سلام
چطور از این چارت استفاده کنم، در سلول ها عدد زده ام اما قبول نمی کند برای رسم
2- چرا کسانی که می خواهند یکسری شماره را برایشان پیامک بفرستند، آنها را در اکسل وارد می کنند؟؟؟
سلام
چطور از این چارت استفاده کنم، در سلول ها عدد زده ام اما قبول نمی کند برای رسم
2- چرا کسانی که می خواهند یکسری شماره را برایشان پیامک بفرستند، آنها را در اکسل وارد می کنند؟؟؟
چطور ردیف ها را شماره گذاری کنیم مثلاً 1 تا 100 که وقتی یکی را از بینشان پاک می کنیم شماره ها خودکار درست شود و بهم نریزد
نیاز به انتخاب فرمت خاصی برای نوشتن فرمول نیست. به طور کلی میشه گفت دو تا چیز مجزا از هم هستند!
به طور پیش فرض، سلولها دارای فرمت General هستند؛ حالا شما در صورت نیاز میتونید فرمت را عوض کنید؛ ربطی نداره فرمول نوشتید یا هر چیز دیگه. محتوا و مقدار خروجی نهایی مهم هست نه شیوه انجام کار.
سلام در سلول ها یکسری عدد وارد کرده ام تمام این اعداد هشت رقمی هستند
می خوام در خانه ای که اگر کمتر از 8 رقم یا بیشتر وارد کردم پیغام بدهد یا خانه تغییبر رنگ دهد
محدوده دادهها را انتخاب کنید؛ سپس مسیر زیر:
Data -> Data Tools -> Data Validation
اینجا میتونید تعیین کنید که چه نوع دادههایی صحیح هستند، مثلا:
Allow: Text length
Data: equal to
Length: 8
پس یعنی دقیقا 8 تا کاراکتر درسته. تبهای Input Message و Error Alert را هم میتونی تنظیم کنی که اگر اطلاعات اشتباه وارد بشه، پیام خطا بده.
برای مشخص کردم دادههای اشتباه هم میتونی گزینه Circle Invalid Data را (از پایین Data Validation) انتخاب کنی تا دورش دایره بکشه. با Clear Validation Circle هم میتونی این دایرهها را پاک کنی.
دست شما درد نکنه میشه سوالات دیگه رو هم جواب بدهید مرسی از شما
یه سوال دیگه جدول زیر را میشه در اکسل رسم کرد
سلام چطور می تونم این جدول را رسم کنم در قسمتی که نوشته محل a و ... خط ها هم ردیف با خط خانه کناری نیستند؟؟ خیلی مهمه
Click here to view the original image of 1012x1048px.
![]()
بکمک کلید merge & centerدست شما درد نکنه میشه سوالات دیگه رو هم جواب بدهید مرسی از شما
برای جدول می فرمایید
خوب در نمی یاد میشه یک نمونه آماده کنید
سلام ودرود
میخوام توعکس پایین برای هر سطر در ردیف انتخاب شده (آخر سمت چپ )جمع کل هر سطر باشه
ولی به صورت پیش فرض میره تو ستون قبل از ماه ها یعنی راست .......
میشه لطف فرمولشو بگید ....؟
![]()
Last edited by greena; 03-08-2012 at 22:09.
سلام
به اساتید
من میخام دوتا WORK sheet رو با هم مقایسه کنم و یه جورایی ادغامشون کنم
به این صورت که فرض بگیربد که مثلا جدول اولی 5 تا ستون و دومی 10 تا ستون داره
سطر هاشو فرق داره به این صورت که مثلا در اولی تمام سطر هاش یا دومی داده هاشون برابر هس ولی ما بین اینها تعدادس سطر کلا حذف شده
ولی میخام با هم یکی شون کنم
تعداد سطر ها زیاده 50 هزارتا
با چه روشی میتونم؟
عکس رو ببینید
[IMG][/IMG]
مثلا تو کادر اولی ستون کد 5 هس ولی تو جدول دومی ستون کد1و2 هس
در جدول اولی یک ردیف کمتر داره اما بقیه اطلاعاتش با اون دومی یکی هس_ ردیفی که تو جدول دومی قرمز شده)
حالا میخام هر دو با هم یکی بشه مثل این عکس
[IMG][/IMG]
اگر دقت کنین میبینی ستون کد5 از جدول اولی به جدول دومی اضافه شده ولی اون سطری که کمتر داشت جدول اولی جاش خالی موند و بقیه اطلاعات از سطر بعدی اضافه شده
Last edited by van123; 02-08-2012 at 23:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)