دوست عزیز من حدود 600 تا پست در جواب شما دادم تو این مدت. خیلی خوبه که قبل از خرید تحقیق میکنی ولی زیادی هم نباید سخت بگیری. هر چی بیشتر خودتو اذیت کنی بیشتر گیج میشی. من خودم تجربه شو دارم.
دوست عزیز من حدود 600 تا پست در جواب شما دادم تو این مدت. خیلی خوبه که قبل از خرید تحقیق میکنی ولی زیادی هم نباید سخت بگیری. هر چی بیشتر خودتو اذیت کنی بیشتر گیج میشی. من خودم تجربه شو دارم.
با دوستمانprowler88 موافقم اگه خيلي حساسيت بخرج بديد انتخاب خيلي سخت ميشه
w230 وw290مشخصات خوبي دارند اما بايد نمونه عكس هاشم ببينيد و مقايسه كنيد
پاناسونيك از اين 2 تا دوربين هاي كارامتري عرضه كرده
اما كماكان در صورت نيافتن پاناسونيك sx110 را در اين رنج قيمتي پيشنهاد ميكنم
اما اگه باب برند فوجي مشكلي نداريد Fujifilm F100fd وFujifilm F200fd دوربين هاي خيلي خوبي هستند در رده هاي خودشون
Last edited by unforgiven2009; 30-07-2009 at 18:32.
بالاخره بابت هر دوربيني كه ميخري بايد پول بدي پس چه بهتر كه نهايت دقت را داشته باشي كه بعدا پشيمون نشي
من فقط به اين دليله اينقدر سوال ميكنم چون دوست ندارم با اين همه حساسيتي كه بخرج ميدم يه دوربيني بخرم كه دو روز بعدش پشيمون بشم كه چرا اينا خريدم
در ضمن من يه دوربيني را انتخاب ميكنم ولي وقتي ميرم قيمت ميگيرم سرم سوت ميكشه! براي اينكه اين قيمتا براي دوربينهاي كامپكت زيادي بالا هستند . خداوكيلي ZS1 ميصرفه 400،000 هزار تومان ؟
در ضمن تو ايران بايد هم اينقدر دقت داشته باشي تا يه وقت سرت كلاه نزارن حتي نمايندگيهاي كمپانيها
Last edited by setayesh_mj; 30-07-2009 at 18:59.
* حالا اگه دوباره منو نميزنيد *
ميشه يه نظر كارشناسانه هم درباره دوربين Sony Cybershot DSC-H20 بهم بدين. درمقايسه با دوربينهايي كه قبلا پيشنهاد كردين بهتره يا نه؟
Last edited by setayesh_mj; 30-07-2009 at 19:02.
با unforgiven کاملا موافقم. بهترین دوربین ها تو این قیمت به غیر از این دو تا (البته دوربین های کامپکت سونی همیشه یه جاشون می لنگه) SX110 و F100fd و FX37 هستند. البته کنان SD960 هم اگه موجود باشه خوبه.
دوربین بدی نیست. ولی واید 38 میلیمتری واقعا مایه ی ننگه. سونی باید یه تجدید نظری روی لنزاش بکنه.
البته بهترین دوربین این قیمت از نظر کیفیت عکس F100fd هست.
آقا اجازه ؟
ميشه بگيد H20 در مقايسه با اين دوربينها نسبت به كدوم بهتر و نسبت به كدوم يكي بدتره؟
FX37
W230
W290
Last edited by setayesh_mj; 30-07-2009 at 20:24.
خواهشا این بحث بدتر و بهتر رو مطرح نکنید. هر دوربینی نقاط قوت و ضعف خودشو داره.
ماکروش از این سه تا بهتره. سرعت شاترش هم خوبه و تنظیمات دستیش هم کامله. فلاش و زوم تله ش هم از اینا بهتره. ولی واید 38 میلیمتری چیزی نیست که بشه با 25 میلیمتری مقایسه ش کرد. کیفیت عکسش هم عالی نیست. البته انتخاب با خودتونه. ولی این زوم واید به نظر من اهمیتش اونقدر هست که در انتخاب تاثیر بذاره.
البته فکر کنم اینو قبلا براتون گذاشته بودم. ولی باز هم پیشنهاد میکنم یه نگاهی بندازین تا تفاوتشون رو در عمل متوجه شین.
تا الان فکر کنم سه ماه شد که در حال انتخاب دوربین هستید. یه ذره دیگه صبر کنین مدل های جدید هم میاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by prowler88; 30-07-2009 at 20:59.
سلام دوستان (لطفا منو راهنمایی کنید)
بهترین دوربین در رنج قیمت 300 تومن مارک : canon,sony,samsung کدومه؟
کیفیت و ظریفی دوربین خیلی برام مهمه
لطفا نام کاملشو برام بنویسید
ممنون
معرفی دوربین پاناسونیک FZ38 :
http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2009/07/28/Panasonic-Lumix-DMC-FZ38/p1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)