تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3449 از 4751 اولاول ... 2449294933493399343934453446344734483449345034513452345334593499354939494449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,481 به 34,490 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام به همه دوستان و بخصوص جوادی عزیز
    این هم متن شکایت نامه با آخرین تغییرات و ویرایش
    از دوستان درخواست میشه که این متن رو به دقت مطالعه کنند و نظرشون رو بفرمایند که تایید میشه یا نه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوبه!
    بند 2 جمله ی آخرش قشنگ بود خیلی!
    بند 4 خط دوم استاندارد به شتباه استاندار نوشته شده.
    بند 4 خط 4 اگه شیر رو به انگلیسی بنویسیم بهتره.
    بند 6 یکم باید تصحیح بشه: یعنی چی که : "با وجود پهنای باند کافی، سرعت های شبانه را روی تعداد زیادی از کاربران بسته تا سرعت ساعات روزانه بیشتر شده و...". به نظرم بهتره بنویسید: "سرعت های شبانه رو میبنده تا کاربر مجبور به دانلود در ساعات روزانه شده و ...".
    بند 9 دو خط آخر نیاز به ویرایش دارند؛ به نظر من:"طبق گفته ی ... که مشترکین را به سرعت 3KBps محدود می کند و چنانچه مشترک مذکور چندین بار به پشتیبانی در خصوص افت سرعت اینترنت خود شکایت نکند؛ از موضوع اصلی باخبر نخواهد شد؛ و این یعنی نقض حقوق مشتری."
    بند 10 هم نیاز به ویرایش دارد.
    "یادآور میشود که سرویس های CRA ارائه شده توسط این شرکت با اینکه جزو یکی از گرانترین ها نسبت به سایر ارائه دهندگان این سرویس است؛ دارای کیفیت بسیار پایینی می باشد؛ بطوریکه مشترک به استفاده ی دوباره از سرویس های محدود رغبت پیدا میکند."

در کل خیلی خوبه، ولی به یه چیز دقت کردین؟
    شاتل:
    همان­گونه که در جدول بالا آورده شده است، ضریب اشتراک این سرویس­ها، یک به ده است . بر این اساس، تعهد شاتل برای ارایه­ی این سرویس­ها، حداقل ضریب اشتراک یک به ده است و این شرکت هیچ تعهدی نسبت به ارایه­ی ضریب اشتراک پایین­تر ندارد. به عنوان مثال، بر این اساس برای سرویسی مانند CRA 2 سرعت دریافت ۱۲۸ kbps خواهد بود. قیمت: متوسط نسبت به بقیه

پارس آنلاین:
    ضریب اشتراک پهنای باند خدمات CRA ، یک به ده می باشد. قیمت: متوسط نسبت به بقیه

آسیاتک:
    ضريب اشتراک سرويس هاي CRA يک به ده مي باشد. قیمت: خیلی ارزان نسبت به بقیه

داتک:
    میزان اشتراک سرویس‌های CRA- ADSL ضریب اشتراک ۱ به ۱۰ میباشد. قیمت: گران نسبت به بقیه

فن آوا:
    سرویس ها با حداکثر ضریب اشتراک 1 به 10 بدون در نظر گرفتن محدودیت زمان و یا حجم در دانلود یا آپلود ارائه می شود. قیمت: متوسط نسبت به بقیه

2. 4 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز
    با تشکر ویژه از soroosh_cz گرامی که تیز بین بودند و بنده رو راهنمایی کردند.
    تغییرات جزئی در چند بند شکایتنامه انجام شد.
    این هم متن شکایت نامه با ویرایش جدید تر X2
    از دوستان درخواست میشه که این متن رو به دقت مطالعه کنند و نظرشون رو بفرمایند که تایید میشه یا نه
    در ضمن از دادن پست اسپم گونه هم خوداری کنید موضوع جدیه داداش

soroosh_cz
    فقط بند 4، Share رو سریع تایپ کردید شده Shear.
    مرس از راهنماییت ولی دوست عزیز تمام بندهایی که اشاره کرده بودی رو ویرایش کردم
    Last edited by jackson2010; 18-10-2011 at 18:07.

4. 4 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بسیار عالیه. خودش همونطوری عالی بود
    فقط بند 4، Share رو سریع تایپ کردید شده Shear.
    این درست بشه به نظر من نامه آمادس برا ارسال و میمونه شناسه ها و مدارک.

6. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من برا شرکت 2 Mb
    شاتل گرفتم دانلود با یک لینک 70 تا بیشتر نمی ده خیلی جالبه فرض کن 416 هزار تومن رو می تونی 20 سرویس خوب بگیری باهاش
    نه اینکه اینجوری پولتو دور بریزی

8. این کاربر از jjjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من برا شرکت 2 Mb
    شاتل گرفتم دانلود با یک لینک 70 تا بیشتر نمی ده خیلی جالبه فرض کن 416 هزار تومن رو می تونی 20 سرویس خوب بگیری باهاش
    نه اینکه اینجوری پولتو دور بریزی
    یعنی 2مگ اختصاصی (Dedicated)؟ همون نامحدود ؟
    من که 2مگ اکو داشتم روزانه تک دانلودم با 16 استریم به حداکثر سرعت هم میرسه. مثالش همونی که توی مدرکم هست اگر دیده باشی.
    شما از Accelerator ها مثل DA و IDM استفاده می کنی؟

10. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

jjjan شما باید بری شرکت و بزنی لهشون کنی ! سرعت شما باید بین ۲۲۰ تا ۲۵۶ متغیر باشه ( کیلوبایت ) اگر نیست راحت میتونی دخلشون رو بیاری ... منتهی !‌ قبلش با idm تست کن ببین چقدر میده چون برا شرکت ما هم ۸۰ تا با Ff میداد با idm‌ میرفت رو ۲۳۰

12. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان یه اتفاق عجیب!

من دیروز درخواست فسخ رو دادم و گفت فردا اقدام میشه!
    منم از صبح تا ظهر و از ساعت 3 تا الان داشتم ترافیکم رو خالی میکردم. و لحظه به لحظه چک میکردم ببینم کی حجمم به 100 مگ میرسه که لااقل اگه یه روز دیگه هم طول کشید؛ بی اینترنت نشیم.
    چند دقیقه پیش که داشتم صفحه رو ریلود می کردم یکدفعه از سیستم خارج شد و درخواست پسورد کرد. دیگه هر چی یوزر و پسورد زدم صفحه باز نشد در حالی که هنوز به اینترنت وصلم
    بعدش با پشتیبانی آنلاین چت کردم در این باره و این نتیجه هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای چی نمایندگی باید اشتراک منو بعد از فسخ وصل بذاره در حالیکه اشتراکم کاملا قطع نشده؟
    اشتراک من هنوز 3 ماه داره و نمایندگی میتونه با شارژ ترافیک و تغییر اطلاعات اون کلی استفاده کنه از حساب من.
    اینا پسورد منو عوض کردن که وقتی مخابرات خط منو آزاد کرد من فکر کنم که حسابم هوتوتو برو. بعدش صفا. گفتنی است الان در حساب من فقط 200 مگ باقی مونده پس چششون کور اگه میخواستن بالا بکشن.

اگر بتوان از یوزرنیم و پسورد روی یک خط تلفن دیگر هم استفاده کرد کاری که اینا انجام دادن خیلی نامردیه و احتمال دزدی رو زیادتر میکنه؛ وقتی قراردادی فسخ میشه باید قبل از خالی شدن خط رانژه، حساب کاربری مسدود بشه.
    با این جریان اگر مودم من بر اثر هرگونه اتفاقی دیسکانکت بشه، من دیگه با شاتل نمیتونم بیام.
    با توجه به این پیشاپیش از دوستان شاتلیمون خداحافظی میکنم... (ممکنه تا فردا یه بار دیس بشم)

14. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان من دوباره ازاد شدم
    دست عزیزان درد نکنه که زودتر از موعد من رو از تعلیق در اوردن
    جاتون خالی از وقتی بن شدم شاتل هم منو محدود کرد! واقعا روزای سختی بود!
    این 10 روز پدر شاتل رو دراوردم و اینم نتایجی که بدست اوردم:

1- شرکت شاتل به طور میانگین هر 10 روز دانلود رایگان شما رو حساب میکنه و اگر این میزان از حد خاصی بالاتر باشه نرم افزار به طور اتومات شما رو در لیست سیاه قرار میده اما چندتا نکته:
    الف) این میزان از پیش توسط شاتل تعیین شده و برای هر اشتراکی میزان متفاوتی است
    ب) هر 10 روز میانگین گرفته میشه
    ت) این سیستم برای شهرهای مختلف از زمان های مختلف اجرا شده و بیرجند از اول مهرماه شامل حال این دزدی شده
    ث) خروج از این محدودیت به هیچ وجه مقدور نیست و طبق اخرین اطلاعاتی که گرفتم بعد از 2 هفته این محدودیت برداشته میشه البته بعضی گفتند دوره تمام شه هم حل میشه اما در نهایت حرفشون رو پس گرفتند
    ج) شرکت شاتل به هیچ عنوان به هیچ فردی چه اعضای نمایندگی و چه مشترکین جزئیات این قانون جدید رو اعلام نمیکنه و هیچ فردی اطلاعی از نحوه کار این نرم افزار نداره
    چ) طبق این اطلاعات برای اشتراک من یعنی اکو 2 مگ و با توجه به زمان اجرایی شدن این قانون در بیرجند یعنی مهرماه و در نظر گرفتن تاریخ شروع محدودیت من میشه حدودا گفت اشتراک اکو 2 مگ بیشتر از 40 گیگ نمیتونه در 20 روز دانلود کنه یعنی روزی 2 گیگ! این پیشنهاد پشتیبانی هم بود! یعنی فعلا شبی دو گیگ دانلود کنم اگه محدود شدم از ماه بعد شبی یک گیگ بگیرم!!!

16. 3 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

مرس از راهنماییت ولی دوست عزیز تمام بندهایی که اشاره کرده بودی رو ویرایش کردم

دوست عزیز مر30 از همکاریت دستت درد نکنه و خسته نباشی اما یه مشکلاتی کوچیکی دیدم تو تغییرات نامه که باید به عرض برسونم:

1- آخر بند 2 به نظر بنده جالب نیست(یعنی چی اونایی که بینایی چشم دارند؟؟ ضایع است داریم با مقام بالایی صحبت میکنیم و این یه نامه اداری باید صدق کنه نه اینکه خودمونی صحبت کنیم باهاش)

2- بند 4 چند تا کلمه باید تغییر پیدا کنه و همینطور از بعد چک کردیم مشکلی نیست... خط بخوره بقیه مطالب و به جاش نوشته بشه(انبوهی از جواب های بی منطق پشتیبانی فنی شرکت مذکور.

3- بند 5 از جمله حداکثر سرعت 3 کیلوبایت خط بخوره چون نیازی نیست باشه.

4- بند 7 یا حذف بشه یا تغییر پیدا کنه چون این بند رو ما تو بندهای قبلی تکرار کردیم دیگه نیازی به این بند نیست

5- بند 8 یه تغییر اساسی لازم داره باز همون حرفهای تکراری بندهای قبلی است خط اول

6- بند 9 خط آخرش باید تغییراتی داده بشه

7- اون 4 خط آخر هم یه تغییرات کوچکی داده بشه که بنده نوشتم همه این تغییرات رو و اصلاح کردم که میزارم

.

18. 2 کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان من دوباره ازاد شدم
    دست عزیزان درد نکنه که زودتر از موعد من رو از تعلیق در اوردن
    جاتون خالی از وقتی بن شدم شاتل هم منو محدود کرد! واقعا روزای سختی بود!
    این 10 روز پدر شاتل رو دراوردم و اینم نتایجی که بدست اوردم:

1- شرکت شاتل به طور میانگین هر 10 روز دانلود رایگان شما رو حساب میکنه و اگر این میزان از حد خاصی بالاتر باشه نرم افزار به طور اتومات شما رو در لیست سیاه قرار میده اما چندتا نکته:
    الف) این میزان از پیش توسط شاتل تعیین شده و برای هر اشتراکی میزان متفاوتی است
    ب) هر 10 روز میانگین گرفته میشه
    ت) این سیستم برای شهرهای مختلف از زمان های مختلف اجرا شده و بیرجند از اول مهرماه شامل حال این دزدی شده
    ث) خروج از این محدودیت به هیچ وجه مقدور نیست و طبق اخرین اطلاعاتی که گرفتم بعد از 2 هفته این محدودیت برداشته میشه البته بعضی گفتند دوره تمام شه هم حل میشه اما در نهایت حرفشون رو پس گرفتند
    ج) شرکت شاتل به هیچ عنوان به هیچ فردی چه اعضای نمایندگی و چه مشترکین جزئیات این قانون جدید رو اعلام نمیکنه و هیچ فردی اطلاعی از نحوه کار این نرم افزار نداره
    چ) طبق این اطلاعات برای اشتراک من یعنی اکو 2 مگ و با توجه به زمان اجرایی شدن این قانون در بیرجند یعنی مهرماه و در نظر گرفتن تاریخ شروع محدودیت من میشه حدودا گفت اشتراک اکو 2 مگ بیشتر از 40 گیگ نمیتونه در 20 روز دانلود کنه یعنی روزی 2 گیگ! این پیشنهاد پشتیبانی هم بود! یعنی فعلا شبی دو گیگ دانلود کنم اگه محدود شدم از ماه بعد شبی یک گیگ بگیرم!!!
    تبریک به مناسبت خارج شدن از محدودیت
    منظورتون رو از د خط آخر درست نفهمیدم؟
    یعنی شما میخواید تحت سلطه ی شاتل بمونید و در برابر ظلم شاتل کمر خم کنید؟ یا اون چیزی بود که شما از گفته ی پشتبانی نتیجه گیری کردید؟
    من از اردیبهشت که 2 مگ بستم تا ماه پیش، هر ماه 88گیگ دانلود میکردم ولی مثل اینکه این محدودیت مسخره از این ماه برا ما اعمال شده. من تا 15مهر اینترنتم درست بود و طبق گزارشی که بود تا اونموقع 55گیگ دانلود کرده بودم.

بازم، این نامردیه که بدون گفتن به مشتری قوانین محدودیت بهش تحمیل بشه!

20. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •