قیمت بنزین یورو 4 با بنزین معمولی فرقی نمیکنه همون بنزینه استانداردش بالا رفته در موردت کارت سوخت سهمیه داخلش میمونه ولی اگر کارتت بسوزه شانسیه بیشتر مواقع از همون زمانی که واسه دریافت کارت جدید اقدام کردی حساب میشه
قیمت بنزین یورو 4 با بنزین معمولی فرقی نمیکنه همون بنزینه استانداردش بالا رفته در موردت کارت سوخت سهمیه داخلش میمونه ولی اگر کارتت بسوزه شانسیه بیشتر مواقع از همون زمانی که واسه دریافت کارت جدید اقدام کردی حساب میشه
بچه ها نگفتید این 206 آریان چیه
فک کنم همون صندوقداره![]()
Last edited by pooria-ir; 13-02-2012 at 00:29.
یعنی چی سوخته باشه؟
یعنی کارت سوخته باشه ؟رمز اشتباه زده باشی؟کارت نفله شده باشه ؟
نه بابا مگه الکیه که بنزینات بپره
سلام
دوستان..میشه ecu 7.4.5 رو با ecu 7.4.4 تعویض کرد؟
راستش من پژو 206 مدل 90 رو فروختم فقط و فقط به خاطره همون ecu7.4.5 چون قبلا ماله پسرخاله ام رو که مدلش 84 بود با 7.4.4 که واقعا ماشین وحشیی بود..منم فروختم تا مدل قدیمی بگیرم که مثل اون باشه..ولی حالا دوستان میگن که شانسی هست و شاید 7.4.5 باشه..
میشه راهنمائیم کنین؟
اگه 7.4.5 باشه میتونم تعویضش کنم ؟
اگه قابل تعویض باشه ..کجا مراجعه کنم؟
206 صندوقدار در ابتدا قرار بود نام اریان بگیره اما چون پژوی فرانسه اجازه این کار رو نداد این خودرو با نام تجاری 206 SD عرضه شد.
دوست عزیز این دو ECU فرق چندانی با هم ندارند.
7.4.4 شتاب بهتری داره (خیلی کم) در عوض الایندگی بیشتری تولید میکنه.
این که میگن 7.4.4 خیلی خوبه فقط حرفه. من چند بار این 2 نوع رو با هم مقایسه کردم ولی تفاوت چندانی هم ندیدم.
اگه از یه مکانیک با تجربه هم بپرسی میگه این چیزا با خوبی و بدی خودرو ربطی نداره.
اگر هم شما بخواید 7.4.4 بندازین اگه بشه احتمالا خرج بالایی خواهد داشت که اصلا نمی صرفه.
البته تو سند برای من زدن آریان!![]()
نباید بنویسن کدوم تیپ؟آره دیگه تو سند و کارت نوشته آریان درحالی که v9 هه
اما تیپ 2 نوشتن همون تیپ 2
کلا رنگ سفید متالیک نداریم. یا روغنی هست مثل رنگهای سفید سایپا ولی مال ایرانخودرو سفید دو پوششه هست. یعنی مثلا اگه یک زانتیا سفید رو با یک ماشین سفید ایران خودرو مقایسه کنی کاملا متوجه تفاوتش میشی. یه چیزی تو مایه های یخچال سفید هست!.
در مورد برگه سبز یا کارت ماشین هم خب کلا اونها شعورشون در همین حد هست که یا متالیک میزنن یا روغنی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)