همون طور که مجید عزیز گفت بهتره از ورژن 7.0.1.325 استفاده کنید.
بهترین و پایدارترین نسخه ی ورژنی هست که برای نسخه ی 7 ریلیز شده.
همون طور که مجید عزیز گفت بهتره از ورژن 7.0.1.325 استفاده کنید.
بهترین و پایدارترین نسخه ی ورژنی هست که برای نسخه ی 7 ریلیز شده.
Last edited by MR.Punisher; 07-09-2008 at 14:45.
سلام
من ویندوزم ویستاست
هم نسخه 7 هم 8 اصلا اپدیت نمیشه.میگه نمیتونمم به سرور وصل شم.وقتی هم که پروتگشن اش فعاله با اکسپلورر نمیشه کار کرد
ممنون
شما از فایروال یا برنامه امنیتی دیگه کنار کسپرسکی استفاده میکنید یا نه؟
تصویری از صفحه آپدیت و ارور آن بزارید
من نسخه اینترنت سکوریتی 2009 ورژن 8.0.0.454 رو نصب کردم. در موقع تنظیمات چندتا از گزینه ها با ورژن 8.0.0.357 فرق داشت.
در قسمت online security و در قسمت هک گزینه Enable instrusion Prevention System به Enable network Attack blocker
تغییر پیدا کرده.
در قسمت Content filtering در بخش Banner Ad Blocker و در قسمت setting این بخش ,در قسمت جنرال یک لیست که تمامش تیک خورد بود وجود داشت که در ورژن جدید این لیست حذف شده و فقط گزینه use heuristic analyzer هست .
در قسمت Appearance گزینه Enable semi -teransport windows به Smooth Appearance /disappearance of notification windows
تغییر کرده.
می خواستم علت رو بدونم.
با تشکر
خوب اين سايست برخي شركتهاست كه بعضا بر اساس اصول خاصي براي عملكردهاي يكسان ممكنه نامهاي متفاوتي در نسخه هاي مختلف درنظر بگيرند ولي بايد توجه داشت كه در عملكرد آن بخش ممكنه تغييري ايجاد نشه يا حتي عملكرد آن بخش با توجه به تغييرات اعمال شده بهبود نيز پيدا كنه.
نه هیچی استفاده نمیکنم
با شه عکس میگیرم
اخه با پروتکشن فعال اکسپلورر کار نمیکنه!!!
Last edited by زضا 81; 08-09-2008 at 12:44.
در زمینه Ie ، آیا با مرورگرهای دیگه هم مشکل برقراه یا نه ؟
بیبنید مشکل از کدام بخش است ... اگه مشکل از فایرول باشه که با غیرفعال کردن فایروال باید ارتباط برقرا بشه و ...
چجوری بگم اخه
من فایر وال ندارم.خود کاسپر انتی ویروس (نه اینترنت سکیوریتی)وقتی protection فعال هست مثل فایر وال عمل می کنه باید غیر فعال کنم تا اکسپلورر کار کنه. مرورگر دیگه هم نصب ندارم![]()
Last edited by زضا 81; 09-09-2008 at 01:48.
اگر شما از آنتی ویروس استفاده میکنید و این مشکل پیش آمده کمی عجیبه
بهر حال از کدام نسخه 7 یا 8 استفاده کردید ...
شما Ie رو به Trusted Zone کسپرسکی اضافه کنید ( کافیه فایل اجرایی IE را در بخش زیر اضافه کنید)
Settings --> Threats & Exclusions --> Trusted Zone --> Trusted Applications
![]()
با سلام وخسته نباشید
اول باید عرض کنم که فایل مربوط به بهترین تنظیمات برای نسخه ی 8 لینک مربوط به اون عمل نمیکنه
---------------------------------------------------
در ضمن یه مشکلی که من با نسخه 8 دارم اینه که وقتی که تیک مربوط به نسخه پشتیبان گرفتن از اپدیت رو فعال میکنم هیچ فایلی در فولدر پشتیبان ذخیره نمیشه
ممنون لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)