كسري ارشد كه خدا بيامرزدش تموم شد رفت.چند سال قبل بود اگه اشتباه نكنم 2 ماه كسري بابت ارشد مي دادن ولي به ما كه رسيد برداشتن.اصلا هم نميشه رو اين قانونا حساب كرد هر لحظه عوض ميشه !!!
كسري ارشد كه خدا بيامرزدش تموم شد رفت.چند سال قبل بود اگه اشتباه نكنم 2 ماه كسري بابت ارشد مي دادن ولي به ما كه رسيد برداشتن.اصلا هم نميشه رو اين قانونا حساب كرد هر لحظه عوض ميشه !!!
ظاهرا مشکل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم حل شده و میتونید مرکز آموزشیتون رو ببینید.
البته برا 12/1 هنوز مشخص نشده بود.
Sent by Tapatalk on Android
سلام
امروز رفتم برای تعجیل،تاریخ اعزامم برج۴ سال اینده است گفت برج ۲ بسته ولی برج ۱۲ بازه.اگه خواستی تا درخواست بدم یه لحظه موندم اخه اگه برج ۱۲ برم نه سپاه واسم جور میشه نه اون احتمالی کمی میدادم واسه امریه ولی مزیتش اینه که ۴ماه جلو می افتم تو چله تابستون هم لازم نیست بری اموزشی.به نظر شما چی کار کنم می ارزه صبر کنم واسه سپاه یا امریه یا برم درخواست بدم برای برج ۱۲
مدرک هم کارشناسی ارشده. حالم از نیرو انتظامی بهم میخوره که یه وقت اونجا بی افتم
من جای شما بودم از این فرصت اعزام استفاده می کردم . برج 12 خیلی خوب هست .
دوستان اگه یکنفر کلا تصمیم بگیره خدمت نره چی میشه
خیلیا رو دیدم که الان سربازیشونو خریدن
توی این سالهایی که خدمت نرفتن هم عمرشون حروم نشد هم خوب کاسبی کردن
میشه بگین اگه خدمت نریم چه عواقبی داره باید مراقب چه چیزایی باشیم
قیافه کسانی که خدمتشونو خریدن و یک عمر حال کردن و واکنششون به من و شما
من قبلا پرسیده بودم .
گفتن محرومیت ها شامل » جواز کسب ، عدم امکان خرید و فروش ملک و ... ، ازدواج و .. ، شاید برای کارت ملی هوشمند بعد ها بخوان ، رانندگی هم که مشکلش رفع شد .
آقازاده ها میرن کانادا
خان زاده ها امریه میشن
من چرا برم دوسال از بهترین روزهای زندگیمو حروم کنم
بلانسبت دوستان مغز خر که نخوردم خب منم یکم صبر میکنم بعد خدمتمو میخرم
سلام
یعنی یک روزهم تو سربازی یه روزه چه برسه به 4 ماه ! هر چقدر زودتر برید اونقدر امید به زندگیتون زودتر شکوفا میشهبرج 12 هم که از نظر آموزشی خیلی خوبه !
ارگان دولتی که بری برا کار میگن کارت بده ! بقیه جاها خبری نیست ! البته برا بیمه هم فکر کنم مشکلاتی داشته باشه ! (مطمئن نیستم)، بقیش رو هم که دوستمون گفتن . اما مورد مهم اینکه گذرنامه هم نمیدن !
البته نمیشه به قوانین این مملکت اعتماد کرد ! شاید 8 سال دیگه یه بامبول دیگه دراوردن !!!
میشه منبع معتبری از رفع مشکل گواهینامه درج بفرمایید ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)