تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 345 از 2403 اولاول ... 2452953353413423433443453463473483493553954458451345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یعنی دارم خواب میبینم؟
    اینترنت 128 با سرعت 64 کیلوبایت بر ثانیه
    بالاخره سرعت من، برای یه بار هم که شده بالا رفت تو سایت Speedtest.ir چک کردم، سرعت منو نوشته 512kbps
    تبریک می گم دوست عزیز ...
    امیدوارم بقیه دوستان هم که تو مرکز 5 و 727 بودن سرعتشون روز به روز بهتر شه .
    اما به نظرم برای تست سرعت این سایتا زیاد قابل استناد نیستن . سرعت واقعی رو در حین دانلود کردن فایلها چک کن . یه فایل رو به صورت مستقیم یا غیر مستقیم دانلود کن و ببین بالاترین سرعت دانلودت بطور پیوسته در چه حدودی بوده ... چون مهمترین چیز سرعت پایدار هست که تو زمان دانلود خودش رو خوب نشون میده. این سایتا سرعت لحظه ای رو نشون میدن و متاسفانه بیشتر وقتا نتیجشون دقیق نیست . مثلا ممکنه همون لحظه که سایت سرعت 512 کیلو بیت رو بهت نشون داده عملا سرعتت بالاتر باشه و بتونی بالای 100 کیلو بایت در ثانیه ( 800 کیلو بیت ) دانلود کنی .
    موفق باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر من با ارزشترین کاری که اندیشه می کنه همینه که از روزی که من می شناسمش هر روز سعی می کنن بهتر بشه و یادمه چند وقت پیش پیش شماره 727 تورشت سرعتشون پایین بود.
    منم تو مرکز 2 سرویس داشتم راضی و خشنود خلاصه یکی یکی دوستام رو که چند سال بود از پارس می گرفتن می یاوردم اندیشه تا اینکه یکی شون شمارش تو گلسار بود و727
    از وقتی که سرویسش راه افتاد دیگه روم نمی شد بهش بزنگم
    تا اینکه تصادفی همون دوستمو دیدم با ترس پرسیدم اینترنتت بهتر شد گفت توپ 120 تا 150 کیلو فکر کردم شوخی می کنه بیشتر صحبت کردم دیدم نه پس واقعا گفته بودن مشکلو داریم برطف می کنیم سرکاری نبود
    مزیتشون اینه که عیبهاشونو می بینن و بر طرف می کنن خدا کنه همیشه همینطوری باشن
    ای شالله که بازم هم سرعتشون بره بالات هم قیمتاشون بیاد پایین تر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها 1 سوال دارم میدونم اصلا ربطی به موضوع نداره ولی گفتم بپرسم شاید کسی بلد باشه

من میخوام یک کیس پست کنم به یک شهری .
    میخواستم بدونم رشت Tibox داره ؟
    اگه داره آدرسش ؟
    این سوال ربطی به تاپیک ما نداشت . اما چون تو ارسال قطعات کامپیوتری و خرید اینترنتی هم خیلی کاربرد داره و جهت اطلاع شما و خیلی از دوستان همشهری که نمی دونن اصلا تیپاکس رشت کجاست شاید اطلاعات به دردشون بخوره :

بله شرکت تیپاکس تو رشت هم شعبه داره و مثلا یه کیس که تو یه کارتن جا میشه به مبلغ 6-7 تومن 1 روزه به تهران فرستاده میشه . کلا میزان هزینه به تعداد کارتن ها بستگی مستقیم داره و هر چیزی رو که بشه تو حجم 1 کارتن چپوند ! همون قیمت 1 کارتن حسب می شه ... هزینه ارسال رو هم از گیرنده میگیرن لازم نیست فرستنده پولی بده ... مثل پس کرایه !

پارک شهر سمت در ورودی شهر بازی که یه میدان هست و روبروش پیتزا برج ! تو همون خیابان که سمت پیتزا برج هست و اسمش یادم نیست ( همون که مستقیم به کمربندی می خوره ) سازمان بازرگانی شهر رشت هست که یه آپارتمان بزرگه و سردرش هم معلومه تابلو بزرگ سازمان بازرگانی هست ... 50 متر مونده به سازمان یه خونه شخصی حیاط دار هست که یه تابلو کوچیک "دفتر تیپاکس " رو درش هست و اصلا کسی فکر نمی کنه اونجا دفتر تیپاکس باشه ! اما از هر کسی بپرسی راهنماییت می کنه . ساعات کاریش هم صبح تا عصر ساعت 2 و بعد از ظهرها از 4:30 تا 8:30 هست ... رو درش هم نوشته لطفا از ساعت 2 الی 4:30 زنگ نزنید !!! ( احتمالا وقت خواب قیلولشونه ! )
    Last edited by birak; 19-04-2010 at 23:55.

4. 5 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

این سوال ربطی به تاپیک ما نداشت . اما چون تو ارسال قطعات کامپیوتری و خرید اینترنتی هم خیلی کاربرد داره و جهت اطلاع شما و خیلی از دوستان همشهری که نمی دونن اصلا تیپاکس رشت کجاست شاید اطلاعات به دردشون بخوره :

بله شرکت تیپاکس تو رشت هم شعبه داره و مثلا یه کیس که تو یه کارتن جا میشه به مبلغ 6-7 تومن 1 روزه به تهران فرستاده میشه . کلا میزان هزینه به تعداد کارتن ها بستگی مستقیم داره و هر چیزی رو که بشه تو حجم 1 کارتن چپوند ! همون قیمت 1 کارتن حسب می شه ... هزینه ارسال رو هم از گیرنده میگیرن لازم نیست فرستنده پولی بده ... مثل پس کرایه !

پارک شهر سمت در ورودی شهر بازی که یه میدان هست و روبروش پیتزا برج ! تو همون خیابان که سمت پیتزا برج هست و اسمش یادم نیست ( همون که مستقیم به کمربندی می خوره ) سازمان بازرگانی شهر رشت هست که یه آپارتمان بزرگه و سردرش هم معلومه تابلو بزرگ سازمان بازرگانی هست ... 50 متر مونده به سازمان یه خونه شخصی حیاط دار هست که یه تابلو کوچیک "دفتر تیپاکس " رو درش هست و اصلا کسی فکر نمی کنه اونجا دفتر تیپاکس باشه ! اما از هر کسی بپرسی راهنماییت می کنه . ساعات کاریش هم صبح تا عصر ساعت 2 و بعد از ظهرها از 4:30 تا 8:30 هست ... رو درش هم نوشته لطفا از ساعت 2 الی 4:30 زنگ درب را نزنید !!! ( احتمالا وقت خواب قیلولشونه ! )

خوب این دوستان کاروشن چیه...؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کارشون اینه : خدمات سریع حمل و نقل به اکثر نقاط کشور
    سایتهای فروش سخت افزار از این روش برای ارسال قطعات زیاد استفاده می کنن. چون برای بسته های سنگین و حجیم نسبت به پست هزینه کمتری داره و ارسالش هم معمولا خیلی سریع هست . ( رشت-تهران 1 روزه )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راست میگی دامون ارزونتره. ولی یک سوال ساده:
    اگه مثلا شهاب یا پارس یه تلویزیون بسازه خیلی هم توپ باشه (که نیست )می تونه بیاد بگه من قیمتم رو از سونی بالاترمیزارم و مثل سونی هم اعتبارندارم ولی بیاد از من بخرید؟ شما خودت میخری؟ معلومه اونی که کوچیک تره برای جلب مشتری مجبوره بیاد قیمتو کمتره کنه. پس بدون دامون عاشق چشم و ابروی ماها نیست. چاره ای نداره.
    حالا فرض کن اندیشه بیاد سرویسو ارزون کنه اگه فقط 20درصد کاربراش زیاد شن میشه چند هزار کاربر. ما ها هم که به زیر 100 کیلو قانع نیستیم پس اون بد بختا باید اول برن یک stm-1 جدید بگیرن ترانزیتاشونو هم زیاد بکنن بعد ارزون کنن که اینم وقت گیره.
    در مورد دانشگاه گیلان داستان اینه که قبلا پهنای باند ازاد بود هر کی هرچقدر میخواست دانلود کنه می تونست اما الان خود دانشگاه اومده سرعتا رو محدود کرده و pppoe راه انداخته به بعضیا 512 و 1 مگ و 2 مگ میده. خب این چه ربطی به اندیشه داره. این لینکو خودت گفتی پس چطور این خطو نخوندی:
    کنترل سقف پهناي باند کاربران براي جلوگيري از مصرف کامل پهناي دانشکده توسط يک کاربر خـــاص از طريق نصب Bandwidth Manager

/
    .
    سلامی به دوست عزیز
    صد در صد این درسته که یه شرکت ممکنه برای جذب مشتری کیفیت رو ببره بالا و قیمت رو بیاره پایین. ولی این مگه بده؟ اگه این گذرا باشه و دو فردا بعد کیفیتش افت کنه، آره بده. ولی فعلا که ما دقیقا نمیدونیم. شاید حتی بهتر هم شد. البته من از اندیشه،دامون،پارس آنلاین و فن آوا و ... نه خوشم میاد و نه بدم میاد. این مطالبی هم که در مورد اندیشه و دامون نوشتم اینو نشون میداد که در حال حاضر دامون واسه سرویس های تا 256 خیلی بهتره. نمیدونم شاید بعدها بدتر بشه و یا شاید خیلی بهتر

در مورد دانشگاه گیلان خدمت شما عرض کنم که این جمله:
    کنترل سقف پهناي باند کاربران براي جلوگيري از مصرف کامل پهناي دانشکده توسط يک کاربر خـــاص از طريق نصب Bandwidth Manager

مال سال 85 هست که اندیشه هنوز با دانشگاه قرارداد نبسته بود (البته اینو کاملا مطمئن نیستم). ولی نکته مهم اینه که
    این جمله اساسا نادرسته
    این مصاحبه دو سال پیش دکتر صابری رئیس مرکز خدمات رایانه‌یی و فناوری اطلاعات دانشگاه گیلان هست که میگه ما اصلا از نرم افزارهای مدیریت ترافیک استفاده نمیکنیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

"پهنای باند دانشگاه در حال حاضر میان واحدهای مختلف سهمیه‌بندی نشده، اگر چه این کار توسط یک نرم‌افزار مدیریتی قابل اجرا است، اما ترجیح داده‌ایم که مرزها را حذف کنیم تا همه بتوانند از پهنای باند به صورت مساوی و یکسان برخوردار باشند. "

در ضمن منظور من از کم شدن سرعت اینترنت دانشگاه سیستم اکانتینگ مرکز کامپیوتر دانشگاه نبود بلکه مقدار قطعی و پینگ اندیشه بود که نسبت به پارسال پسرفت داشت

چیزی که جالبه اینه که الان وی پی ان هایی که دانشگاه واسه اساتید،دانشجویان و کارکنان ساخته خیلی خوب کار نمی کنن منظورم اینه که قطعی زیاد دارن و فعلا این سیستم رو هواست. داد کارکنان هم در اومده و یه اختلاف هایی به وجود اومده و ... چیز بیشتری نمیتونم بگم خیلی از دانشگاه های ایران سیستم اکانتینگ دارن ولی اینقدر افتضاح نیست. من فکر میکنم که اینها تو این کار یه کم ناشی هستند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ای ول به بیراک / اینو جدا نمیدونستم چیه تیباکس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ای ول به بیراک / اینو جدا نمیدونستم چیه تیباکس

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ...

جالب بود......

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آره من استفاده کردم.هم قیمتش خوبه هم سریعه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •