سلام دوستان/.
من برگه اعزامم اومده واسه اول تیر اعزام
ولی من دیدم شرایط معافیت پزشکی برای کم شنوایی گوش رو دارم میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم باید چیکار کنم ؟ باید یه دفترچه دیگه بفرستم برای درخواست معافیت پزشکی یا .. چجوریاس
خواهشا کمکم کنید/.
سلام دوستان/.
من برگه اعزامم اومده واسه اول تیر اعزام
ولی من دیدم شرایط معافیت پزشکی برای کم شنوایی گوش رو دارم میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم باید چیکار کنم ؟ باید یه دفترچه دیگه بفرستم برای درخواست معافیت پزشکی یا .. چجوریاس
خواهشا کمکم کنید/.
منم ثبت کردم بهم گفت 10روز دیگه بیا تا تاریخ اعزامت رو بهت بگم
میگم الان این برگه که میاد برگ سبز است یا سفید؟
یه چیز دیگه میگم لازم نیست مدرکی از طریق پست ارسال کنیم؟
یه سوال در مورد وثیقه.
این 15 میلیون رو میشه تو حساب پس انداز بلند مدت گذاشت؟ یعنی میشه یه کاری کرد که از سودش استفاده کرد؟ یا حساب مسدود و راکد میشه تا برگردی؟
بله ، برای گرفتن پاسپورت باید مشکل نظام وظیفه رو حل کنی، احتمالا وثیقه رو میگیرن ازت،
باید بری پلیس+10
سلام
تشریف ببرید دفتر پلیس+10 و یک دفترچه دیگه درخواست کنید، اونجا شما رو راهنمایی میکنن
برگه سبز میاد، و نیازی به ارسال هیچ مدارکی نیست
حساب مسدود میشه .
.
سلام من متولد 20/1/1371 درسمم پارسال تموم شده میخواستم ببینم تا کی وقت دارم برای گرفتن معافی پدرمم فوت کرده
هم کارت پایان خدمت سه برادرم، هم 26 ماه جبهه پدرم بیهوده بود، پیش به سوی سربازی!
میگم الان که برگ سبز میاد مشخصه کجا افتادم؟
کسری هم نگرفتی ؟
قانون سه برادری رو برداشتند ؟
یعنی قانون کسر خدمت برای جبهه پدر برداشته شده؟
خواهشا کسی که اطلاع دقیق داره جواب بده
ممنون
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
یعنی قانون کسر خدمت برای جبهه پدر برداشته شده؟
خواهشا کسی که اطلاع دقیق داره جواب بده
ممنون
دوستان چند وقت اخیر من چندین نفر رو دیدم که بعد از دوره آموزشی بقیه زمان خدمتشون رو افتادن شهر خودشون . اکثرا هم لیسانسه بودن . میخواستم ببینم این 1 قانون هست یا اینکه شانسی بوده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)