انگار فقط شما شخصیت منو نفهمیدی
چون بقیه ی دوستانی که نقل قولم کردن حرفامو فهمیدن
جواب های خوبی دادن به نتیجه رسیدم پس کوت نکن
موفق باشی
Sent from my iPhone using Tapatalk
انگار فقط شما شخصیت منو نفهمیدی
چون بقیه ی دوستانی که نقل قولم کردن حرفامو فهمیدن
جواب های خوبی دادن به نتیجه رسیدم پس کوت نکن
موفق باشی
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام خدمت دوستان محترمدوستان چرا همه از اموزشی با اون همه سختی به خوبی یاد میکنندولی از دوره یگان به بدی یاد می کنند مگر در دوران یگان چه اتفاقاتی می افتد؟میشه ی درباره دوران یگان توضیح بدهیدتشکر
سلام
نظر من :
آموزشی هم خوب نیست ! کلا اذیته ! وزن کم میکنی ! تحقیر میشی ! تنبیهی دسته جمعی زیاد داره ! گاها تکی هم داره ! ولی یه چیزیش مهمه ! همه هم درجه هستن و امیدواری هم وجود داره که دو ماهه و زود تموم میشه ! البته به نظرم اینکه همه هم درجه هستن و هم برجی باعث امیدواری دادن میشه ! زود تموم شدن هم باعث خاطره انگیزشدن برا بعضیا !!
اما یگان !
اولش که میدونی زود تموم نمیشه و باید خیلی بمونی خودش ازار دهندست !
تو اموزشی اضافه خدمت نمیخوری در حالی که اینجا اضافه خدمت میخوری مثل اب خوردن ! به ازای هر روز غیبت دو روز اضافه خدمت میخوری ! کلا اضافه خوردن خیلی راحته !
هم لباسیات و شاید هم هم درجه هات عنوان جدیدی میگیرن به نام زیرآب زن ! و زیرآبت رو شاید برا 24 ساعت مرخصی بزنن !
با کادریا سر و کله خواهی زد (مخصوصا اگه در قسمت خاصی مثل اداری مشغول باشی ) که گاها وحشتناک اعصاب خوردکنن (بیشتر مواقع) .
تو فکر و خیال مرخصی هر هفتت رو سر خواهی کرد ! اینکه اخر هفته مرخصی میدن برم خونه یا اینکه مثلا استحقاقیم چقدر مونده و از این مباحث . این یکی از بدترین مواقع هست ! مخصوصا اگه مرخصی بخوای و ندن !
امکانش زیاده که پست بدی ! تو اموزشی هم پست دادن هست ولی نه مثل یگان . اغلب در یگان پست دادن با اسلحه هست . حتی اگه فوق لیسانس هم باشی در دو ماه سردوشی بعد از اموزشی باید پست بدی (تو یگان ما اینجوری بود. پدافند- ارتش )
خلاصه اینا دلایلی هست که باعث میشه یگان خیلی بدتر از اموزشی باشه !
موارد زیادی هم بودن که در این مجال نمیگنجه !
اما : مهمترین مورد، چه در آموزشی و چه در یگان، اینه که انواع مختلف انسان ها رو میبینی . انسان هایی که شاید در بیرون از پادگان اصلا نگاشون نکنی !!! فرهنگ های مختلف و گاها بسیار هنجار شکن ! خوبی خدمت هم به همینشه که دیدت باز میشه نسبت به جامعه ! میفهمی که همچین ادمایی هم وجود دارن !!!!!!!!!!!!
Last edited by alex_love; 27-01-2016 at 00:46.
کسی میتونه بره ارتش شهرستان خودشون واسه پذیرش یا یه جور بدعت حساب میشهچون همیشه واسه سپاه بوده این کار؟
برادر من خودم تک پسرم و اکثر رفیقام که تک پسر بودن افتادن شهر خودمون فکر کنم حتما شما یگان خدمتتیون تو شهرتون مرکزی نداشته
مثلا شهر ما هم سپاه داره هم ارتش پادگان داره نیرو انتظامی هم هست خلاصه دیگه تو بدترین وضعیت طبق قانون میگم طبق قانون باید تک پسر تو
استان خودش خدمت کنه به استثنای اونایی که مرز میافتن که اونا هم مرخصی هاشون هنگفته
عجب دوره مسخره ای شده من اعزامی برج 2 بودم با هزار تا پارتی و بدبختی و بزن برو تهران و این حرفا اعزاممو انداختن برج 12 حالا میبینم تعجیل برا برج 12 باز شده!!!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آقا یه سوال
ما الان اعزام اسفند شدیم
اینکه کجا افتادیم کی میاد؟؟
محل آموزشی کی مشخص میشه معمولا؟؟؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
معمولا دو هفته قبل اعزام, مشخص میشه
از طریق پلیس +10 یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent by Tapatalk on Android
سلام
چرا داشت ! حتی دوستانی هم بودن که جدیدا به یگان ما افتاده بودن و تک پسر هم بودن ! اهل تهران هم بودن! انتقالی هم بهشون ندادن ! پاسخ : نیرو نداریم ! تک پسری طبق تجربه تاثیر نداره ! شانس بیشتر دخیله در این مورد ! در ارتش حداقل اینگونه هست ارگان های دیگه رو نمیدونم ! طی 19 ماه خدمت در کارگزینی امار اینجور مسائل کامل دستمه ! از رو شنیده ها هم نمیگم ! در این یک مورد زیاد امیدوار نباش ! هنوز که یگانت معلوم نشده !(اموزشی هم که نرفتی) بری یگان اونوقت متوجه میشی که چه شیر تو شیریه !!!
قانون هم در چنین مواردی حتمیت نداره ! پیشنهاد داده اصولا ! تک پسری هم بیشتر در مواردی عملی میشه که طبق مدارک پدر یا مادر از کار افتاده داشته باشی، اونوقت با مراجعه به بازرسی ویژه نامه ای برات میدن که شاید بتونی بعد از چند ماه انتقالی بگیری طرفای خودن ! اونم شاید نامه بدن ! اصولا اینقدر طولش میدن که خدمتت یا تموم میشه یا اصولی نیست رفتنت !
کی گفته مرخصی مرز هنگفته ؟! دوستان ما که تو پدافند به مرزایی مثل سومار و کرند و امثالهم میفتادن اونم سر موضع بودن ، هر 2 ماه ده روز مرخصی داشتن ! گاها از غرب کشور تا شمال کشور فقط 7 روز مرخصی میدادن ! ابدا مرز مرخصی هنگفت نداره ! با اینکه طبق قانون و بخشنامه ی موجود هر 45 روز باید 12 تا 15 روز برن مرخصی ، اما کیه که قانونو اجرا کنه ! بری اعتراض حتی بازرسی ویژه هم، پاسخ اینه که نیرو نداریم !
اصولا اگه ارتش افتادید، هر کدوم از ارگانهاش، باید سعی کنید مدارک گرفتاریی در دوران آموزشی ارائه بدید که دوره کد نخورید ! اگه دوره بخورید کارتون حتما سختر از کسانی خواهد بود که دوره کد نخوردن ( در 99 درصد موراد )
Last edited by alex_love; 27-01-2016 at 12:19.
دوستان عزیز که قصد رفتن به خدمت. دارین.از من به شما نصحیت اگکر توانایی پرداخت خرید خدمت دارین درنگ نکنید ودوما بکوب دنبال امریه باشین درسته بیس چهارماهه ولی برجک نداره سپاه هم. در سبز نشان میدن ولی وارد یگان میشی چنان دوچهار ازت پست میگیرن حال سرباز صفر باشی یا ستوان دو. بهرحال اگر وارد خدمت شدین من نصحیت می کنم. دنبال گواهینامه پایه دوم باشین. یا حتما اگر. سهرخودتان نیافتادین خودتان تو سلف یا خدمات فنی یا اماد جا کنید که پست ندین ما الان بلانسبت یگان هستیم. به بهانه کمبود سرباز. دوروز ساعت دو میریم منزل ولی روز سوم باید بیس چهارساعت پست بدیم. وهفته به همبن منوال. میگذره! شب از پست برمیگکردی گله ای سگ بیافته دنبالت. ولی حتی توانایی شلیک فشنگ کازی هم نداشته باشی میفهمی سختی خدمته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)