سلام من هم نظرم روی 405 هستش چون طراحیش اورجیناله ومال خود فرانسه است.ولی پارس وlxهم ماشین های خیلی خوبی هستن واگه بخواین ازمیان این دوتا یکی راانتخاب کنی فکر کنم سمند lx انتخاب بهتری باشه
سلام من هم نظرم روی 405 هستش چون طراحیش اورجیناله ومال خود فرانسه است.ولی پارس وlxهم ماشین های خیلی خوبی هستن واگه بخواین ازمیان این دوتا یکی راانتخاب کنی فکر کنم سمند lx انتخاب بهتری باشه
باسلام باپول شما میشه سیلو مدل81-82 پیداکرد .یکی از اشناهام هفته پیش یک مدل81 خرید 9تومان.سیلو ماشین خیلی خوبیه مصر بنزینشم نسبت به بقیه خودروهای داخلی خوبه ضمنا واقعا برای رانندگی عالیه. درموردمقایسه 405 و206 با دوو هم به نظرمن 206را اصلا بهش فکر نکن اما405 تقریبا بااین که مصرفش کمی بالاتر از سیلو استولی به قدرت وسرعت بهترش میارزه ضمن با 10 تومان میتونی یه مدل 84-85 تمیزش را پیداکنی.درپایان انتخاب به سلیقه خودتون بستگی داره ولی من405 را پیشنهادمیدم.
206 سفید صندوق دار مدل 85 با کارکرد پایین وسالم چند قیمت میخوره؟
سلام.آقایون من چند صفحه قبل یه سوالی کردم اما جوابی داده نشد.من قیمت پرشیا ای ال ایکس مدلهای 83-84-85رو میخواستم و میخواستم بدونم مدل 84 و85 رنگ سفید دارن یا نه مرسی
اگرم ممکنه بگین که سفیدش 84-84 موجود تو بازار
با سلام دوستان سمندLX مدل 85 دوتا در سمت شاگرد رو عوض کرده (فابریک گرفته) همراه تعویض رکاب همان سمت به نظر شما چند می ارزه؟دزد گیر تصویری وپخش jvc
ببخشید دوتا در سمت شاگر و رکاب فکر کنم یعنی تصادف سنگین
فقط بگین کدوم تیپ v1،v20،v8،v9،v10....؟206 سفید صندوق دار مدل 85 با کارکرد پایین وسالم چند قیمت میخوره؟
تیپ2 موتور 1600 با 7000 کارکرد -کفپوش چرم
سری اول صندوقدار بوده/فردا قرار شد ببریم بنگاه قیمت بذارند
متاسفانه همینطوره ماشین واسه پسر دائیم بود من خودم همراهش بودم که تصادف کرد یه پژو 405 ار فرعی پیچید ودر سمت شاگرد همراه رکاب کاملا" داغون شد کاش میتونستم فایل پیوست کنم تا عکس تصادف رو نشون بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)