من اهله جنگو اینا نیستم
اما
این آهنگ شبیه چهار دیواری بود یعنی ؟!!
من بابام قبلنا یه شعرایی تو حموم میخوند ، من فکر کنم محسن از رو اون خونده : دی
بابا بیخیال دیگه نمیدونید چی چی بگیدا : دی
به نظره من شبیش نبود فقط ریتمش تند بود همین !
من اهله جنگو اینا نیستم
اما
این آهنگ شبیه چهار دیواری بود یعنی ؟!!
من بابام قبلنا یه شعرایی تو حموم میخوند ، من فکر کنم محسن از رو اون خونده : دی
بابا بیخیال دیگه نمیدونید چی چی بگیدا : دی
به نظره من شبیش نبود فقط ریتمش تند بود همین !
خوب من هم 3 روزی میشه البوم رو گرفتم و شبانه روز گوش دادم
چه با pc تو خونه چه cellphone و mp3 player تو خیابون
البوم فوق العادست
اهنگ های زیبا هم زیاد داره
گل سر سبدش که من یکی عجیب معتادش شدم اهنگ دور اخر هست
بعد از اون هم دلشوره عالی بود ( به خصوص solo های فوق العادش )
در کل ملودی های قوی داره این البوم
محسن چاوشی اگه شد محسن چاوشیبعضیا طرفدار چاووشی نیستن
طرفدار علی سنتوررین
اینا عاشق تراک های سنتوری شدن نه چاووشی
شک نکن به خاطر همون 4 ...5 تا تراک سنتوری بود ....
کل آلبوم غیر مجاز و یه شاخه نیلوفر و ژاکت یه طرف ...
4..5 تا تراک سنتوری یه طرف دیگه ...
به عنوان یکی که موسیقی زیاد گوش میکنه . به نظرم یک شاخه نیلوفر قویتر بود . هم در آهنگسازی و هم در خوندن .
نظرت محترم هستش ولی به نظر من مغرضانه هم هستش...
محسن چاووشی قبل از ترک های سنتوری هم آهنگ هایی داشته که همین الانش من به هیچ وجه به خاطر پر شدن رم گوشیم و به خاطر قدیمی بودنشون، پاکشون نمیکنم...! هنوز هم اونا رو گوش میکنم...خیلی خوبه که آدم به یکباره روی چیزایی که خیلی ها دوسش دارن، قلم قرمز نکشه...
قربون همتون
یاعلی
من هنوز این آلبوم رو به طور کامل گوش ندادم ولی چاووشی (خودکشی ممنوع) با چاووشی (ژاکت) زمین و آسمون فرق کرده و این فرق هم منفی بوده و هنوزم که هنوزه وقتی آهنگ های آلبوم خودکشی ممنوع رو گوش میدم یا اون زمانی می افتم که چاووشی شده بود خواننده اول ایران و تو ضبط هر ماشین و خونه ای صدای چاووشی رو میشنیدید . چاووشی واقعا افت کرده و طرفدارانش از جمله خودم هم باید قبول کنند . برای مثال 1000بارم آهنگ امام رضا محسن چاووشی رو گوش بدم بازم خسته نمیشم .
آهنگ اول ژاکت که به نظر یه آهنگ جلف به تمام معنا هستش و واقعا موندم محسن چه فکری با خودش کرده این آهنگو خونده . در عوض آهنگ بچه های اهواز از آلبوم لنگه کفش رو گوش کنید . واقعا لذت می برید . اصلا به نظر من محسن صداش قبلا خیلی خیلی خیلی قشنگ تر بود و الان تو بعضی از تیکه های آهنگش اصلا صدای خواننده با ریتم آهنگ هماهنگی نداره و خیلی ناراحتم که این اتفاق برای محسن افتاده . امیدوارم محسن با توجه کردن به حرف های طرفدارانش یه نیم نگاهی به کارهای اولیه اش داشته باشه تا بازم شاهد همون صدای دوست داشتنی محسن عزیز باشیم .
Last edited by John Cena723; 20-02-2010 at 15:49.
یه سوال دارم:
با توجه به اینکه دو تا از ترک های سنتوری قبل از فیلم پخش شدن (حدود 6 ماه) شما از همون قبل طرفدارش شدید یا وقتی قیلم را دیدید؟
اکثر کسایی که با سنتوری عاشق چاووشی شدند تا قبل از فیلم هم با توجه به اینکه اون 2 تا آهنگ را داشتند توجهی نمیکردند اما بعد که فیلم پخش شد و البته با هنرمندی همه عوامل فیلم اون آهنگها خیلی خیلی مطرح تر از قبل شدند
سلام
احتمالا این لینکه ماله یکی از پستای منه دیگه؟
این 2 روزی که از گوش کردنم میگذره آلبوم زیاد نتونست منا بگیره!
چند تا از کارا فوق العاده زیبان اما با چند تا از کارها هم نمیتونم ارتباط برقرار کنم
البته یکی از ایرادای تنوع تو آلبوم همینه(که طبیعی هم هست)
من فعلا به آلبوم نمره پاسی را میدم! اما نظر کلی باشه برای چند روز دیگه
باید بیشتر و عمیق تر گوش کنم
دوستانم منو می شناسند ، همیشه از محسن حمایت کردم ، در هر شرایطی...چون لیاقتشو داشته و داره...
اول چون متاسفم رو خیلی دوست داشتم ، وقتی یه شاخه نیلوفر اومد یه کم خورد تو ذوقم ، چون صدای محسن عوض شده بود یه کم...ولی کم کم لذت بردم از آلبوم...تا حدی که همه ی آهنگ هاشو به جز یکی دو تا دوست داشتم...واقعاً دوست داشتم...
حالا که ژاکت اومده ، بعد از 8-7 بار گوش دادن می تونم یه نظر کلی بدم...
از بیش تر آهنگ ها و تنظیم ها خوشم اومد...سازهای خوبی به کار رفته بود...به جرات می تونم بگم در این زمینه پیشرفت خوبی داشته...شعرها هم با این که مضامین ساده و کمی تکراری ای دارند ، اما خیلی بی آلایش و زیبا هستند ، به خصوص کارای امیر ارجینی و حسین صفا...واقعاً خوب بودند...
اما مهم ترین عاملی که باعث میشه تو این آلبوم نتونم مثل قبل از محسن در برابر خانواده ام و دوستانم دفاع کنم ، صداشه...درسته ، چاوشی با صدای فوق العاده ای که داره معروف شده و محبوب...ولی اگه کمی منطقی باشیم ، می بینیم که بازی هایی که با صداش انجام میده خیلی جاها بی مورد ، غیرلازم و حتی گاهی گوش خراشه...ببخشید که انقدر رک در مورد خواننده ی محبوبم حرف می زنم...اما نظر شخصیمه...
کاملاً می تونم براتون مثال بیارم که با وجود قسمت هایی از آهنگ ها که اون قدر قشنگ کلمات رو ادا می کنه که تا اعماق دل نفوذ می کنه صداش ، چند جا هم هست که بدجوزی زد تو ذوقم...یه مورد خیلی مشخصش ، تو آهنگ دل شوره اس...اصلاً با تحریر هاش حال نکردم...یه جورایی اون آهنگ راک زیبا و اون شعر خوب در کنار صدای دلنشین محسن با این بازی با صدا ها خراب شد...
و چند آهنگ دیگه که گاهی سوز ها و هق هق هاش و حتی خش صداش به شدت مصنوعی به نظر میان...
مطمئناً توصیه ی بعضی از دوستان گوش دادن چند باره ی آلبومه...در صورتی که من خودم به همه همین توصیه رو می کنم و خودم به شدت بهش پایبندم! فکر می کنم در همین حد نظراتم در آینده هم بی تغییر بمونه...
البته این نکته رو خودم برای مخالفان عزیز ذکر کنم که خیلی جاها سوز صداش واقعاً اشک شنونده رو در میاره...بغض هاش ، شادی هاش ، لحن غمبارش...
کلاً آلبوم جالبی بود!
مطمئناً این به خاطر تنوع زیاد آلبومه...هم راک داره ، هم ترنس هم بندری! ، و هم غم های سابق محسن رو! مطمئناً کسایی که با سبک قدیم محسن حال می کردند از این تغییر و تنوع زیاد خوششون نمیاد...خیلی جالبه...!
منظورم آلبوم نیست ،منظورم نظرات این تاپیکه
واقعا چقدر سلیقه ها متفاوته !!!
یکی میگه حیف 1500 ،یکی میگه بهترین آلبوم تاریخ موسیقی ایران و...
ضمن اینکه همون طور که تو گفته هام عرض کردم ، صدای خاص محسن در این آلبوم بیش تر برای هوادارای واقعیش قابل فهمه...
یعنی به خاطر سنتوری معروف شد؟
من اصلا حرف شما رو قبول ندارم
Last edited by vahid_fisher; 20-02-2010 at 18:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)