تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3446 از 4105 اولاول ... 244629463346339634363442344334443445344634473448344934503456349635463946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,451 به 34,460 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حدود یک ماه پیش هم یک نفر اومده بود دانشگاه به بچه ها میگفت کسری خدمت ارشد و از این حرفا حتی اسم مینوشت یک رسید هم بهشون میداد.

دوست من شما رشتتون چیه ؟ و اینکه اصلا بخر دارین میزان کسری به کیفیت پروژه و چه عواملی بستگی داره ؟ مثلا اینکه میگن 19 ماه پروژه باید در چه سطحی باشه ؟ حتما باید نخبه باشی یا یک دانشجوی عادی هم میتونه؟!
    سلام
    منم یکسری از دوستان رو دیدم که با این شرایط کسری گرفتن ! یکی از دوستان بود که 9 ماه کسری گرفت ! رشتش علوم تربیتی بود ، ارشد از دانشگاه تهران، بعد از 8 ماه خدمت و کلی افتادن دنبالش بالاخره پروژش مورد پذیرش قرار گرفت و رفت برا انجامش (تو خونه فکر کنم پروژه رو دنبال میکنن ) . فکر کنم باید عنوان مقاله و در اصل اون پروپوزالی که ارائه میدی دهن پر کن و چشم گیر باشه که قبولت کنن، چون الان خیلی ها دنبال این نوع کسری هستن و تقاضا هم زیاده (پارتی هم داشته باشی که حله !). تا جایی که من دیدم پروژه هایی که از نظر نظامی شاخص باشن راحت 19 ماه رو میگیرن ولی شما باید قبل از خدمت اقدام کنید برا همچین کاری، مثلا من یکی رو دیده بودم طرحی داده بود برا صداخفه کن ژ3 میگفتن خیلی راحت 19 ماه رو میگیره ولی چون تاریخ مصرف طرحش گزشته بود یه ماهم نگرفت فقط گفتن پجشنبه جمعه بفرستید خونه کیف کنه

2. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    منم یکسری از دوستان رو دیدم که با این شرایط کسری گرفتن ! یکی از دوستان بود که 9 ماه کسری گرفت ! رشتش علوم تربیتی بود ، ارشد از دانشگاه تهران، بعد از 8 ماه خدمت و کلی افتادن دنبالش بالاخره پروژش مورد پذیرش قرار گرفت و رفت برا انجامش (تو خونه فکر کنم پروژه رو دنبال میکنن ) . فکر کنم باید عنوان مقاله و در اصل اون پروپوزالی که ارائه میدی دهن پر کن و چشم گیر باشه که قبولت کنن، چون الان خیلی ها دنبال این نوع کسری هستن و تقاضا هم زیاده (پارتی هم داشته باشی که حله !). تا جایی که من دیدم پروژه هایی که از نظر نظامی شاخص باشن راحت 19 ماه رو میگیرن ولی شما باید قبل از خدمت اقدام کنید برا همچین کاری، مثلا من یکی رو دیده بودم طرحی داده بود برا صداخفه کن ژ3 میگفتن خیلی راحت 19 ماه رو میگیره ولی چون تاریخ مصرف طرحش گزشته بود یه ماهم نگرفت فقط گفتن پجشنبه جمعه بفرستید خونه کیف کنه
    دوست من من این ترم کارشناسیم تموم شد . یا باید برم خدمت یا بهمن ثبت نام کنم برای ارشد مدیریت ساخت عمران .
    اگر بدونم قطعی میتونم کسری بگیرم خوب چرا که نه میرم ارشد وگرنه هیچ دلیلی برای ارشد خوندن اونم الان ندارم .
    حالا شما به نظرت برای رشته ی من چیز به درد بخوری گیر میاد یا نه؟!

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوست من من این ترم کارشناسیم تموم شد . یا باید برم خدمت یا بهمن ثبت نام کنم برای ارشد مدیریت ساخت عمران .
    اگر بدونم قطعی میتونم کسری بگیرم خوب چرا که نه میرم ارشد وگرنه هیچ دلیلی برای ارشد خوندن اونم الان ندارم .
    حالا شما به نظرت برای رشته ی من چیز به درد بخوری گیر میاد یا نه؟!
    صد در صد گیر میاد . باید تحقیق کنی، بسنجی ببینی تو چه ضیمنه ای تخصصی تر میتونی طرحت رو ارائه بدی . اگر تهران هستی میتونی سری به ادرس زیر (بنیاد نخبگان نیروهای مسلح ) بزنی و پرسوجو کنی :(لینک زیرم یه سری اطلاعات داره توش )

از طرفی تو این دو سال که باید ارشد بخونی، میتونی بری بسیج هم شرکت کنی (چه راغب باشی چه نه کسری داره من خودم از کسانی بودم که قبل از خدمت خیلی بدم میومد برم هچین جاهایی ! اما تو خدمت فهمیدم که چه خوب میشد هفته ای یه بار اونم سوری میرفتن اون طرفا یه روز کسری هم یه روزه ، چه برسه به دو سه ماه ! حالا اگه نگیفم 6 ماه ) اونجا هم میتونی برا خودت کسری بگیری !
    اگر تصمیمت رو گرفتی پس باید سریع پیگیر باشی ، تا یکسال بعد از اخذ کارشناسیت غیبت نخواهی خورد، اما هر روزش که رد بشه، همونقدر از اونور تو خدمت ضرر خواهی کرد ! پس سریع عمل کن

5. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان من کسی هستم که 13 ماه برای کسر خدمت پروژه فوق لیسانس زدنددر ضمن من رشتم مهندسی مواد هست و جزو نخبگان هم نیستم و برای پروژم 6 ماه فول تایم وقت گذاشتم من اصلا پارتی نداشتم فقط رفتم جاهایی که کسری می دادند مثل دانشگاه مالک اشتر یا امام حسین دربدر دنبال پروژه گشتم اخر یه نفرو پیدا کردم که به ازای یه ترجمه و جمع اوری اطلاعات بهم 9 ماه کسری داد بعد گفتند قانون عوض شده و بعد کردنش 6 ماه اما به علت نوشتن یک مقاله ای اس ای براششون 3 ماه دیگر هم بهم اضافه کردند البته یه بار گفتم دیگه به علت کمبود پول پروژه شما لغو شده ولی من با التماس جلوی رئیس دانشکده پروژه رو درست کردم پروژه ارشد من هم به عنوان پروژه کسر خدمت دوم 4 ماه کسرخدمت بهش تعلق گرفت.
    اینو بگم جوینده یابندس من بعد از دوبار درست شدن پروژه توی این وضع بی پروژه ای فهمیدم تو این مملکت همه چی ممکنه

7. 2 کاربر از amirdashti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پروژه کسرخدمت تا پایان سال 99 پا برجاست.

جانشین بنیاد نخبگان ستاد کل نیروهای مسلح از تمدید مصوبه اعطای کسر خدمت تحقیقاتی به مشمولان سربازی تا پایان سال 99 خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سیدعلیرضا قاسمی درباره مصوبه کسر خدمت‌های سربازی در ازای انجام فعالیت‌های تحقیقاتی برای مشمولان گفت: مصوبه اعطای کسر خدمت سربازی به کسانی که فعالیت تحقیقاتی برای نیروهای مسلح انجام دهند، با موافقت مقام معظم رهبری، تا پایان سال 99 تمدید شد.

وی در توضیح بیشتر و نحوه اجرای این طرح گفت: در این طرح که مختص دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر است، افراد می توانند با مراجعه به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح یا سازمان‌های تحقیقاتی نیروهای مسلح، طرح تحقیقاتی متناسب با رشته و گرایش تحصیلی خود را دریافت کرده و با ارائه آن، دو تا 19 ماه کسر خدمت دریافت کنند.

قاسمی با بیان اینکه متقاضیان می‌توانند با توجه به ماموریت و وظایف سازمان‌های تحقیقاتی، به این مراکز مراجعه مستقیم داشته و طرح تحقیقاتی دریافت کنند، گفت: همچنین برابر این طرح، سازمان‌های تحقیقاتی می‌توانند به دانشگاه‌ها مراجعه و نسبت به جذب دانشجو متناسب با طرح‌های تحقیقاتی، حوزه ماموریتی و امور دفاعی کشور اقدام کنند.

به گفته جانشین بنیاد نخبگان ستاد کل نیروهای مسلح در صورتی که داوطلبان کارشناسی ارشد و دکتری موضوع پایان نامه خود را موضوعات تحقیقاتی نیروهای مسلح قرار دهند، از کسر خدمت مناسب برخوردار خواهند شد.

برابر اطلاعیه‌ای که ستاد کل نیروهای مسلح در اختیار رسانه‌ها قرار داده، قاسمی درباره فرآیند بررسی و اعطای کسر خدمت نیز گفت: این فرآیند به نحوی است که فعالیت‌های تحقیقاتی انجام شده در سازمان‌های تحقیقاتی نیروهای مسلح ارزیابی و میزان کسر خدمت به این بنیاد پیشنهاد و پس از بررسی در کمیسیون مربوطه میزان کسر خدمت تعیین و اعلام می‌شود.

جانشین بنیاد نخبگان ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: دانشجویان کارشناسی ارشد و بالاتر می‌توانند در حین تحصیل و پس از فارغ التحصیلی تا زمان اعزام به خدمت سربازی مبادرت به اجرای طرح تحقیقاتی کرده و کسر خدمت مناسب دریافت کنند.

قاسمی درباره اینکه آیا سربازان حین خدمت نیز می‌توانند از چنین طرحی بهره‌مند شوند یا خیر نیز گفت: سربازان وظیفه با تحصیلات یاد شده نیز در صورت تمایل و توان می‌توانند در حین خدمت سربازی، فعالیت‌های تحقیقاتی از سازمان‌های نیروهای مسلح اخذ و کسر خدمت دریافت کنند، از این رو به این دسته از دواطلبان توصیه می‌شود از سازمان‌هایی که در آن خدمت می‌کنند طرح تحقیقاتی دریافت کنند.

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    اصولا برای اینکه بیفتی سپاه بهتره بری پذیرش بگیری ازش ، در غیر اینصورت امکان اینکه بیفتی سپاه، اونم سپاه شهرتون یا منطقتون کمه (هست ولی کمه) .
    در واقع دوس دارم سپاه نیفتم

10. 2 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان. من کارشناسی ارشد عمران دارم و اعزام اسفندم هنوز کد نخوردیم و مشخص نیست کجا میافتیم ولی خواستم ببینم خدمت تو نیرو انتظامی برا ارشدا فرق داره یا نه. ما هم باید سر چار راه پست بدیم ؟ کسی هست که با مدرک ارشد تازگیا تو نیرانتظامی افتاده باشه یکم شرایط رو بگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام
    دوستان من الان دفترچه بفرستم میتوانم اعزام برج 12 رو بگیرم یا نه.
    یه سوال دیگه اینکه کسی یک شرکت دانش بنیان پیشنهاد کار در اونجا رو داده و گفته میتونی دوره سربازی رو هم اونجا سرکار باشم. کسی در این باره چیزی میدونه من رو راهنمایی کنه.

ممنون میشم اگه جواب بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان جایی رو میشناسید که واسه معافیت پزشکی آدمو چکاپ کنن یه چیزی در یارن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

جای تعجب داره که از یه طرف میگن نیرو کمه از اون طرف دفترچه می فرستی 10 ماه بعد اعزام میشی!
    البته مشکل اینه که ظرفیت پادگان های آموزشی کم هست و باید به فکر افزایش ظرفیت این پادگان ها باشن نیروی های مسلح
    چون در یگان های خدمتی که ظرفیت زیاده و نیرو کم
    با افزایش ظرفیت پادگان های آموزشی تعادل بر قرار میشه،البته باید خوشایند سازی خدمت هم بیشتر روش کار بشه!
    زمانی که من خدمت می کردن به معنای واقعی کلمه بردگی بود،یادمه 19 ماه خدمت کردم یه کادری به ما آقا نگفت
    الان خوشبختانه برای سربازان احترام بیشتری قائل میشن(حداقل ناجا این طوره)

15. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •