چقدر از این فرگوسن و تیمش متنفرم عین بچه های 4 ساله لج کرده!
چقدر از این فرگوسن و تیمش متنفرم عین بچه های 4 ساله لج کرده!
دماغ سئخته خریداریم
الان تو اخبار 1.15 گفت که فیفا شکایت منچستر رو از رئال مبنی بر درخواست غیر قانونی ونالدورو نا وارد و شکایت رو رد کرده
پس هرچه سریعتر فرگوسن استعفاء بده برای خودش بهتره و بعد از اون هم منچستر سقوط میکنه
سلام خدمت همه دوستان:
اقا سلام اول که مهدی جونم مشکل من مث مشکل خییلی از بچهای تاپیک هست اونم بخاطر فصل امتحانات است.پ
و دیگر اینکه دوستان از اینکه تاپیک رو فراموش نکردین ممنون .
و مسئله دیگر اینکه اقا میگم فرگوسن فک کنم اگه رونالدو بیاد رئال کلآ شاید سکته اخرو بزنه خلاص.
ولی خوب از فرگی بزرگ واقعآ بعیده که این حرفا رو بزنه.........
وای که خییلی دوست دارم هرچه سریعتر لباس رئال رو بپوشه که بنظر من خییلی بهش هم میاد.
اها یادم رفت ولی خوب این یه پست ویژه خدمت همه دوستان پی سی ورلد است.
چهارمین سال تولد این انجمن معرکه را خدمت همه دوستان عزیز تبریک میگم .
خب خدا رو شکر که رائولم مشکلش جدی نیست و به زودی پا به توپ میشه!(خودتو میگیم بابا!)
میگم چقدر بیخود و الکی بعد رئال این منچستر رو دوست داشتم.....تو ذوقم خورد!واقعاً از فرگوسن بعید بود....
آهای...همه ی آدمای دنیا....
حالا همتون دیدی که فرانسه بدون زیدان یعنی چی.....
حالا همه دیددن هنر گل زنی تیری آنری تو خیلی از مسابقه های ملّی مال خودش نبود...
حالا همه یادشون اومد که فقط یه بازیکن بود که زیر بیشترین استرس و فشار روانی و وسط فینال جام جهانی پنالتیشو به همین ایتالیای کثیف چیپ زد!
اصلاً همون بهتر که فرانسه ی بدون زیدان حذف شد....شاید این جوری بیشتر دل همشون بسوزه...
حالا من ناراحتم...شماها چرا نمیاین سر بزنین!
حالا براتون یه خبر خیلی خوب میذارم:
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس، لوئيس آراگونس پيش از اين نيز اعلام كرده بود در پايان يورو 2008 تيم ملي اسپانيا را ترك مي كند.
نمايندگان باشگاه فنرباغچه تركيه روز گذشته با آراگونس قرارداد داخلي منعقد كردند.
كار او با تيم بزرگ تركيه، يك ماه پس از پايان يورو 2008 آغاز مي شود.
2 باشگاه آمريكايي نيز با آراگونس تماس داشته اند.
حالا بشنوید از همون داستان همیشگی که باز تا رئال یه غلطی کرد بارسا هم پرید وسط:
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس، در جريان يورو 2008 مشتريان اسپانيايي به طور مداوم در حال تماس با وكيل آندره پيرلو هافبك طراح تيم ايتاليا هستند.
گفته مي شود اين ميلاني محبوب در ايتاليا خيال ماندن در تيمش را ندارد و تصميم گرفته فصل آينده در فوتبال اسپانيا حضور داشته باشد.
منابع خبري ميلان از پاسخ منفي سيلويو برلوسكوني به مشتريان پيرلو مي نويسند؛ اما اسپانيايي ها براي به خدمت گرفتن وي به شدت اميدوارند.
هم اكنون رقابت شديدي بين رئال مادريد و بارسلونا براي جذب پيرلو بوجود آمده است
( من میخوام بدونم...اگه رئال بره [ س....... ب...... ت.. ..ک......م...خ....ک...ک...ش!] بارسا هم میخواد این کار رو بکنه؟!)
کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی منچستریونایتد قصد دارد تا با ارائه درخواستی کتبی به مسئولان تیم انگلیسی از انها بخواهد که مانع انتقال او به رئال مادرید نشوند.
به گزارش مجله تایمز انگلیس رونالدو به یکی از دوستان خود گفته است که می خواهد هر کاری که می تواند انجام دهد تا موفق شود در تابستان به رئال مادرید رود.
مسئولان منچستر هنوز روی تصمیم خود پافشاری می کنند و اعلام کرده اند که رونالدو را به هیچ قیمتی نخواهند فروخت ولی رونالدو قصد دارد تا با نوشتن نامه ای به سران باشگاه مجوز انتقال به سانتیاگو برنابئو را بگیرد.
یکی از نزدیکان این بازیکن فاش ساخت که شب گذشته رونالدو در صحبت با وی اظهار کرده است که هر چه در توان دارد رو خواهد کرد تا منچستری ها او را به رئال مادرید بفروشند
بنزما خیلی خوب بازی می کرد خوشم امد ............
سلام خدمت همه دوستان:
اول که اقا دست درد نکنه زیدان جان بابت اخبار قشنگت ممنون داش.
از زیدان نگو که اشکم در اومد زیدان یعنی فوتبال وقتی اون نباشه مگه میشه فوتبال بازی کرد.
و در اخر هم باید بگم که اقا این رونالدو بد بخت اگه انتقالش صورت نگیره فک کنم خود کشی کنه.......
از این به بعد بیشتر میام مشکلم رفع شده ..........................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)