تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3448 از 4751 اولاول ... 2448294833483398343834443445344634473448344934503451345234583498354839484448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,471 به 34,480 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    دو نفر از دوستان گفتند كه بعد از اين كه دوره خود رو تمديد كردند شب اول خوب بود ولي باز دوباره محدود شدند و مسئول شاتل به آن ها گفته اين محدوديت به خاطر دوره قبلي شما است و به زودي بر طرف مي شود.
    دوستان اين جوابي كه مسئول شاتل داده اشتباه است.
    جواب سوال دو عزيز اين است كه : از آن جا كه در دوره قبل به مدت چندين روز محدود بوديد،ميزان دانلود شما كاملا توسط سيستم زير نظر است و چون بعد از تمديد دوره خود دوباره زياد دانلود كرديد بلافاصله توسط سيستم شناسايي و محدود شديد و چون دفعه دوم است كه بيش ار حد دانلود كرديد اين بار محدوديت دانلود شما بيشتر از دوره قبلي خواهد بود و اين حرف مسئول شاتل كه گفته به زودي محدوديت بر طرف مي شود فقط براي فريب بود چون اين بار محدوديت شما بيشتر از دوره قبل طول مي كشد.
    دوستان،امروز دوباره رفتم نمايندگي شاتل و با عصبانيت به دختره گفتم كه چرا هنوز خط من رو خالي نكرديدگفت شما كه تازه ديروز در خواست فسخ رو داديد.گفتم وقت من رو با اين حرف ها تلف نكنيد و هر چه سريعتر خط من رو خالي كنيد.مي خواهم برم به ISP‌ جديد بگيرم كه مثل شاتل دو رو و رياكار نباشه و وعده هاي دروغين نده.
    حسابي با اين حرفم حالش رو گرفتم
    دختره سرش رو انداخت پايين
    راستش يه كم دلم به حالش سوختآخه وقتي مي خواستم بگم چرا هنوز خط من آزاد نشده خيلي تند برخورد كردم.
    اخه اين ها فقط كارمند هستند و در اين محدوديت ها دخالتي ندارند و همه اين محدوديت ها بر اساس تصميمات مديران و مسئولان رده بالاي شاتله.
    دوباره گفت من به شما قول ميدم اگه شبي 300 مگابايت دانلود كنيد به هيچ وجه تا پايان دوره يك ماهه خود حتي يك شب هم محدود نمي شويد!!!!!!!!
    گفتم اين 300 مگ كار من رو راه نمي اندازه و الكي خودتون رو خسته نكنيد،من ديگه از شاتل سرويس بگير نيستم.
    لطف كنيد همين الان واسه خالي شدن پورت من اقدام كنيد.
    بعد آمدم بيرون.
    دوستان نصيحت من به شما اينه،يا بريد سرويس شاتل رو فسخ كنيد و مثل من راحت بشيد يا اين كه شبي بيشتر از 300 مگابايت دانلود نكنيد تا محدود نشيد.
    اصلا و به هيچ وجه نمي ارزه كه مثلا يكي دو شب با سرعت بالا شبي 2 گيگابايت دانلود كنيد ولي بعدش تا 20 شب محدود بشيد و ديديد كه براي بعضي دوستان محدوديت شان 30 شب است كه هنوز ادامه دار شده.
    تازه اگه سابقه محدوديت شما زياد باشه ديگه ميريد توي Black List و اون وقت فقط خدا ميدونه چه زماني محدوديت شما بر طرف ميشه.
    به طور خلاصه راه حل براي رفع محدوديت :
    1-فسخ قرار داد
    2-شبي 300 مگابايت دانلود كنيد(در تنظيمات Download Manager در قسمت Limit Download ميزان حداكثر دانلود رو 300 مگابايت لحاظ كنيد تا مطمئن باشيد وقتي خواب هستيد بيشتر دانلود نشه)
    از ساعت 1 تا 8 صبح ميشه 7 ساعت رايگان،پس براي اين كه در اين 7 ساعت 300 مگابايت دانلود بشه شب ها به صورت عكس زير تنظيم كنيد و روز ها تيك رو برداريد.
    با تشكر

2. 3 کاربر از knight of justice بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام-دوست گرامی شما چون سرویس شبانه ندارید شامل این محدودیت نمی شوید چون که هر چه مصرف کنید از ترافیک شما کم می شود و وقتی هم ترافیک به پایان رسید مجیورید که پول بدهید وترافیک بخرید اما در سرویس شبانه شاتل واسش گرون میشه شما رایگان دانلود کنی واسه همین میاد و محدود میکنه،تا اونجایی که من فهمیدم این سیاست جدید شاتل است که افراد دارای سرویس اکو که دارای دانلود شبانه هستند را با این محدودیتها وادار به فسخ قرارداد کنه،من که خودم هر کسی بخواهد مشترک adsl بشه اصلا نمیزارم دیگه سمت شاتل بره،شاتل داره گور خودش را میکنه با این کارها
    دوست گلم این محدودیت شبانه مخصوص سرویس های اکو نیست.من هم که ارت 1 دارم محدود شدم.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست گلم این محدودیت شبانه مخصوص سرویس های اکو نیست.من هم که ارت 1 دارم محدود شدم.
    شما به 18 گیگ ماهانه رسیدید ؟ اگه رسیده باشین که طبیعیه.

نوع محدودیت آرت با اکو فرق داره.

تو سرویس آرت کاملا مشخصه ماهانه چند گیگ می تونی دانلود کنی تا قبل محدودیت و بعدش سرعتتون تا آخر ماه میشه دایال آپ.

سرویس اکو آفیس که دانلود شبانه نداره . چی رو می خوان محدود کنن پس ؟

ما بحثمون 99 درصد رو محدودیت دانلود رایگان هست وقتی یک سرویس دانلود رایگان نداره پس صورت مسئله پاک میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام من سرویسم رو به CRA 512 تغییر دادم و سرعتم به عدد شگفت انگیز 1.5 KB/S رسده و پشتیبانی هم میگه شما از حداکثر سرعتتون استفاده می کنید یکی دیگشون میگه 512 یعنی حداکثر باید روی 6 باشه چون شر شدین شده 1.5 آخه از دست این دزدا به کجا باید شکایت کرد؟ این مورد رو هم توی نامه بنویسن لطفاً. ولی همه همت کنیم و کوتاه نیایم اگه نه تنها شانس برای داشتن اینترنت بهتر رو از دست میدیم باید حقمون رو از این دزدان بگیریم نه اینکه ولشون کنیم به حال خودشون

6. 4 کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت REZÄ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام.منم ميخوام فسخ كنم.ولي تا آخر ماه نميتونم(پولم جور نيست) تا پنج شنبه اگه درست نشد شناسه براتون ميفرستم

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما خسته نشدید از بس در این مورد پست دادید ؟ اسم گروه معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ! هست وقتی من از شاتل سرویس ندارم و جز اون 53 نفر هستم شناسه شاتل از کجا بیارم ؟
    از بس؟ کلا 3 تا پست در این مورد دادم که بسیار هم موثر بود و ظرف یک روز 14 نفر به اعضا اضافه کرد
    شما که قبلا از مخالفان سر سخت شاتل بودی و هرچی پست می دادی می گفتی شاشتل! حالا از اقدام بر علیه شاتل شاکی شدی؟
    تازه منکه پیشنهاد یک اقدام کلی و یک محلی واسه ایجاد گروه دادم گفتم هرکی که می خواد در یک اقدام معقول و در چهارچوب قانون انجام بده (اقدام عملی و فرا اینترنتی یعنی حضوری) عضو شه. قرار شد که شناسه رو به عنوان امضا بدیم که تعدادمون رسمیت و سندیت پیدا کنه. یکی از بچه ها که از شاتل رفته همون شناسه ی قبلیشو داده. شما هم یا شناسه ی قبلیتو بده یا از همون شرکتی که فعلا مشترکشی بده چون قرار اولیه این بود که در بقیه ی تاپیک آی اس پی ها هم اعلام بشه که بتونیم لاقل به صد نفر برسیم

با سلام من سرویسم رو به CRA 512 تغییر دادم و سرعتم به عدد شگفت انگیز 1.5 KB/S رسده و پشتیبانی هم میگه شما از حداکثر سرعتتون استفاده می کنید یکی دیگشون میگه 512 یعنی حداکثر باید روی 6 باشه چون شر شدین شده 1.5 آخه از دست این دزدا به کجا باید شکایت کرد؟ این مورد رو هم توی نامه بنویسن لطفاً. ولی همه همت کنیم و کوتاه نیایم اگه نه تنها شانس برای داشتن اینترنت بهتر رو از دست میدیم باید حقمون رو از این دزدان بگیریم نه اینکه ولشون کنیم به حال خودشون
    واقعا شوکه کننده بود. سرعتی که به شما دادن یعنی بین 40 نفر شیر شده و هر 40 نفر 24/7 دارن دانلود می کنن !
    جواد جان این نکته رو حتما قید کن

9. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام به همه دوستان و بخصوص جوادی عزیز
    این هم متن شکایت نامه با آخرین تغییرات و ویرایش
    از دوستان درخواست میشه که این متن رو به دقت مطالعه کنند و نظرشون رو بفرمایند که تایید میشه یا نه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

متن نامه رو خونم !‌ ۸۰٪ خوبه ۲۰٪ هم باید توضیح میدادید که دلایل حقیقی چیست و دلایلی که با فرد گفته میشه (‌به دروغ چیست ) .

خوب تبریک میگم با ارسال این نامه باعث میشیم که شاتل باز هم بهترین شرکت معرفی شه چون این نامه نشون میده که دقیقا کاری رو که باید داره انجام میده ...

شاتل چقدر قشنگه ایشالا مبارکش باد !‌ بیا دست دست ...

13. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز بعد از گذشت یک ماه از تولد شناسنامه ای از طرف شاتل زنگ زدن
    اول گفت که با پشتیبان فنی صحبت کردی. گفتم حتما می خواد بگه که چرا کلی الفاظ زیبا نثارشون کردی حالا شاکی هستیم و اینا. بعد گفت که اگه بخوای به پشتیبانی از 1 تا 20 نمره بدی چند می دی گفتم صفر. گفت چرا گفتم چون اراجیف غیر معقول تحویل می دن. گفت خب شب فلان می شه باید سرعت فلان باشه گفتم چطور تا یه ماه پیش فلان نمی شد و الان یهو فلان می شه؟ گفت حالا داریم خط شمارو بررسی می کنیم که ببینیم مشکل از کجا بوده گفتم زحمت نکشین که خودمون می دونیم کار کاملا تعمدیه و ... خودتونین. بعد گفت که اگه اعتراض یا شکایتی دارین به سایت فلان برید و ایمیل بفرستین گفتم از این کارها هزار بار کردیم بی نتیجه ست، حالا داریم امضا جمع می کنیم که به معاون وزیر شکایت کنیم. از اینجا به بعد دیگه صداش می لرزید .بعد گفت اگه پیشنهاد یا انتقادی دارین گفتم دست از این محدود کردن های مسخره بردارین و انقدر مارو تعمدی دی سی نکنین
    نکته ی قابل تامل اینه که حتی از اقدام 100 نفر از ما باهم می ترسن و هربار شکایتی کردیم زود عقب نشینی کردن. اما این دفعه باید یه کاری کنیم که دیگه همچین کاری نکنن و از حالت تو سری خور به ارباب رجوع تبدیل بشیم. انشاا...

15. 7 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

11

سلام به همه دوستان و بخصوص جوادی عزیز
    این هم متن شکایت نامه با آخرین تغییرات و ویرایش
    از دوستان درخواست میشه که این متن رو به دقت مطالعه کنند و نظرشون رو بفرمایند که تایید میشه یا نه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ایول.داش خیلی پر چرب تر شده. امید میره بازم بهش اضافه و کار بشه

دمت گرم

17. 3 کاربر از Javad0111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •