تعرفه برای یوزنت هست!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تعرفه برای یوزنت هست!
یه 200 گیگ گرفتم 18 ماهه خدا کنه بین الملل باشه 200 گیگش
من هم 2 تا روی دو تا خط خونه گرفتم
اینترنت 16مگ با این قیمت دیگه توی رویاهامون باید پیدا کنیم
ترافیکش رو هم زنگ زدم به آسیاتک و پرسیدم و صداشون رو هم ضبط کردم تا اگه بعدا دبه کردن شکایت کنم
طرف گفت همه ش بین الملل هست![]()
همه میگن تعرفه های شاتل خوبه (البته از نظر حجم بهتر از بقیه هست) ولی چیزی که توجه ندارن پایین اومدن سرعته
حالا میدونی که ضبط کردن صدای شخص بدون اینکه خودش اطلاع داشته باشه جرمه؟واسه همین تو سیستم گویاها اول میگن صداتون ضبط میشه
میری شکایت میکنی صدا رو رو میکنی خودتون میبرن اب خنک خوری![]()
ما تو ایران یاد گرفتیم داخلیمون رو با داخلی مقایسه کنیم.پس من هم با آرت 5 ی که داشتم مقایسه می کنم.تو آرت 5 ماهی 65 هزار میدادم مصرفم از 60 گیگ که میزد بالا همش دلهره داشتم محدود نشم که برخی مواقع میشدم.سرعتم هم خیلی کم بود اما الآن با سرویس 4 مگ می دونم تا کجا برم محدودم و سرعتم نسبت به آرت 5 خیلی بهتر شده و بیشتر از 25 هزار هم کمتر پول میدم
فقط طبق گزارش قبلی که گرفتم در ماه مهر من 50 گیگ مصرف داشتم که 45 گیگش بین الملل بوده!!!الآن با سرویس جدید که 55 تا داخلی و 55 تا خارجی هست،می تونم بین المللم رو تا مرز 55 گیگ مدیریت کنم اما داخلیه هرز میره و بلا استفاده می مونه.اینو چکار کنم؟
شما میتونی با VPN داخلی ترافیک داخلی رو هم به خارجی تبدیل کنی![]()
البته برعکس منظورته دیگه؟یعنی با V*P*N داخلی ترافیک خارجی رو به داخلی تبدیل کنم؟
خب من هم اولش میگم صدای شما در این مکالمه ضبط میشود و بعد از طرف سوالم رو میپرسم
نه اونها برای ثبت صدای من از خودم مجوز کتبی گرفتن و نه من از اونها، پس این به اون در
بعدش هم اون ضبط صدا که جرم هست مربوط به اینه که مکالمه محرمانه دیگران رو به شکل شنود ضبط کنند نه اینکه من خودم طرف مکالمه هستم نتونم اون رو مستند کنم
Last edited by ZeroNetizen; 03-12-2017 at 15:26.
نه، منظورم اینه که با V/p/N که سرورش ایرانی هست وارد سایت های خارجی بشید
اینجوری از حجم داخلی شما کم میشه ولی شما به اینترنت واقعی دسترسی دارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)