ببخشید من چه جوری باید از سایت اسپید تست استفاده کنم نرم افزاری خاصی داره که باید نصب کنم لطفا راهنمایی کنید؟سرعت دانلود و آپلود و پینگ چه جوری بدست بیارم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببخشید من چه جوری باید از سایت اسپید تست استفاده کنم نرم افزاری خاصی داره که باید نصب کنم لطفا راهنمایی کنید؟سرعت دانلود و آپلود و پینگ چه جوری بدست بیارم
باید فلش پلیر مرورگرت رو نصب کنی تا در صفحه اصلی سایت BEGEN TEST به صورت اتوماتیک ظاهر بشه روش کلیک میکنی و بعد از چند ثانیه روی دکمه SHEAR کلیک میکنی بعد لینک یه عکس رو بهت میده
دوستان عزیز توجه داشته باشند: که این یک شکایت نامه است و انتظار نداشته باشد فردای فرستادن شکایت نامه مشکل حل بشه
در ضمن شاتل هم که بیکار نمیمونه و احتمالا یه بامبولی سر هم می کنه
ولی وظیفه ی ما این بود که حق خودمون رو از هر روشی که شده بگیریم. وفعلا هم شکایتنامه رو داریم . به امید خدا مشکل حل میشه نشد هم گوربابای کم فروش
M.E.D عزیز شما 8 روزه سرویست مشکل داره برای من دیگه داره 1 ماه میشه
اینهم دلش خوشه ما داریم شکایت میکنیم یارو داره تبلیغ میکنه
دوستان عزیز دوتا درخواست (بهتر بگم پیشنهاد) داشتم که صادقانه بیان میکنم:
اول اینکه همه عزیزان 100٪ پیگیر شکایت از این شرکت باشند (چه دوستانی که مشکلشون موقتی حل شده و چه عزیزانی که تغییر ISP دادند)
دوم انکه بعد از پایان دوره با این شرکت ... تمدید قرارداد نکند. برای آن دسته از دوستان که مقدوره ISP خودشون رو عوض کنند و خودشون رو اذیت نکنند.
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
البته اختیار با شماست
Last edited by jackson2010; 17-10-2011 at 03:11.
بچه ها تا کی سرویس هامون باید خراب باشه کی درست میشه
الان شده 8 روز خیلی ظلم هستش
سرویس eco2048 شبانه با سرعته 3 کیلو بایت آخه باید دانلود کنیم
سلام
من هم از شما تشکر میکنم
کار اصلی رو شما میکنید
کاملا صحیح عرض کردید.
منم وضعیت شما رو دارم فردا میخوام برم برا فسخ و ...
احتمالا یا با مخابرات میگیرم یا با آسیاتک.
خیلی جالب هست
از 1 مهر تا امروز 24 مهر - 19 شب رو محدود به سرعت 3 بودم
دوستانی که دورشون داره تموم میشه گول سرعت بالای دو سه روز آخر دوره رو نخورید اینها سیاستشون هست
تمدید نکنید
محدود کردن شبانه سیاست جدید شاتل هست
من ماندم چیجوری اینها میخوان جواب خدا رو بدن
خدا وکیلی فقط حال کنید
512 اکو
سرور تهران !!!
نه چیز پی ان بازه نه هیچی
در ضمن نمیدونم چرا نوشته مخابرات ؟
![]()
آقا راحت شدم ! نمی دونین چه حسیه ! راحت شدم ! دیگه توی این شاتل کوفتی نیستم !
حدود یه هفته ده روزه که برای فسخ قرارداد اقدام کردم ! دوبار تلفنی بیست دقیقه با پشتیبانی فروش شاتل حرف زدم یه بار هم حضوری
رفتم اونجا بیست دقیقه با یارو سر و کله میزدم ! وقتی بهم می گفت برای چی می خوای فسخ کنی می گفتم واسه اینکه اصلا از شاتل
راضی نیستم و می خوام برم یه شرکت دیگه ! بعد این همه تلاش از بس که زبون ریخت و زمین و زمون رو به هم بست آخرش نذاشت من
فسخ کنم !
ولی دو روز پیش دیگه اعصابم خورد شده مجبور شدم یه جوری خالی ببندم تا خطم رو جمع کنن ! با یه تلفن کارم رو حل کردم ! زنگ زدم
پشتیبانی فروش گفت واسه چی می خوای خطط جمع شه گفتم چون می خوایم منتقل شیم به یه خونه دیگه ! بعد گفت خب می تونیم
روی خط جدیدتون سرویستون رو منتقل کنیم منم گفتم نه نمی خوام چون ده روز بیشتر تا آخر دوره ام نمونده ترافیکم هم تموم شده !
فعلا قصد ندارم اینترنت بگیرم ! به همین راحتی و با یه تلفن جونم و آزاد کردم !
حالا جالبی ش اینه که به من گفت دوازده روز طول میکشه تا خطط جمع بشه بعد الان هنوز دو روز نشده پورت و کشیدن !
گفتم شاید تجربه مفیدی باشه واسه دوستان ! ولی من حالا حالاها این تاپیک و شاتل و قضیه شکایت از شاتل رو ول نمی کنم چون
خیلی خیلی از دست این شاتل ناراضی ام !
خوشا به حالت ای پرستو
هنوز از ISP جدیدی اینترنت نگرفتی؟ با کدومشون میگیری؟
من گفتم که شما تقاضای خالی کردن خط رو به شاتل بدید و بعد خودتون از طریق مخابرات اقدام کنید. سری پیش برای من پای تلفن انجام داد خالی کردن خط رو.![]()
هم اکنون 357 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 357 مهمان)