تهرانم راه اندازی شده اخبارو گوش نکردی
ممنون![]()
تهرانم راه اندازی شده اخبارو گوش نکردی
ممنون![]()
فرضم شما بخری از کجا می خواین فعالش کنین؟
Last edited by amirrasa kateb; 16-03-2008 at 14:53.
شما نگران اون نباش من فعالش میکنم .تویه یه سایت المانی توضیحش رو داده بود البته یه فایل چند مگی رو هم باید دانلود میکردم که فعلا بیخیالش شدم تا بگیرمش بعد.
با سلام خدمت بچه های عزیز
من دیروز رفتم جمهوری که psp بگیرم البته پیش آشنا رفتم.اول متقاعدم کرد که بعد از عید بگیرم بعد گفت الان تموم psp های تو بازار ایران تقلبیه (چینیه)
الان دو دل شدم که بگیرم یا نه
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون می شم بگه![]()
سلام دوستان
می خوام بدونم کجا میتونن آنالوگ pspرو درست کنن؟ خودش نه ! صفحاتی که زیرش هست و حرکت آنالوگ رو تشخیص میده خراب شده !
psp چینی و ژاپنی هیچ فرقی با هم نداره درسته که جنس چینی بده ولی در این مورد هیچ فرقی با هم ندارن .
نگران هیچ چیزی نباش فقط psp ژاپنی 10 الی 20 هزار تومان گرون تره اونم فقط بخاطر اسمشه که ایران فقط برای اسم ژاپن میکشه روی قیمت در اصل باید هر دو رو یه قیمت بدن.
اینم یه طرح از psp2 البته راست یا دوروغش با خودشون من فقط گفتم شما هم ببینید حالا نیاید بریزید روی سرم بگید این نیست این هست و ....
Check out this pic of a new Sony PSP 2 concept. It’s pretty sweet looking and has a pretty big screen. Kotaku had a contest to see what kind of cool PSP 2 concepts readers could come up with, and this is one of them. Watching movies on this one would be very nice. Unfortunately, they don’t really exist. There were some pretty interesting designs, and some haha funny ones, but this is one of my favorites.
منبعالبته اینم بود که نفهمیدم چیه کسی فهمید بگه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
This fan-made PSP concept is an awesome slider, with a look that beats the hell out of the old one and then spits on it for good measure. It’s got an amazing large screen and an iPhone style home button in front. Just slide it open and it’s ready for gaming, revealing the D-Pad, two analog nubs, and the face buttons. This is one hell of a nice concept, considering I’m not much of a PSP fan and it’s got me wanting one yesterday. We can only hope that the next PSP looks something like this.
الان که نگاه کردم دیدم انگار فقط مال psp slim هست فکر کنم اصلا به psp fat نمیخوره اگه اینجوری باشه psp رو میفروشم یه اسلیم میگیرم کسی در این مورد خبری داره یا نه دوستان.
بهترين جا فروشگاه گلچين توي توپخونه هست . اتفاقا پنج شنبه كه من اونجا بودم يكي psp رو آورده بود كه آنالوگشو شكونده بود . اونا هم گفتن يه روزه درست ميشه بهش تحويل ميدن .
عکس ها که به نظر نمی یاد fake باشه ولی اگه خبریم باشه سونی خودش اول از همه اعلام می کنه.
اگه psp2 بخواد بیاد حد اقل از یه سال قبل شروع می کنن به تبلیغات![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)