تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 345 از 1219 اولاول ... 245295335341342343344345346347348349355395445845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,441 به 3,450 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كسي بازي Just Cause 2 گرفتهيه ندا بده به من

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

PlayStation®3 system software update version 3.21

3.212010-04-01

An update to the PS3™ system software was released on April 1, 2010. You can use this update to upgrade your system software to version 3.21.

PlayStation®Network

Main features in system software update version 3.21

Settings

The [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] and [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] features have been deleted.

Other

• The playback quality of some PlayStation® format software that is downloaded (as a purchase or for free) from PlayStation®Store has been improved.
    • A security patch was added to address security vulnerabilities that may occur when playing MP4 format video files.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

خوب الان دیگه رسما معلوم شد دروغ اول آپریل نبود من برم آپدیت کنم .....

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

این جمله رو هاتز تو وبلاگش گذاشته :

CFW is almost done guys, i just need you to be patience, im currently unlocking the ps3 key roots to make it compatible with every ps3, tomorrow it must be complete.

امید هست که روی اسلیم هم اجرا شه .

---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

خوب الان دیگه رسما معلوم شد دروغ اول آپریل نبود من برم آپدیت کنم .....
    پشیمون می شی از ما گفتن بود .

اگه دروغ بود 2199 نفر براش پیغام تبریک نمی دادند و این همه آدم سرور های سونی را برای PSN و آبدیت نشدن فریم ویر دور نمی زدند .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

این وسط چند تا مشکل وجود داره ، اول اینکه کلا پلی سه اسلیم ها رو -- نکرده خوب یه لشکر آدم اینجا رو هوا می مونن ، دوم با اومدن فریم ور جدید برای فت که ظاهرا امروز ریلیز شده یا حداقل قرار بود امروز ریلیز شه ! ( هنوز به PSN وصل نشدم ببینم پیغام آپدیت می ده یا نه تو سایت سونی هم هنوز آخرین آپدیت رو 3.15 نوشته ولی گفتن که اول آپریل که امروز باشه 3.21 ریلز می شه برای فت تو خود بلاگ پلی استیشن نوشته شده دلیلشم مسائل امنیتی ذکر شده ! ) یه سری هم این وسط می رن کنار که خواسته یا نخواسته آپدیت می کنن که کنسولشون رو نمی تونن دیگه با روش ایشون کپی خور کنن البته اگه کاری صورت بگیره ! می مونن یه تعداد کمی که بدرد نمی خوره ! من که بی خیال این بشرم آپدیتم اومده باشه آپدیت می کنم ... اصلا به نظر من کل حال پلی استیشن سه به اوریجینال بودنه بازیاشه ! اگه یه سال زود تر اینکارو کرده بود خوب بود ولی الان به نظرم دیگه خیلی فایده نداره ......... الان تنها خدمتی که این فرد به نظر من به جامعه پلی سه باز ها کرده اینه که باعث شد قابلیت نصب OS از پلی سه های فت حذف شه !!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی نه تنها مفید نبوده بلکه به ضررمونم کار کرده !

این آقا قبلا فرموده بودند هکشون طوری که سونی با دادن فریم ور نمی تونه جلوش رو بگیره در حالی که الان به سادگی جلوش رو گرفت لازم به ذکره در صورتی که شما به فریم ور جدید آپدیت نکنید دیگه نمی تونید به PSN وصل بشید و آنلاین بازی کنید و DLC ها اینا رو بگیرید ....

البته به این موضوع هم دقت داشته باشید که ممکنه این دروغ اول آپریل باشه !!!!با توجه به این موضوع که هیچ آپدیت جدیدی تا الان روی سایت پلی استیشن گذاشته نشده

توضیحات فریم ور 3.21 تو وبلاگ پلی استیشن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه چیز دیگه هم که هست ممکنه این جناب جرجم خواسته دروغ اول آپریلش پر رنگ تر باشه زود تر گفته -- کرده ! الانم همچین گنده نوشته به فریم ور جدید آپدیت نکنید !

وبلاگ رسمی جورج جون ! در مورد -- پلی استیشن سه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این نظریه شما کلا اشتباهه .

الان توی وبلاگ جورج همه دارن از روشی که برای دور زدن PSN هست استفاده می کنند . پس در این صورت کسانی که می خواهند PS3 هاشون H A C K بشه این کار رو انجام نمی دن .

هاتز اعلام کرد داره روی فریم ویر 3.21 و اجرای اون روی اسلیم هم کار می کنه .

پس می شه نتیجه گرفت که خیلی ها این آبدیت رو انجام نخواهند داد .

اگه نمی تونید یک هفته وایسید و PS3 تون رو آبدیت کنید ! ولی یقینا پشیمون خواهید شد زمانی که این کنسول H A C K بشه . و اون وقت قیافه ی ما این جوری می شه

6. 2 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اول از همه من بگم دوستان ما اینجا صرفا نظراتمون رو می گیم ، هر کس نظری داره و نظرش قابل احترام ...

هر وقت اومد اسلیم رو -- کرد ، هر وقت بازی های کپی پلی سه تو بازار زیاد شد و قیمتش معقول ، می رم یه اسلیم -- شده می خرم که باهاش نخوام آنلاین شم ... من بیشتر با پلی سه آنلاین بازی می کنم این کنسول هم اگه -- بشه به احتمال قوی موج بن را می افته توش مثل ایکس باکس نمی خوام سیستم اوریجینال این یکی رو بهم بریزم ، ولی من چشمم آب نمی خوره که یه هفته ای این آقا همه چی رو -- کنه بره که بخوام یه هفته صبر کنم برای آپدیت کردن ، شایدم کرد کی به کیه من خودم کسی بودم که اعتقاد داشتم پلی سه وقت بیاد نهایت سه ماه بعد -- می شه که نشد کلی صبر کردیم -- شه بعدا بخریم دیدیم نه مثل اینکه خبری نیست که آخر خریدیم !

این بشر که اینقدر شاخه به نظرم بهتره بره فریم ور جدید ایفون رو -- کنه خیلی بهتره ، چون کلی ملتم اون ور رو هوا موندن ! اگرم می گم می رم اسلیم -- شده می خرم چون مطمئنا اگه کنسول کامل -- شه دیگه بازی اوریجینال تو ایران گیر نمی آد و گرنه عمرا همچین کاری نمی کردم ...

به نظر من سونی بالاخره هر جور که شده زورچپونی جلو -- رو می گیره همونطور که جلو PSP رو گرفت ، همین جناب نابغه فرموده بودند که روش هکشون طوری که سونی با دادن فریم ور جدید نمی تونه جلوش رو بگیره حالا ، پست زده به فریم ور جدید آپدیت نکنید !!! تا من بشینم هکش کنم ! فکر نکرده بود دست بالای دست بسیاره !

PSP GO هم که تازه اومده بود کلی ملت جو دادن -- شد ولی با گذشت یه سال هنوز نمی شه بازی کپی روش اجرا کرد ...

راستی شما هم می تونی از همین الان قیافت رو برای ما بکنی ، چون من آپدیت کردم تموم شد رفت پی کارش ...

ولی بازم می گم شاید همین فردا کامل -- شد که منم اگه همچین اتفاقی بیافته همین فردا می رم یه اسلیم می خرم ، دنیای کامپیوتر ثابت کرده توش نمی شه حرفی رو با قاطعیت گفت همونطور که اول پستم گفتم فقط می شه نظر داد ... و نظر هر کس قابل احترامه ...

با تشکر
    Last edited by J A V I D; 01-04-2010 at 14:34.

8. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ManUtd$1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها
    واسه online gaming باید یه account تو psn داشته باشیم ، موقع ساختنش ادرس ، کد پستی ، شهر اینارو میخاد
    کلا میشه تو ایران این account رو ساخت؟اگه میشه واسه ادرس و... چی باید بنویسیم!!
    تو سایت ps نوشته واسه بازی آنلاین ایترنت با سرعت بالا نیاز داره،شما نمیدونید سرعت بالا یعنی چقدر؟
    اگه یه توضیحاتی هس که خیلی مهمه و من نپرسیدم لطف کنید اونارم بگین

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

بچه ها
    واسه online gaming باید یه account تو psn داشته باشیم ، موقع ساختنش ادرس ، کد پستی ، شهر اینارو میخاد
    کلا میشه تو ایران این account رو ساخت؟اگه میشه واسه ادرس و... چی باید بنویسیم!!
    تو سایت ps نوشته واسه بازی آنلاین ایترنت با سرعت بالا نیاز داره،شما نمیدونید سرعت بالا یعنی چقدر؟
    اگه یه توضیحاتی هس که خیلی مهمه و من نپرسیدم لطف کنید اونارم بگین
    بله می شه ساخت مشکلی نداره ! من با ADSL 256 هم که تست کردم مشکلی نداشته واسه آنلاین بازی کردن با 128 م شنیدم راحت می شه بازی کرد ولی تست نکردم ... فقط هر چی سرعت ننتون پایین تر باشه برای آپدیت بازی ها احتمالا اذیت بشید مخصوصا اگه حجم آپدیت یه بازی زیاد باشه .......

11. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

نظر شما محترم هستش ولی باید توجه کنید بعضی نظرات دوستان باعث ناامیدی و یاس در کسانی می شه که امید به H A C K این کنسول دارند .

PSP 3000 هم بعد از یک سال H A C K شد حالا اینم ممکن H A C K بشه .

من به هاتز امید دارم .

این هکر مثل Davee به فکر شهرت نیست .

خدمت دوستان که چند عدد باگ خفن توی فریم ویر PSP GO دیده شده که نزدیکه این کنسول هم H A C K بشه !!!

13. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ManUtd$1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منم به نظرم زیاد دنبال -- نباشیم بهتره ، آدم همینجوری تو دنیای بازی آنلاین گم میشه،بازی یه شکل دیگه پیدا میکنه
    یه بازی هم اینجوری آدم بازی کنه همیشه تازگی داره
    به علاوه به نظرم این هم یه تجربه ی جدیده،خیلی مشکلی ندارم با بازی ارجینال گرفتن.
    اینم نظر من!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •