سلام.
رو چه حسابی نتیجه گرفتید که کارایی دوربین تاچ پرو 2 پایین تر از x1 هست؟!!!
سلام.
رو چه حسابی نتیجه گرفتید که کارایی دوربین تاچ پرو 2 پایین تر از x1 هست؟!!!
ببخشید که دخالت میکنم ولی من هم اچ دی داشتم و هم دایموند . الان هم اکسپریا دارم . با اینکه اچ دی 5 مگا بود ولی واقعا در محیط بسته و نور کم افتضاح بود . دایموند رو که اصلا نباید بحثش رو بکنی چون از رده خارج بود . اما اکسپریا در محیط بسته بهتر از اچ دی عمل میکنه . کلا htc توی بخش دوربین خیلی بد عمل میکنه . اما اکسپریا دوربینش کاملا شبیه سریهای k و w سونی اریکسونه .
قیمت امروز شیراز:540.000 بدون گارانتی.
اين حرفم با حساب و كتاب كامل بود.
اولا كه diamond رو خودم داشتم، با اينكه به عنوان ppc بد نبود ولي من اون رو پايين تر از x1 ميدونم.و بعد رو حساب دوستاني كه مثل mehdimdi اين گوشي ها (hd و pro) رو داشتن و رو حساب ريوهاي مختلف در سايتهاي معتبر.
موفق باشي و ممنون
تنها نقطه ضعفی که یک مقدار آزار دهنده هست همین شکستن قاب هست.
Se فکری براش نکرده؟
منظور آریا لند دایاموند و یا پرو نبود ، منظورش تاچ پرو 2 بود / که هنوز بیرون نیومده در ضمن خیلی خوشگله و ال سی دی 3.2 بزرگتر از اکسپریا به نظر میاد من چندتا عکس که این دو گوشی کنار هم بود دارم میگم و در ضمن من فکر میکنم دوربین خوبی باید داشته باشه اما باید گذاشت بیاد بیرون بعد نظر بدیم اما خیلی تاپه![]()
ولی همه این مشکل رو ندارند از جمله خود من که همچین مشکلی ندارم . بنظر من باید کمی در باز کردن در باطری و نگهداری از گوشی دقت کرد تا مشکلی پیش نیاد .
دوستان سلام.
delivery رو از كدوم قسمت بايد فعال كرد كه دائم روشن بمونه و نياز نباشه هر بار در هنگام ارسال فعال بشه؟؟؟
بهترين روش براي شارژ كردن گوشي چيه؟؟؟ (روشن يا خاموش) من كه از باطريش خيلي راضيم، با اينكه با شارژ اوليه شروع به كار كردم و ميشه گفت فقط شب استفاده نشد 1.5 روز كار كرد (شارژ اوليه كامل نبود و 2خط شارژ خالي بود)
موقعي كه گوشي خاموشه و به شارژر متصل ميكني چراغ چشمك زن رنگي خيلي ملايم روشن و خاموش ميشه، آيا گوشي در حال شارژ شدنٍ؟
gsmarena خیلی تعریفش رو کرده هم صدا هم دوربینش رو گفته عالی هست.منظور آریا لند دایاموند و یا پرو نبود ، منظورش تاچ پرو 2 بود / که هنوز بیرون نیومده در ضمن خیلی خوشگله و ال سی دی 3.2 بزرگتر از اکسپریا به نظر میاد من چندتا عکس که این دو گوشی کنار هم بود دارم میگم و در ضمن من فکر میکنم دوربین خوبی باید داشته باشه اما باید گذاشت بیاد بیرون بعد نظر بدیم اما خیلی تاپه
دوربين xperia خوبه
من بعدا تست كامل متوجه شدم كه خيلي خوبه
چه در روشنايي و چه در نور كم(البته در در تاريكي مطلق كه بحثش جدا هست)
و كلا همه جا خوبه
فوكوس خيلي خوبي داره
همچنين رنگ هاش خيلي طبيعي هستند
حتي تست كردم رنگهاش طبيعيتر از ان95 معمولي هستند
در كل 3 مگا پيكسلي خوبي هست
اگر خواستين با مدرك بگم يعني عكس بذارم براتون
ميتونم با K800 سلطان 3 مگا پيكسلي مقايسه كنم
حتي با N95 معمولي هم ميشه مقايسه كرد(صرف نظر از مقدار مگاپيكسل)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)