شاید مرورگرتون رو باید عوض کنید. ولی تو این سایت برید و آدرس رو وارد کنید یه لینک مستقیم میسازه واسه دانلود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید مرورگرتون رو باید عوض کنید. ولی تو این سایت برید و آدرس رو وارد کنید یه لینک مستقیم میسازه واسه دانلود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی اطلاع داره چرا دانلود منیجر ارور 1.1 403 رو میده؟
تا دو روز پیش مشکلی نداشت ولی الان این ارورو میده![]()
دوستان من یه مشکلی باIntenet Download Manage دارم.قبلا فایلی رو دانلود میکردم تو لیست دانلودا میومد تو آخرین فایل.الان قاطی میشه؟چیکار کنم مثل قبل بشه؟
اگر فارسیه برو به قسمت
نمایش > تنظیمات نمایش ستونها
تیک گزینه تاریخ اضافه به لیست رو بزن و تایید کن
بعد روی ستونهایی که بالای فایل ها نمایش داده میشه همون تاریخ اضافه به لیست رو پیدا کن و روش کلیک کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این راهی بود که یک چیزی هم ازش یاد میگرفتی اما راه آسونتر اینه که بری به همون قسمت نمایش و موس رو ببری روی مرتب کردن فایل ها و همون گزینه تاریخ اضافه به لیست رو انتخاب کنی
احتمالا مشکلت با نصب K Lite Codec Pack حل میشه
از روی تجربه میگم این مورد بیشتر به خاطر سه مورد پیش میاد
یا سروری که از دانلود میکنی استیبل نیست و سرعتش افت و خیز و گاهی قطعی لحظه ای داره و شما نتیجش رو اینطوری میبینی
یا نت خودت مشکل داره و شرکت سرویس دهندت داره اذیت میکنه و کیفیت خوبی بهتون نمیده
یا به خاطر سرعت کم دانلود ، مدت دانلودتون زیاد شده و یا در حین دانلود برنامه هایی مثل وی پی ان و ... استفاده کردید که باعث شده دانلود خراب بشه
من خودم این مورد برای فایل های بالای یک گیگم گاهی اتفاق میوفته اما بعد از گذاشتن تعداد کانکشن ها روی 8 ( فقط موقع دانلود این فایل ها ) و دانلود یک سره فایل تا پایان تعداد خطاها خیلی کمتر شده
با فرض شرایط یکسان میپرسم ( یعنی وی پی ان و اینا رو داری و نت هم اوکی باشه )
مرورگر pc کرومه؟اگر آره مطمئن شو توی قسمت extension برای افزونه IDM Integration Module تیک گزینهAllow access to file URLs زده باشی
اگر این مورد نیست ببین توی دانلود از بقیه سرورها هم مشکل داری یا نه مثلا از دانلودها یا سایت های داخلی
-=-=-=-------------=-=-=-=-=-=-=-=-=============-=-=-=-=-=-
حالا خودم یک سوال دارم
موقعی که میخوایی یک فایل رو پاک کنی برنامه ازت میپرسه فقط از لیست دانلود حذف بشه یا کلا فایل دانلود شده هم پاک بشه
بعد زیرش یک تیک داره که اگر اون رو بزنی فقط میتونی فایل رو از لیست حذف کنی
یک از خدا بیخبری اون تیک رو زده و الان دیگه اون پیغام رو نشون نمیده
راهی هست بشه برش گردوند؟ من هرچی گشتم راهی پیدا نشد
ممنون![]()
Last edited by Meysam Raz; 11-06-2014 at 04:03.
سلام.
لینک زیر رو نگاه کن. ببین کارت راه میوفته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول درست شد
ممنون زحمت کشیدی
من میخواستم از توی برنامه راهی براش پیدا کنم و به کل ریجستری رو فراموش کرده بودم
با سلام. من از idm استفاده می کنم. وقتی با ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن وارد اینترنت میشم نمی تونم با آی دی ام دانلود کنم و پیغام خطا میده. به خصوص در سایت هایی مثل یو تیوب و در مورد سایت هایی که عکس یا فیلم رو سایتشون میزارند. با تشکر
من برای دانلود شبانم یه ساعت مشخصی رو برای خاموش کردن PC با IDM ست میکنم
IDM نمیتونه خاموش کنه و به اصطلاح هنگ میکنه و دو تب هم تو تسکبار به عنوان Application Error ظاهر میشه.
چندین بار IDM رو عوض کردم و از نظر کرک هم مشکلی نداره .
سلام. بعد از اینکه فیلترشکن رو روشن کردی، وارد تنظیمات idm بشو. طبق تصویر زیر روی گزینۀ Get from IE کلیک کن. در آخر ok کن. ببین مشکلت حل میشه؟
Last edited by ایرانی.; 28-06-2014 at 14:22.
احتمالا انتی ویروست این اجازرو بهش نمیده که خاموش کنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)