تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3443 از 4751 اولاول ... 2443294333433393343334393440344134423443344434453446344734533493354339434443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,421 به 34,430 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    این همه آدم میاد اینجا و گله می کنه که سرعت شبانه اش کم شده، پس چرا نمیاین تو این گروه عضو شین و در اعتراض دسته جمعی به سیاست های غیر اخلاقی شاتل شرکت کنین؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی واقعا فقط 39 نفر با شاتل مشکل دارن؟
    یا نکنه نشستین تا همه چه خود به خود درست شه؟
    واقعا؟

2. 5 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها الان زنگ زدم شاتل گفتن شما تا آخر دورتون دیگه نمیتونید شبانه دانلود کنید سرعتتون درست نمیشه
    یعنی برای منی که 6 ماهه گرفتم دیگه درست نمیشه

4. این کاربر از M.E.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

دوست عزیز این مشکل همه کسانی است که از شاتل سرویس می گیرند،مقدارdownstream هم که مشاهده می کنید بالاست واسه اینه که شرکت نسبتاًمحترم شاتل در طول روز می خواهد که زود ترافیک شما تمام بشه که بروید ترافیک بخرید،کلاً به نظرم اسم شرکت "آریا رسانه تدبیر" باید به "آریا رسانه کفگیر" تبدیل بشه!چون دیگه شورش را درآورده و کفگیرشون به ته دیگ خورده است!
    downstream
    یعنی چی ؟
    بیشتر توضیح میدین

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

مژده !!!
    خبر خوب: فسخ کردم رفت پی کارش شاتل گر به گوری! فردا خطم رو جمع میکنن! زنیکه یه جوری گفت باشه فسخ کن که احتمال دادم شاتل بشون گفته باشه: چنانکه مشتری به دلیل محدودیت شبانه خواست فسخ کنه زود اقدام کنید!
    فا... شاتل از خوشحالی
    2 خبر بد: 5.5 گیگ رو باید تو یه روز دانلود کنم! و همینطور اینکه شاتل پولمو بالا کشید! حرومشون باقی پول (طرفای 30 تومنی میشه با توجه با اینکه حجم رو صفر میکنم ولی نصف دوره مونده).

رفتم نمایندگی آسیاتک:
    قیمت هاش عاقلانه است فقط گفت انتظار سرعت کامل رو از شبانه نداشته باش! من گفتم تو جیب ما رو نزن پول پیشکش. شما سرعت منو محدود نکنید سرعت کامل نمی خوام.
    پینگش هم خوب بود. بیچاره بش گفتم پینگ، موند توش که پینگ چیه! گفت بیا خودت چک کن. رفتم پینگ 4.2.2.4 رو گرفتم ثابت روی 200ms بود؛ برای شهری مثل دزفول که اینقدر از سرور اصلی آسیاتک دوره خیلی خوب هست. (آخ جون بازی آنلاین ).

برای 128 به بالا هم گواهی اشتغال به تحصیل میخوان اگر دانشجو باشی! حالا من عصری میرم قرارداد میبندم 3 ماهه 2مگ با 3 گیگ ترافیک 36 تومن که به نظر من به صرفه هست.

به امید جدایی تمام دوستان از لاک پشت شب گرد!

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------

downstream
    یعنی چی ؟
    بیشتر توضیح میدین
    downstream همونطور که از اسمش معلومه (جریان دانلود یا دریافت) پهنای باندی هست که از طرف ISP برای دانلود روی خط شما اعمال میشه و از طریق مودمت قابل مشاهده هست.

7. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

downstream
    یعنی چی ؟
    بیشتر توضیح میدین
    downstream مشخص کننده نرخ انتقال دانلود شماست(برحسب بیت بر ثانیه)-یعنی شما در طول روز اگر فایل دانلود کرده باشید(شب که قربونش برم میشه دیال آپ)-متوجه عدد256 یا همین حدودیاکمتر در دانلود منیجرخود خواهید شدکه در واقع سرعت دانلود شما نمایش می دهد.

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------

مژده !!!
    خبر خوب: فسخ کردم رفت پی کارش شاتل گر به گوری! فردا خطم رو جمع میکنن! زنیکه یه جوری گفت باشه فسخ کن که احتمال دادم شاتل بشون گفته باشه: چنانکه مشتری به دلیل محدودیت شبانه خواست فسخ کنه زود اقدام کنید!
    فا... شاتل از خوشحالی
    2 خبر بد: 5.5 گیگ رو باید تو یه روز دانلود کنم! و همینطور اینکه شاتل پولمو بالا کشید! حرومشون باقی پول (طرفای 30 تومنی میشه با توجه با اینکه حجم رو صفر میکنم ولی نصف دوره مونده).

رفتم نمایندگی آسیاتک:
    قیمت هاش عاقلانه است فقط گفت انتظار سرعت کامل رو از شبانه نداشته باش! من گفتم تو جیب ما رو نزن پول پیشکش. شما سرعت منو محدود نکنید سرعت کامل نمی خوام.
    پینگش هم خوب بود. بیچاره بش گفتم پینگ، موند توش که پینگ چیه! گفت بیا خودت چک کن. رفتم پینگ 4.2.2.4 رو گرفتم ثابت روی 200ms بود؛ برای شهری مثل دزفول که اینقدر از سرور اصلی آسیاتک دوره خیلی خوب هست. (آخ جون بازی آنلاین ).

برای 128 به بالا هم گواهی اشتغال به تحصیل میخوان اگر دانشجو باشی! حالا من عصری میرم قرارداد میبندم 3 ماهه 2مگ با 3 گیگ ترافیک 36 تومن که به نظر من به صرفه هست.

به امید جدایی تمام دوستان از لاک پشت شب گرد!

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------

downstream همونطور که از اسمش معلومه (جریان دانلود یا دریافت) پهنای باندی هست که از طرف ISP برای دانلود روی خط شما اعمال میشه و از طریق مودمت قابل مشاهده هست.
    بسیار خبر مسرت بخشی بود،امیدوارم رهایی شما از زیر یوغ طایفه چهل دزد بغداد شاتل همراه با بهبود سرعت شبانه باشد،حداقل دیگر مثل این شاتل سرویس شبانه زیر دیال آپ نداشته باشید.

9. 2 کاربر از mea2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقایون پس من سرویسمو به 128 تغییر ندم الان اکو لایت بدون شبانه دارم دهنم سرویس شد اینقد گیگ خریدم هر ماه 2 گیگ حداقل میخرم و اشتباه محسه

خب اگه اینطوره 10 روزه دیگه دورم تموم شه فسخ کنم
    منم از شاتل خسته شدم بخدا توی این 11 ماهی که سرویس گرفتم 2 گیگ دانلود شبانه نکردم
    مشکلی هم ندارم 2 خط تلفن دارم اگه همین جور رهاش کنم خودشون جمع میکنند درسته با این حال بنظر شما صبا بگیرم یا آسیاتک؟ایا اسیا تک 128 توصیه میشه؟

11. این کاربر از LOVEFORLOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کد:
    لطفا بگید کدوم سرویسو بردارم البته 3 ماهه این سرویس های اقتصادی چطوره بنظر شما یا نا محدودش؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کد:
    لطفا بگید کدوم سرویسو بردارم البته 3 ماهه این سرویس های اقتصادی چطوره بنظر شما یا نا محدودش؟
    از هرجا گرفتی یه ماهه بگیر که اگه بد بود مجبور نشی گریه کنی و استفاده کنی

14. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بر و بکسی که ظاهرا خیلی دارین از شاتل و خدماتش لذت می برین بد نیست آدرس گروه معترضین اینترنت کم سرعت و بی کیفیت رو تو امضاتون بذارین
    تو همین 3 ساعتی که من پست دادم 6 نفر به گروه اضافه شده
    اگه همه درست و حسابی هم کاری می کردن الان حداقل 100 نفر عضو می داشتیم که نتیجه ی زحماتمون به خاطر کم کاری و بی خیالی نره زیر گل

16. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

منم از این ماه دیگه تمدید نمیکنم
    دُزد تِل
    میخوام برم آسیاتک
    حداقل تعرفه هاش خیلی خیلی قیمتش از این دزدتل (آریا رسانه کفگیر) بهتره
    فکر کردن ملت ببو گلابی ان

18. 2 کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •