جواز کسب رو به اسم خانواده میگیرم
خریدو فروش ملک هم صددرصد انجام نمیدم
فعلا ازدواج هم نمیکنم
دوستان از نظر فراری بودن دقیقا چطوره
نه گذرنامه میخوام
نه علاقه ای به کار دولتی دارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
جواز کسب رو به اسم خانواده میگیرم
خریدو فروش ملک هم صددرصد انجام نمیدم
فعلا ازدواج هم نمیکنم
دوستان از نظر فراری بودن دقیقا چطوره
نه گذرنامه میخوام
نه علاقه ای به کار دولتی دارم
مجلس تصویب کرده ولی هنوز تکلیفش تو شورای نگهبان معلوم نیست ! نیروهای مسلح گفته که نمیزاریم تایید بشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس تمومه ! تصمیمت جدیه !
فراری هم اگه کسی لوت نده یا بد شانسی بیاری رو یهو بیخودی تو خیابون یا هرجایی ازت کارت پایان خدمت بخوان (نیروهای انتظامی البته این مدرک رو میخوان که اونم کم پیش میاد ولی هست) مشکلی پیش نمیاد . راحت میتونی این 8 سال کسب درامد کنی و با چنددرصدت خدمتت رو بخری !
خب پس سری رو که درد نمیکنه دستمال نمی بندند .
البته دفترچه که نفرستادی . اگر نفرستاده باشی اصلا مشکلی پیش نمیاد . ولی اگر فرستاده باشی که دردسر جدیدی برات درست شده
خدمتتو بخر و حال کن
Last edited by استاد شیفو; 26-01-2016 at 12:58.
نه داداش گلم هنوز دفترچه نفرستادم
بنظرت دانشگاه ثبتنام کنم یا بچسبم به کار و زندگی عادی
پ ن : دم همتون گرم ناموسن انتظار داشتم حداقل چندتا ترول بیان به من بگن برو خدمت و از این مدل حرفا
بله البته این خبر رو خونده بودم اما برداشتی مبنی بر عدم نیاز به کارت پایان خدمت برای دریافت گواهینامه در حال حاضر نداشتم ..
اگه بخوام شهر خودم خدمت کنم چطوره
یکم توضیح میدین دوستان
دلم میخواد دینی که به وطنم دارم رو ادا کنم
اما حداقل در خونه ی خودم
اگه بخوای دانشگاه بری . یعنی کار دولتی میخوای .
اگر کار دولتی بخوای باید پایان خدمت داشته باشی .
و اگر بخوای درس بخونی و بعدش 5 سال غیبت کنی . سنت زیاد شده و از طرف دیگه مدرک به کارت نمیاد و دیگه به خاطر سن بالا نمیتونی استخدام بشی .
یک تصمیم جدی بگیر . اگر تو کار آزاد موفقی مثل هم این چند سال و کار کن و خدمتتو بخر . ولی اگر نمی تونی کار آزاد بکنی . ادامه تحصیل بده و به ناچار مجبوری بری خدمت .![]()
خب قضیه متفاوت شد
برای اینکه بتونی تو شهر خودت خدمت کنی . باید حداقل یکی از شرایط زیر رو داشته باشی .
1. متاهل باشی .
2. تک فرزند باشی .
3. بند " پ "
4. هیچ کدوم راز موارد بالا رو نداشته باشی و از روی شانس همون شهر خودت باشی . (احتمالش 0.0004 از حدود 20000000000 ) هست![]()
دانشگاهو فقط بخاطر خدمت نرفتن میخوام عزیز
میگم که اصلا به کار دولتی علاقه ای ندارم حتی اگه الان به فرض ریاست بانک مرکزی رو پیشنهاد بدن نمیخوام
به کار آزاد بیشتر علاقه دارم
قصدم راه اندازی یک کسبو کار مثل طلافروشیه
یعنی هرکی متاهل باشه صد درصد توی شهر خودش خدمت میکنه
اینکه خیلی خوبه عزیز اینطوری هم دین خودمو به کشورم ادا میکنم هم زودتر سرو سامون میگیرم
پارتیم خدائه
از بنده های خدا هم چند نفرو میشناسیم که خیلی کله گنده هستن اما ایا اونا میتونن کاری کنن
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)