تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3447 از 4751 اولاول ... 2447294733473397343734433444344534463447344834493450345134573497354739474447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,461 به 34,470 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

این وبلاگ با این که قدیمیه ولی مصاحبه ای که با پشتیبانی شاتل کرده مثل الان هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو مصاحبه ی دومیش دلم برا طرف سوخت.

کشته منو این:
    سو استفاده از نام شاتل در رباط کریم

به اطلاع می‌رسانیم در شهر رباط کریم، کافی نت پارسا اقدام به سو استفاده از نام پر آوازه شاتل در این شهر کرده است و ادعا می‌کند سرویس اینترنت پرسرعت شاتل را ارایه می‌کند. این شرکت، هیچ ارتباطی با شرکت شاتل ندارد و این اقدام، غیرقانونی و غیراخلاقی ست. کاربران محترمی که از این شرکت شکایت دارند، می‌توانند شکایت خود را برای سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال به شماره تماس ۳۳۲۹۲۲۱۰ ارسال کنند.
    Last edited by soroosh_cz; 18-10-2011 at 00:42.

2. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

22 شهریور سرویسم شروع شد تا 26 روز خوب بود و 4 روز اخر هم محدود کردن منو با سرعت 1 تا 5 کیلوبایت.بهشون زنگ زدم گفتن وقتی دوباره تمدید کنی رفرش میشه و بر میگرده به حالت قبل.این هفته جمعه ساعت 12 شب تمدید کردم زدم رو دانلود یک فایل 499 مگابایتی که رسیو منو سایت زده 700 مگابایت ! خلاصه خودم از قصد زیاد دانلود نکردم که منو دوباره محدود نکنن ولی باز شب بعدش منو محدود کردن. دیشب رفتم نمایندگی شاتل (کشوری) اون زنه مدیر نمایندگی گفته این محدودیت دوباره شما به خاطر ماه قبلته و تا چند شب دیگه دانلود نکنی خوب میشه

دیشب کلی باهاش صحبت کردم میگه ما خودمونم نمیدونیم ! عجبا !

خدایی مخابرات 13 تومان میدی 256 میگیری با 8 گیگ.تازه میدونی هم 13 گیگ فیکس میتونی دانلود کنی. یا پارس انلاین که دیگه عالیه. ولی حیف که منطقه ما (کشاورز) را ساپورت نمیکنه ....
    ببخشید شما وقتی 8 گیگ داری چطوری میتونی تا 13 گیگ دان کنی؟؟ تا اونجایی که من می دونم مخاب دان شبانه نداره.

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

دوستان من حدود 20 صفحه آخرو خوندم دقیقا 99 درصد پست ها در مورد محدودیت سرعت بود من خودم الان مخابرات دارم ولی به پیشنهاد دوستم می خوام شاتل بگیرم به خاطر دانلود شبانش که دوستم میگه بالاس ولی وقتی این پست ها رو دیدم واقعا منصرف شدم خدا خیرتون بده مارو آگاه کردین.ولی من بازم یه سوال ذهنمو مشغول کرده اونم اینکه آیا این محدودیت سرعت شبانه فقط برای بعضی از شهرا است یا نه سیاست شاتل در مورد همه شهر ها است.ممنون میشم اگه اینو جواب بدین

5. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

دوستان من حدود 20 صفحه آخرو خوندم دقیقا 99 درصد پست ها در مورد محدودیت سرعت بود من خودم الان مخابرات دارم ولی به پیشنهاد دوستم می خوام شاتل بگیرم به خاطر دانلود شبانش که دوستم میگه بالاس ولی وقتی این پست ها رو دیدم واقعا منصرف شدم خدا خیرتون بده مارو آگاه کردین.ولی من بازم یه سوال ذهنمو مشغول کرده اونم اینکه آیا این محدودیت سرعت شبانه فقط برای بعضی از شهرا است یا نه سیاست شاتل در مورد همه شهر ها است.ممنون میشم اگه اینو جواب بدین
    سلام
    توی همین 99 درصد پست ها که خوندی بچه های از شهر های مختلف هستند
    تنها تفاوتی که شاید اینجا مطرح باشه شهرهای کوچیک یا خیلی کوچیک سرعت بهتری دارند
    البته با این تفاسیر میل خودته امتحانش که اصلا مجانی نیست حداقل یه 30 تومنی میدی شایدم خوب دراومد
    اگر اون دوستتون هم از لحاظ (ببخشید که اینو میگم) روانی سالمه که هیچ. اینجا طرفدار شاتل محکوم به اینه
    "البته شوخی کردم به دل نگیری داداش"
    ولی اگر محل سکونتت رو بگی بچه ها بهتر راهنماییت میکنن
    در ضمن با این کیفیت و گرید A مخابرات چه مشکلی داری که میخوای خودت رو با شاتل بدبخت کنی
    نوع سرویست رو هم لطف کن بگو ببینیم جریان چیه؟
    Last edited by jackson2010; 18-10-2011 at 03:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من فرصت مرور این تعداد صفحه رو ندارم .من اینترنت 2 مگ شاتل برای شما گرفتم که در منطقه ای که هستم فوق العاده عالی کار میکند و تقریبا ترانسفر ریت دانلودم از 250 پایین تر نمیاید و سرویس من شامل دانلود رایگان شبانه نمیباشد
    خواستم بدونم این محدودیتی که میفرمایید برای بعضی اتفاق میافتد شامل من هم میشود؟

8. این کاربر از shahriar4000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

منم دیروز کد کاربریم رو فرستادم.
    من که دارم سرویس ارت1 استفاده می کنم کلا محدود شدم بیشتر از یک هفته است که سرعتم شده دایل آپ
    الانم با gprs دارم پست می دم .
    واقعا که شاتل تو دزدی تکه .
    (همین کار ها رو می کنن که می خواد اینترنت چ م د و نی ) بیاد دیگه.
    از هیچی نترسید . وضع دیگه از اینی که هست بدتر نخواهد شد . کد کاربریتون رو برای javady عزیز بفرستید.تا به امید خدا حقمون رو از حلقوم این شاتل دزد بیرون بکشیم.
    موفق و پیروز باشید.
    Last edited by moderntalk; 18-10-2011 at 06:52.

10. 4 کاربر از moderntalk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نه سرویس شما شامل این نمیشه

---------- Post added at 09:24 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------

سلام دوستان ببخشید من فرصت مرور این تعداد صفحه رو ندارم .من اینترنت 2 مگ شاتل برای شما گرفتم که در منطقه ای که هستم فوق العاده عالی کار میکند و تقریبا ترانسفر ریت دانلودم از 250 پایین تر نمیاید و سرویس من شامل دانلود رایگان شبانه نمیباشد
    نه سرویس شما شامل این نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام-دوست گرامی شما چون سرویس شبانه ندارید شامل این محدودیت نمی شوید چون که هر چه مصرف کنید از ترافیک شما کم می شود و وقتی هم ترافیک به پایان رسید مجیورید که پول بدهید وترافیک بخرید اما در سرویس شبانه شاتل واسش گرون میشه شما رایگان دانلود کنی واسه همین میاد و محدود میکنه،تا اونجایی که من فهمیدم این سیاست جدید شاتل است که افراد دارای سرویس اکو که دارای دانلود شبانه هستند را با این محدودیتها وادار به فسخ قرارداد کنه،من که خودم هر کسی بخواهد مشترک adsl بشه اصلا نمیزارم دیگه سمت شاتل بره،شاتل داره گور خودش را میکنه با این کارها

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از 51 نفر عضو گروه هنوز 20 نفر شناسه نداده. خسته نشین انقدر بهتون فشار میاد
    یه وقت یه چیزیتون بشه این همه رنج و زحمت می کشین
    ای بابا. از دادن یه پیام خصوصی یه جمله ای هم عاجز؟
    همین کارها رو کردین که دارن هر بلایی دلشون می خواد سرمون میارن
    شما خسته نشدید از بس در این مورد پست دادید ؟ اسم گروه معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ! هست وقتی من از شاتل سرویس ندارم و جز اون 53 نفر هستم شناسه شاتل از کجا بیارم ؟

14. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه عزیز

شما واسه چی محدود شی وقتی دانلود رایگان و شبانه نداری ؟!

اتفاقا سرعتتون رو بترکون می کنن که همین جوری دانلود کنی و با 5 برابر قیمت ترافیک بخری ازشون.
    Last edited by mhv_kntu; 18-10-2011 at 10:53.

16. 3 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •