منم یه سرویس ۲۰۰ گیگ گرفتم، اردیبهشت ، صبحانه بعد ۲ سال تموم میشه این فعال میشه فقط امید وارم ۲۰۰ تا کلی حساب شه :((
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
منم یه سرویس ۲۰۰ گیگ گرفتم، اردیبهشت ، صبحانه بعد ۲ سال تموم میشه این فعال میشه فقط امید وارم ۲۰۰ تا کلی حساب شه :((
الان اسیاتک ۱۰۰ گیگ میده ۱۰۸ تومن یعنی گیگی ۱۰۰۰ تومن
من فعلا ماهی ۲۰ گیگ استفاده میکنم که یعنی ۱۰۰ گیگ ۵ ماه دووم میاره و ماهی چقدر پام می افته ؟ تقریبا ماهی ۲۲ هزار تومن
حالا یه نگاه به تعرفه های جدید بندازیم و حساب کتاب سرانگشتی کنیم.
مثلا اسیاتک نوشته ۵۰ گیگ حجم که در واقع ۲۵ گیگه. خب ۶ ماهه زده ۱۴۲۵۰۰ تومن که بگیم با مالیات بشه ۱۵۰ تومن
۶ × ۲۵ گیگ = ۱۵۰ گیگ
۱۵۰ گیگ پام در میاد ۱۵۰ تومن
میشه گیگی ۱۰۰۰ تومن و ۶ ماه اینترنت دارم با ماهی ۲۵ گیگ حجم و هزینه هر ماه هم ۲۵ هزار تومن
نتیجه گیری :
۱. برای یکی مثل من که ماهی ۲۰ گیگ مصرف داره وضعیت تغییری نکرده
۲. با خرید حجم بالاتر احتمالا هزینه هر گیگ برام کمتر می افته.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
امضات اینه :
نظر سنجی جدید برای آسیاتک بزارید!
آشغال ترین ISP ممکن همین آسیاتکه!
سرعت دانلود = افتضاح
پینگ بازی حتی سرور ایرانی = فوق افتضاح! سرور خارجی تعطیل!
قیمت گذاری = مزخرف!
هر ماه تعرفه گرون تر از ماه قبل!
بعد هی تمدید میکنی
وات د فاز؟![]()
الان از 70 یا 80 میلیون ایرانی بپرسی وضعیت زندگیت چیه بالای 50 درصد و حتی بیشتر اینقدر برات میگه تا گریت بگیره
هی اینجا فلان چیز گرونی دارن سرمون رو میبرن فلان جای دنیا گل و بلبله
اینجا قیمت گذاری مذخرف اونور دنیا بهشت
بعد هی دارن اینجا زندگی میکنن
وات د فاز ؟؟؟![]()
:///
مثال فوق العاده ای بود
بچه ها کسیتمدید کرد از کیفیتشون هم بگه ببنیم فرقی کرده یا ن
طبق گفته خودشون ، این تعرفه های جدید از شنبه اجرایی میشه ، الان چیزی در دسترس نیست که کسی بخواد تست کنه
نیم ساعت دیگه شنبس![]()
حالا اینا به کنار. کسایی که نامحدود آسیاتکو استفاده کردن میدونن؛ سرعت و تعداد کانکشن در حدی پایین میاد که کلا دین و ایمونتون یادتون میره![]()
انتظار داری تا این حد وقت شناس باشن![]()
بیگمان مطلع هستید که این شرکت، مطابق با الزامات قانونی مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات، مجبور به حذف سرویسهای حجمی و ارایهی سرویسهای غیرحجمی شد. به همین منظور نیز تعرفههای جدید مطابق قانون و با هماهنگی دارندگان پروانه طی چند روز گذشته اعلام گردید. با این همه، با پیگیریهایی که با نهادهای حاکمیتی داشتیم، به نظر میرسد هنوز ابهاماتی در تفسیر مصوبهی یادشده وجود دارد که لازم است از این نهادها کسب تکلیف و درخواست شفاف سازی کنیم. بر این اساس، با توجه به ابهامات موجود، مجبور به حذف تعرفههای جدید شدیم تا برای قیمت سرویسها تعیین تکلیف گردد. از صبوری شما سپاسگزاریم.
آنچه مسلم است، ما از یک سو موظف به رعایت قوانین هستیم و از سوی دیگر، بزرگترین خانوادهی مشتریان اینترنت کشور را در شاتل اتفاقی گرد هم نیاوردهایم و رضایت آنان، پیش فرض همهی فعالیتهای ماست.
شاتل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)