatsEnabled on رو بزني رمز buydebug رو مي توني بزني
مچکرم دومی سایت جالبی هست
سلام بچه ها می دونید این فایل های پکیج سیمز رو که دانلود می کنم باید ی کارشون کنم
چه جوری باید نصبشون کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه متاستفانه...![]()
فایل پکیج رو بریز توی این مسیر:
C:\Documents and Settings\User\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
بعد برو توی همین مسیر و فایل رو اجرا کن تا install بشه.
salam khaste nabashid file Sims3_1.0.631.00002_from_1.0.615.00107 ro mikhastam age kasi soragh dare linkesho bede man bardaram sims world ro gereftam nasb nemishe
سلام
ميگم MOD هست كه بشه باهاش آپارتمان ساخت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)