لطفا کمک!!!
لطفا کمک!!!
سلام
اون دوتا جك RCA هستند كه كابل اون از پخش مياد و به امپ متصل ميشه.اسپيكر اينپوت محل اتصال سيمهاي مثبت و منفيه بلندگوي شماست
براي تنظيم گين اينجا رو مطالعه كن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مخالفت با بستن فري سابها تو پست قبليم در ذيل پاسخ دوست خوبم جناب ISBN توضيح دادم كه.
باكس پورتد باكسي هستش كه داراي منفذي براي تبادل هواست در مقابل باكس سيلد كه از نامشش هم پيداست كاملا بسته هستش.يعني هيچگونه تبادل هوائي بين داخل لباكس با بيرونش نداره.
تصويري از باكس Ported:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][/URL]
تصويري از باكي سيلد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم اگر سوالي بود درخدمتم
من پخشي كه فقط USB خالي بخوره نميشناسم.كلا اگر چيزي رو ندونم جواب به اون پست رو نميدم تا دوستاني كه بيشتر اطلاع دارند راهنمائي نمايند.شرمندم
من مشخصاتش رو خوندم.مبدل ديجيتال به آنالوگ 24 بيت داره!قيمتش چنده؟به نظر پخش خوبيه،البته من كلا صداي سيستمهاي سوني رو دوست ندارم(سليقه اي).اگر صداش رو گوش دادي و خوب بود بگير.
اقا حمید یکیش که مربوط با ار سی ای هست اون که هیچ اینور امپلی هم مربوطه به ورودی مثبت و منفی و برق و.. باندها (عکس زیر) ئر اخر اون پورت 4سیمه باز خالی میبونه
![]()
ببخشيند من اشتباه كردم.
اون سوكت ورودي(Input) اسپيكرها هستش.كارائي نداره.
سلام
دوستان شما كدوم يك از اين دو مدلو پيشنهاد ميكنيد؟
1-Pioneer DEH-5250SD
Pioneer DEH-4250SD
اين مدله 5250 رو از بانه قيمت كردم70ت از پشت شهداري150 خ پاسدارانم ميداد190.ايا كيفيتاشون فرق ميكنه؟
اين بولوتوثشون برايه هدست بلوتوثه؟يا ميشه با گوشي اهنگ ريخت؟
اونی که بانه دیدین مطمئنن تقلبیه![]()
سلام دوستان کسی میدونه اگه رمز پخش ورنا رو فراموش کردم باید چی کار کننم؟ عکسشم میذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bardiya_em; 09-09-2010 at 12:46.
سلام
یه سوال این سیم پیچ داخل ساب سوخت علت چی میتونه باشه؟
اگر مشکل از آمپ هست برم سراغش چون با این آمپ یخ مدت باندامم خراب شد.
آمپ 7541a
سلام من یه پخش 7150 با به باند 718 ex دارم میخوام آمپ ببندم راهنمایی کنید
بودجه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)