تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3441 از 4751 اولاول ... 2441294133413391343134373438343934403441344234433444344534513491354139414441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,401 به 34,410 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ببخشید من چه جوری باید از سایت اسپید تست استفاده کنم نرم افزاری خاصی داره که باید نصب کنم لطفا راهنمایی کنید؟سرعت دانلود و آپلود و پینگ چه جوری بدست بیارم

2. این کاربر از LOVEFORLOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

ببخشید من چه جوری باید از سایت اسپید تست استفاده کنم نرم افزاری خاصی داره که باید نصب کنم لطفا راهنمایی کنید؟سرعت دانلود و آپلود و پینگ چه جوری بدست بیارم
    باید فلش پلیر مرورگرت رو نصب کنی تا در صفحه اصلی سایت BEGEN TEST به صورت اتوماتیک ظاهر بشه روش کلیک میکنی و بعد از چند ثانیه روی دکمه SHEAR کلیک میکنی بعد لینک یه عکس رو بهت میده

دوستان عزیز توجه داشته باشند: که این یک شکایت نامه است و انتظار نداشته باشد فردای فرستادن شکایت نامه مشکل حل بشه
    در ضمن شاتل هم که بیکار نمیمونه و احتمالا یه بامبولی سر هم می کنه
    ولی وظیفه ی ما این بود که حق خودمون رو از هر روشی که شده بگیریم. وفعلا هم شکایتنامه رو داریم . به امید خدا مشکل حل میشه نشد هم گوربابای کم فروش
    M.E.D عزیز شما 8 روزه سرویست مشکل داره برای من دیگه داره 1 ماه میشه

اینهم دلش خوشه ما داریم شکایت میکنیم یارو داره تبلیغ میکنه

دوستان عزیز دوتا درخواست (بهتر بگم پیشنهاد) داشتم که صادقانه بیان میکنم:
    اول اینکه همه عزیزان 100٪ پیگیر شکایت از این شرکت باشند (چه دوستانی که مشکلشون موقتی حل شده و چه عزیزانی که تغییر ISP دادند)
    دوم انکه بعد از پایان دوره با این شرکت ... تمدید قرارداد نکند. برای آن دسته از دوستان که مقدوره ISP خودشون رو عوض کنند و خودشون رو اذیت نکنند.
    چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
    البته اختیار با شماست

Last edited by jackson2010; 17-10-2011 at 03:11.

4. 7 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها تا کی سرویس هامون باید خراب باشه کی درست میشه
    الان شده 8 روز خیلی ظلم هستش
    سرویس eco2048 شبانه با سرعته 3 کیلو بایت آخه باید دانلود کنیم

6. این کاربر از M.E.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مر30 Glad Boy عزیزم و تشکر
    بله یکی از دوست خوبمون sadeghrenjer هم داره سعی میکنه از دیگران هم شناسه بگیره
    که بنده جا داره همینجا ازش به خاطر تلاش هاش تشکر کنم همینطور از jackson2010 عزیز به خاطر همکاریش

منم با نظر شما موافق حالا 3 روز دیر بشه زیاد اشکالی به وجود نمیاد حالا باز دوستان هم نظرشون رو بگن

.
    سلام
    من هم از شما تشکر میکنم
    کار اصلی رو شما میکنید

8. 3 کاربر از sadeghrenjer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

باید فلش پلیر مرورگرت رو نصب کنی تا در صفحه اصلی سایت BEGEN TEST به صورت اتوماتیک ظاهر بشه روش کلیک میکنی و بعد از چند ثانیه روی دکمه SHEAR کلیک میکنی بعد لینک یه عکس رو بهت میده

دوستان عزیز توجه داشته باشند: که این یک شکایت نامه است و انتظار نداشته باشد فردای فرستادن شکایت نامه مشکل حل بشه
    در ضمن شاتل هم که بیکار نمیمونه و احتمالا یه بامبولی سر هم می کنه
    ولی وظیفه ی ما این بود که حق خودمون رو از هر روشی که شده بگیریم. وفعلا هم شکایتنامه رو داریم . به امید خدا مشکل حل میشه نشد هم گوربابای کم فروش
    M.E.D عزیز شما 8 روزه سرویست مشکل داره برای من دیگه داره 1 ماه میشه
    کاملا صحیح عرض کردید.

بچه ها تا کی سرویس هامون باید خراب باشه کی درست میشه
    الان شده 8 روز خیلی ظلم هستش
    سرویس eco2048 شبانه با سرعته 3 کیلو بایت آخه باید دانلود کنیم
    منم وضعیت شما رو دارم فردا میخوام برم برا فسخ و ...
    احتمالا یا با مخابرات میگیرم یا با آسیاتک.

10. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی جالب هست
    از 1 مهر تا امروز 24 مهر - 19 شب رو محدود به سرعت 3 بودم
    دوستانی که دورشون داره تموم میشه گول سرعت بالای دو سه روز آخر دوره رو نخورید اینها سیاستشون هست
    تمدید نکنید
    محدود کردن شبانه سیاست جدید شاتل هست

12. 5 کاربر از sadeghrenjer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کاملا صحیح عرض کردید.

منم وضعیت شما رو دارم فردا میخوام برم برا فسخ و ...
    احتمالا یا با مخابرات میگیرم یا با آسیاتک.
    من ماندم چیجوری اینها میخوان جواب خدا رو بدن

14. 2 کاربر از M.E.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

خدا وکیلی فقط حال کنید
    512 اکو
    سرور تهران !!!
    نه چیز پی ان بازه نه هیچی
    در ضمن نمیدونم چرا نوشته مخابرات ؟

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا راحت شدم ! نمی دونین چه حسیه ! راحت شدم ! دیگه توی این شاتل کوفتی نیستم !
    حدود یه هفته ده روزه که برای فسخ قرارداد اقدام کردم ! دوبار تلفنی بیست دقیقه با پشتیبانی فروش شاتل حرف زدم یه بار هم حضوری
    رفتم اونجا بیست دقیقه با یارو سر و کله میزدم ! وقتی بهم می گفت برای چی می خوای فسخ کنی می گفتم واسه اینکه اصلا از شاتل
    راضی نیستم و می خوام برم یه شرکت دیگه ! بعد این همه تلاش از بس که زبون ریخت و زمین و زمون رو به هم بست آخرش نذاشت من
    فسخ کنم !
    ولی دو روز پیش دیگه اعصابم خورد شده مجبور شدم یه جوری خالی ببندم تا خطم رو جمع کنن ! با یه تلفن کارم رو حل کردم ! زنگ زدم
    پشتیبانی فروش گفت واسه چی می خوای خطط جمع شه گفتم چون می خوایم منتقل شیم به یه خونه دیگه ! بعد گفت خب می تونیم
    روی خط جدیدتون سرویستون رو منتقل کنیم منم گفتم نه نمی خوام چون ده روز بیشتر تا آخر دوره ام نمونده ترافیکم هم تموم شده !
    فعلا قصد ندارم اینترنت بگیرم ! به همین راحتی و با یه تلفن جونم و آزاد کردم !
    حالا جالبی ش اینه که به من گفت دوازده روز طول میکشه تا خطط جمع بشه بعد الان هنوز دو روز نشده پورت و کشیدن !
    گفتم شاید تجربه مفیدی باشه واسه دوستان ! ولی من حالا حالاها این تاپیک و شاتل و قضیه شکایت از شاتل رو ول نمی کنم چون
    خیلی خیلی از دست این شاتل ناراضی ام !

17. 7 کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

آقا راحت شدم ! نمی دونین چه حسیه ! راحت شدم ! دیگه توی این شاتل کوفتی نیستم !
    حدود یه هفته ده روزه که برای فسخ قرارداد اقدام کردم ! دوبار تلفنی بیست دقیقه با پشتیبانی فروش شاتل حرف زدم یه بار هم حضوری
    رفتم اونجا بیست دقیقه با یارو سر و کله میزدم ! وقتی بهم می گفت برای چی می خوای فسخ کنی می گفتم واسه اینکه اصلا از شاتل
    راضی نیستم و می خوام برم یه شرکت دیگه ! بعد این همه تلاش از بس که زبون ریخت و زمین و زمون رو به هم بست آخرش نذاشت من
    فسخ کنم !
    ولی دو روز پیش دیگه اعصابم خورد شده مجبور شدم یه جوری خالی ببندم تا خطم رو جمع کنن ! با یه تلفن کارم رو حل کردم ! زنگ زدم
    پشتیبانی فروش گفت واسه چی می خوای خطط جمع شه گفتم چون می خوایم منتقل شیم به یه خونه دیگه ! بعد گفت خب می تونیم
    روی خط جدیدتون سرویستون رو منتقل کنیم منم گفتم نه نمی خوام چون ده روز بیشتر تا آخر دوره ام نمونده ترافیکم هم تموم شده !
    فعلا قصد ندارم اینترنت بگیرم ! به همین راحتی و با یه تلفن جونم و آزاد کردم !
    حالا جالبی ش اینه که به من گفت دوازده روز طول میکشه تا خطط جمع بشه بعد الان هنوز دو روز نشده پورت و کشیدن !
    گفتم شاید تجربه مفیدی باشه واسه دوستان ! ولی من حالا حالاها این تاپیک و شاتل و قضیه شکایت از شاتل رو ول نمی کنم چون
    خیلی خیلی از دست این شاتل ناراضی ام !
    خوشا به حالت ای پرستو
    هنوز از ISP جدیدی اینترنت نگرفتی؟ با کدومشون میگیری؟

من گفتم که شما تقاضای خالی کردن خط رو به شاتل بدید و بعد خودتون از طریق مخابرات اقدام کنید. سری پیش برای من پای تلفن انجام داد خالی کردن خط رو.

19. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 357 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 357 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •