تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 345 از 357 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام....من یه Samsung I900 Omnia 16 GB تمیز وسالم دارم که 4 ماهه دارمش و کلی باهاش کار کردم و حسابی ازش خسته شدم...الان قصد تعویضش با یه N95 8GB تمیز ولی 2 سال کارکرده (سری اولی ) که قاب اصلیش اصلا کار نکرده و به گفته ی فروشنده طرف یه قاب اصلی دیگه براش خریده و رو گوشی انداخته و یعنی 2 تا قاب اصلی داره...البته منظورم از تعویض فروشش به یه مغازه داره که واسه گوشیم نامردانه 285 بیشتر نمیده و خرید N95 مذکور به قیمته 300 تومان است...نظر شما چیه؟ شما گوشی من رو به قیمت بالا تر میخرید؟؟ یا قصد معاوضه دارید(i900 گوشی خیلی با کلاسیه که دلیل افت قیمتش عقب موندگی مردم تو شهرستانهاست که میگن بلد نیستیم با ویندوز مبایل کار کنیم و طرفداره نوکیا هستند!!) راستی از کجا بفهمم فروشنده سرم کلاه نمیزاره و گوشی و باتریش و قابهاش اصلیه و قیمت منصفانست؟؟؟ تا 2 روز دیگه معامله رو انجام میدم دوستانی که پیشنهادی چیزی دارن بگن لطفا؟...(من ساکن کرمانشاهم) مر C
    شما دقت کردی که چی گفتی؟؟؟ عملا به شرکت نوکیا و همه نوکیا بازان و از همه بدتر به شهرستانی های گلمون توهین کردین... دست شما درد نکنه... اون موقع که سامسونگ خروس قندی می فروخت، نوکیا داشت مدل N90 و N73 رو - که پیشرفته ترین در زمان خود بودن - به مردم معرفی می کرد !!! خدا بیامرزه مادربزرگم رو که می گفت: « پیش از اینکه حرفی بزنی، بیار توی دهنت و مزه مزه اش کن. اگه خوب بود بگو؛ وگرنه قورتش بده! »

سلام....من یه Samsung I900 Omnia 16 GB تمیز وسالم دارم که 4 ماهه دارمش و کلی باهاش کار کردم و حسابی ازش خسته شدم...الان قصد تعویضش با یه N95 8GB تمیز ولی 2 سال کارکرده (سری اولی ) که قاب اصلیش اصلا کار نکرده و به گفته ی فروشنده طرف یه قاب اصلی دیگه براش خریده و رو گوشی انداخته و یعنی 2 تا قاب اصلی داره...البته منظورم از تعویض فروشش به یه مغازه داره که واسه گوشیم نامردانه 285 بیشتر نمیده و خرید N95 مذکور به قیمته 300 تومان است...نظر شما چیه؟ شما گوشی من رو به قیمت بالا تر میخرید؟؟ یا قصد معاوضه دارید(i900 گوشی خیلی با کلاسیه که دلیل افت قیمتش عقب موندگی مردم تو شهرستانهاست که میگن بلد نیستیم با ویندوز مبایل کار کنیم و طرفداره نوکیا هستند!!) راستی از کجا بفهمم فروشنده سرم کلاه نمیزاره و گوشی و باتریش و قابهاش اصلیه و قیمت منصفانست؟؟؟ تا 2 روز دیگه معامله رو انجام میدم دوستانی که پیشنهادی چیزی دارن بگن لطفا؟...(من ساکن کرمانشاهم) مر C
    فروشنده ها بیشترشون حرف مفت زیاد می زنن ( توهین به همه فروشنده ها نشه! خوب هم توشون زیاده ولی خب دیگه... بدهاش دنیا رو ترکوندن!!! ). طرف اینقدر خر نبوده که بیاد 100 هزار تومان پول قاب اصلی بده تا مبادا قاب اصلی که فابریک روی گوشیش بوده خراب بشه! اون احتمالا قاب های کپی ( چیزی توی مایه های قاب اصلی ولی با کیفیت و قیمت پایین تر ) انداخته روی گوشیش و کار عاقلانه ای هم کرده.

به نظر من هم در مورد قیمت امنیا منصفانه نظر داده؛ چون دیگه کسی اونقدر خواهان این گوشی نیست. در مورد N95 هم می تونم بگم که خوب قیمت داده ولی خب 2 سال از عمرش گذشته... معلوم نیست طرف چطور توی این 2 سال باهاش کلنجار رفته...

خواهش!

شاد و پیروز باشین

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

سلام خیلی متاسفم که اون حرفو زدم ولی من اون وسط یه جمله گذاشتم و توضیح دادم که اینجور سو تفاهم نشه ولی p30 world مسخره قاط زده و پست نمیفرسته من خودم کرمانشاه هستم ولی خوب منظورم از عقب ... عقب موندگی در تکنولوژی بود...ولی آخرش windows mobile میگیرم تابستون پول دستم بیاد win mo میگیرم که هم N95 داشته باشم هم یه وین مو مثل HD2 ... فردا به جمع شما میپیوندم.

3. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shina_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    mashad

پيش فرض

سلام خوبین؟؟؟؟؟
    من n95 8 gig دارم.یه مدت ÷یش دادم قابشو عوض کردن چون مشکی دوس نداشتم.الان یه 2 هفته ایه که هر 1 ساعت 1 بار 2 تا بوق ÷شت سرهم میزنه.از همون بوقایی که موقع نصب یه برنامه گوشی میزنه!!!علت چیه؟؟؟بلایی سر گوشیم اومده؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز ، چطور میتونم اس ام اس هام رو روی کامپیوتر کپی و از اونها پرینت بگیرم ؟
    با برنامه pc suit که روی cd گوشی هست هر کار کردم پیدا نکردم .لطفا راهنمایی کنید .
    مدل گوشی n95 8g
    با تشکر mslove

داره خودمونی میشه shina_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    mashad

پيش فرض

ببخشید کسی خونه نیست؟؟؟؟

7. این کاربر از shina_20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ببخشید کسی خونه نیست؟؟؟؟
    سلام.اول باید بگم برنامه های غیر معتبر رو گوشی نصب نکن.گوشی رو با #7370#* ریست کن.

9. این کاربر از alipencia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hos097's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    British

پيش فرض

سلام من سی دی گوشیمو گم کردم میشه درایورشو واسم بزارین ویندوز کامپیوترمو عوض کردم دیگه گوشیمو نمیشناسه
    مرسی

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام من سی دی گوشیمو گم کردم میشه درایورشو واسم بزارین ویندوز کامپیوترمو عوض کردم دیگه گوشیمو نمیشناسه
    مرسی
    سلام
    درایور نمی خواد! همون برنامه PCSuite رو از سایت نوکیا بگیر کافیه. آخرین نگارشش 7.41 هست و همه گوشی ها رو پشتیبانی می کنه.

شاد و پیروز باشین
    نورزتان پیروز

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته سرورش فعلا ارور میده....صبح می خواستم لینکشو بذارم که دیدم ارور میده:
    Last edited by M@hdi-B; 27-03-2010 at 12:02.

13. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه OMID_TANHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    گرگان

12

سلام کد مستر ریست این گوشی هم *#7780# است؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •