مال منم شهراد شده و سرعت نتم هم داغونتر...
![]()
من الان یک ماه ونیمه که پارس انلاین گرفتم (البته شکر خدا امتحانی )واقعا افتضاحه صد رحمت به صبانت لا اقل سرعتش ثابت بود شبانه که همش 30 -40 روزانه م 99 درصد روزها افتضاحه سرعت به شدت نوسان داره به جرات میشه گفت توی این 45 روز همش دو سه روز سرعتش ثابت بوده پشتیبانی هم که چندین و چند بار زنگ زدم فرقی نداشته و بهانه های الکی تحویل دادند سیستم و خطتم هیچ مشکلی نداره و به راحتی بالای 10 مگ رو هم میکشه فقط به اسم برداشتند سرعت رو گذاشتن روی 9 مگ ولی در عمل از 256 بیشتر نیست تازه اونم با کندی و نوسان شدید
خدا صبر بده ... این چیه آخه!!!! صد رحمت به دیال آپ !
این داستان شرکت شهراد اینها که پارس اینکارو کرده شاید این شرکت زیر مجموعه خود پارس آنلاین باشه ولی اگر اینطور نباشه و یک شرکت مجزا باشه می تونیم بگیم پارس آنلاین مشتریان خودشو برای درآمد زایی هر چه بیشتر خودش فروخته به یک شرکت نوپا و کوچیک که اصلاً توانایی سرویس دهی درست به این حجم مشترک رو نداره و باز شهراد هم دنبال پوله و در آمد زایی هر چه بیشتر کاری هم نداره طرف 2مگ گرفته سرعتش اومده روی 20کیلوبایت رفته روی 8کیلوبایت اصلاً براش مهم نیست...
Last edited by dj77; 24-07-2014 at 16:50.
شرکت شهراد قبلا زیر مجموعه آسیاتک بود. جالبه الان کاربر های پارس با پورت های شهراد وصل میشند !
البته شهراد شرکت جدیدی نیست و تقریبا شرکت قدیمی هست ! و کاربر های زیادی هم داره پس مطمئنا اگر بخواد می تونه کاربران رو مدیریت کنه !
ولی خب ISP نیست و زیر مجموعه است.
اگر سرعتش بده مطمئن باش شرکت شلوغیه هر شرکتی که خلوت باشه شک نکن که سرعتش باید خوب باشه
دوست عزیز اینجوری هم که شما میگی نیست.ببینین من یه توضیحی بدم.شرکتهای ارایه دهنده اینترنت مثل پارس و شاتل و ... برای سرویس دهی و جذب کاربر نیاز به پهنای باند دارن.اگر شرکت زیرساخت نیازشون به پهنای باند رو براورده نکنه این شرکتها برای اینکه مشتریاشونو از دست ندن میرن پهنای باند رو از شرکتهای دیگه به صورت لینکهای stm-1 خریداری میکنن.شرکتی مثل شهراد احتمالا پهنای باند مازاد داشته و اونو با یه قیمت بالاتر از قیمت خرید خودش (مثلا با 20 یا 30 درصد سود) به شرکتی که کمبود پهنای بادند داره واگذار میکنه.خیلی ساده بگم یعنی سیم پهنای باندی که به نام شرکت شهراد هست الان وصله به تجهیزات پارس آنلاین.در مورد آیپی ها هم چون در اصل این پهنای باند به نام شهراد هست آی پی های تخصیص یافته هم به نام شهراد نشون داده میشن.
امیدوارم ابهامات دوستان برطرف شده باشه.
در هر صورت باز هم اگر اینطور که شما میگی باشه و به نظر من خیلی مسخرست که شرکت به لینک STM!1 نیاز داشته باشه وزیرساخت نفروشه بهش که من دلیلشو نمی دونم,اینطوری هم باشه باز پهنای باند شهراد 10% حجم کاربران هم پوشش نمیده و در واقعا این کار پار آنلاین و به قول شما خرید پهنای باند از isp دیگه به قیمت بالاتر (!!!) از شرکت دیگه و نه از زیر ساخت باز هم با اینکه داره پول بیشتری میده نتونسته پهنای باند مشترکینشو تامین کنه!
برای منم مدتی شهراد بود که باز الان شده پارس:Grade هم که B منفی شده !
شما آفلاین باشی سرعتت بیشتره !!!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)