تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3443 از 4105 اولاول ... 244329433343339334333439344034413442344334443445344634473453349335433943 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,421 به 34,430 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دانشگاهو فقط بخاطر خدمت نرفتن میخوام عزیز
    میگم که اصلا به کار دولتی علاقه ای ندارم حتی اگه الان به فرض ریاست بانک مرکزی رو پیشنهاد بدن نمیخوام
    به کار آزاد بیشتر علاقه دارم
    قصدم راه اندازی یک کسبو کار مثل طلافروشیه
    دوست عزیز ما که سر از شخصیت شما در نیاوردیم یه بار میگی دغدغم اینه برم سربازی دینمو به وطنم ادا کنم یه بار میگی چجوری میشه سربازی رو پیچوند و هدفم از دانشگاه و تحصیل علم فقط سربازی نرفتن.......

ما که دینمون خوب داره ادا میشه. خیر سرمون رتبه دو رقمی ارشد بودیمو دانشگاه شهید بهشتی تحصیل کردیم اونم رشته ی حقوق، سمت هزار و یک جور خلاف نرفتیم تا باعث عزت وطتنمون بشیم.....

حالا مثل یک بووووووووق دارن ازمون بیگاری میکشن خدا شاهد دیروز از کمر درد خوابم نمیبرد. اونوقتی که ازت بیگاری بکشن در حد بنز وطن که هیچ تا فیها خالدونت میاد جلو چشاتو همه رو با الفاظ رکیک میشوری میذاری کنار....

2. این کاربر از tuupak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوستان رشته ی بنده عمران هست و بهمن ماه از کارشناسی فارغ التحصیل میشم. دو راه دارم یا دفترچه پست کنم یا اینکه برای ترم آینده در مقطع ارشد ثبت نام کنم.

ظاهرا برای دانشجو های ارشد کسری خدمت گذاشتن. سوال من اینه شرایط این کسری چی هست و اینکه همه میتونن شرکت کنن یا نه ؟!

و اینکه ارزش داره فقط برای کسری خدمت برم ارشد یا نه ؟ تنها قصدم برای ارشد رفتن همین کسری هست و بس.
    دوست عزیز من از عید دنبال پروژم ولی گیرم نیومد البته بعضی رشته ها رو راحت میدن مثل فناوری اطلاعات آی تی و ....بازم خودت میدونی و لی قوانین این مملکت حساب کتاب نداره شاید دوسال دیگه کلا کسری خدمت تعطیل بشه شاید مضاعف بشه...

به نظر من برو خدمت هرچی سنت بیشتر بشه سخت تر میشه دنبال یه پارتی باش باور کن اگه جای خوب خدمت کنی مثل برق روزا میگذره.....

من خودم دوران آموزشیم هتل پنج ستاره بود بنا به دلایلی که نمیتونم بگم شاید آموزشی که من کردمو هیچ احدی حتی تو خواب دوباره میگم حتی تو خوابم نمیتونه ببینه.... انگار یه هفته هم بیشتر طول نکشید.

حالا تو یه جهنمی افتادم که هر روزش یک سال طول میکشه اگه جای خوب بیفتی اصلا بیست و یک ماه حالیت نمیشه

4. این کاربر از tuupak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوستان خالا اینطوری که من نوشتم یه موقع از سربازی فراری نشید واقعیت اینه همه چیز به شانس شما بستگی داره

تو آموزشی یه صحنه دیدم جالب بود. یگانی داشت از کنار رکن رد میشد سرباز صفری که مسئول نظافت راهروی رکن بود اومد به افسر آموزش گفت دو نفر برا تنظیف میخوام افسر آموزشم دو نفر که یکی لیسانس بو دو یکی هم فوق لیسانس رو فرستاد برا نظافت....

فکرشو کنید کل وظیفش یه نظافت بود اونم فقط روش نظارت میکرد اونم با یه آجر فقط......یکی اینجوری خدمت میکنه یکی هم مثل ما با دو تا ستاره..........

6. این کاربر از tuupak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من که امروز رفتم درخواست تعجیل دادم ،برج ۴اعزام اصلیه.حالا گفت چند روز احتمالا طول میکشه که جوابش بیاد واسه برج ۱۲ اقدام کردم. برج ۱۲ هم که سپاه پذیرش نداره.به نظر شما اگه موافقت بشه تو این زمان کم میتونم اقدام کنم واسه ثبت نام قرارگاه خاتم؟ هر کسی هم یه چیزی میگه یکی میگه دوباره تمدید کن که سپاه شهرستان خودت باشی یکی هم میگه هر چی زودتر بری...
    نیرو انتظامی رو با چند من عسل میشه خورد
    چند درصد احتمال داره تو شهرستان خودم باشم با این که تک پسر هستم؟ اینم تاثیر داره که پدرم کارش یه استان دیگه است یا نه؟
    مدرکم هم ارشده

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان اینو کسی نگفت

من اعزامم شهریور بود و امروز زدم اسفند
    6 ماه آوردم جلو
    زوتر میرم بهتر
    راحت میشم

اولا
    نظرتون :-)

دوما
    اعزام اسفند نسبت به ماه های دیگه برتری خاصی داره؟؟؟
    چون عید هست و.....
    همه جا هست یا پادگان با پادگان ممکنه فرق داشته باشه؟؟
    یعنی تعطیلات عید جزو آموزشی حساب میاد؟؟؟

سوما
    اعزام این ماه اصلا نمیشه سپاه افتاد؟؟؟؟
    هیجوره نمیشه اقدام کرد؟؟

چهارم
    حالا اگه سپاه نشد
    جاهای دیگه مگه جهنمه؟؟ :-D

با تشکر

Sent from my D6502 using Tapatalk

9. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من خودم اعزام اسفندم یعنی چی شده که اعزام ما کم اورده و باز کرده نیرو میگیره

خوب دوستان واقعا خوش شانسید من شهریور پست کردم که اسفند اعزام هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان اینو کسی نگفت

من اعزامم شهریور بود و امروز زدم اسفند
    6 ماه آوردم جلو
    زوتر میرم بهتر
    راحت میشم

اولا
    نظرتون :-)

دوما
    اعزام اسفند نسبت به ماه های دیگه برتری خاصی داره؟؟؟
    چون عید هست و.....
    همه جا هست یا پادگان با پادگان ممکنه فرق داشته باشه؟؟
    یعنی تعطیلات عید جزو آموزشی حساب میاد؟؟؟

سوما
    اعزام این ماه اصلا نمیشه سپاه افتاد؟؟؟؟
    هیجوره نمیشه اقدام کرد؟؟

چهارم
    حالا اگه سپاه نشد
    جاهای دیگه مگه جهنمه؟؟ :-D

با تشکر

Sent from my D6502 using Tapatalk
    سلام دادا خوبه با هم اعزامیم

تمام تعطیلات اموزشی جز اموزشیه
    تو اعزام اسفند بعضی جاها از 28 اسفند مرخصی میدن تا 16 فروردین ولی بعضی جاها این مدت رو نصف میکنن بین سربازا دو گروه میشن
    تو اعزام اسفند میگن فشرده تره کلاسا
    من که حیف سپاه نشدم اشنا هم داشتم گفت اگه میخوای باید تمدید کنی واسه بعد عید منم گفتم بیخیال
    در ضمن اینم بدون سپاه و ارتش و نیرو انتظامی نداره همین نیرو انتظامی که میگن بده
    اگه جا خوبش بیافتی فرضا شهر خودت تو یه بخش اداری از همه جا بهتره
    همون سپاهشم جا داره اشکت درمیاد
    در اخرم خیلی خوش شانسی قدر بدون عجیبه که تمدید رو واسه اعزام اسفند باز کردن یحتمل نیرو کم اوردن

12. این کاربر از hemeyang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان. در حالت عادی، برای مشمولین بالای دیپلم، حدودا چقد احتمال داره سپاه بیفتی؟
    ممنون

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام دوستان. در حالت عادی، برای مشمولین بالای دیپلم، حدودا چقد احتمال داره سپاه بیفتی؟
    ممنون
    سلام
    اصولا برای اینکه بیفتی سپاه بهتره بری پذیرش بگیری ازش ، در غیر اینصورت امکان اینکه بیفتی سپاه، اونم سپاه شهرتون یا منطقتون کمه (هست ولی کمه) .

15. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

من که امروز رفتم درخواست تعجیل دادم ،برج ۴اعزام اصلیه.حالا گفت چند روز احتمالا طول میکشه که جوابش بیاد واسه برج ۱۲ اقدام کردم. برج ۱۲ هم که سپاه پذیرش نداره.به نظر شما اگه موافقت بشه تو این زمان کم میتونم اقدام کنم واسه ثبت نام قرارگاه خاتم؟ هر کسی هم یه چیزی میگه یکی میگه دوباره تمدید کن که سپاه شهرستان خودت باشی یکی هم میگه هر چی زودتر بری...
    نیرو انتظامی رو با چند من عسل میشه خورد
    چند درصد احتمال داره تو شهرستان خودم باشم با این که تک پسر هستم؟ اینم تاثیر داره که پدرم کارش یه استان دیگه است یا نه؟
    مدرکم هم ارشده
    تو نیروی انتظامی شانس حرف اول رو میزنه ! ممکنه بیفتی مسئول بلیط یه موزه یا یه اثر هنری ! ممکنه بیفتی بانک از صبح تا شب اسلحه دستت باشه ! ممکنه بیفتی فرودگاه و کیف کنی . خلاصه خیلی جاها ممکنه بیفتی (البته ممکنه سراوانم بیفتی ) . پس تو نیروی انتظامی هم میشه خوش گذروند اساسی ! مهم اول پارته بعد شانس !!
    تک پسری تاثیر نداره ! خودم تک پسر و تک فرزند بودم ! با کلی مدرک که ارائه دادم 800 کیلومتر دور از شهرم خدمت کردم ! فقط !
    نه برا خاتم که نمیشه اینقدر زود اقدام کرد ! ولی خاتم برج 2 سرباز میگیره حتما،اگه پارتی داری و بسیج هم داری اقدام کنی ضرر نمیکنی ! اموزشیش هم یزده و خیلی خوب ! بعد از اموزشی هم که دیگه معلومه

17. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •