تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3440 از 3745 اولاول ... 24402940334033903430343634373438343934403441344234433444345034903540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,391 به 34,400 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

رفیق یعنی ۲۰۰ گیگش رو میشه خارجی مصرف کرد؟؟ خیلی مهمه! از پشتیبانی سوال کردی؟ من فاکتورش رو ساختم، تفکیک خارجی و داخلی داره اخه!!!
    آره برادر آره ده بار زنگ زدم از پشتیبانی پرسیدم من دوتا خریدم تو بخر اگه ضرر کردی خودم خسارتتو میدم والا به خدا

2. 3 کاربر از asa2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

300 گیگ ترافیک رو با خط 16 مگ می ده 80000 تومان این جالبه یعنی گیگی تقریبا 270تومان در می اد
    و یه خط 512 رو با ترافیک 20 گیگ رو می ده 12500 که اینم 625 تومان در می اد خب این یعنی ترافیک اولیه خریداری شده به شدت کاهش قیمت داره نسبت به ترافیک الان
    حالا اگر به صورت درست هم نگاه گنیم از اون 300 گیگ می گیم 150 گیگ قابل استفاده اس که در اون صورت گیگی 550 تقریبا میشه
    و یه خط 512هم با 10 گیگ ترافک خارج میشه 1250 هر گیگ
    به نسبت سرویس های قدیم قیمت ها به نظر کاهش داشته البته این محاسبات اولیه س اینکه گرون تر شده باید بحث بشه
    و مورد بعد اکثریت نفرات که بتونن 16 مگ دریافت کنن چه مقدار هستن فکر نمی کنم تعداد شون زیاد باشه اکثریت نفرات خط دومگ تا هشت مگ دارن پس انکه قیمت پایین تر می دن به خط بالا هم کمی جالبه اگر مصرف منصفانه هم بخوایم در نظر بگیرم باید سرویس های پایین که سرعت کمتری دارن قیمت شون پایین تر باشه چیزی که شرکت برعگس کرده و این نوع زرنگی هست
    الان با این اوصاف شما مجبور هستید حجم اضافه خریداری کنی چون 10 گیگ ترافیک عمرا کفاف یه ماه کاربر وب گردی هم جواب بده و این مصرف منصفانه ایران هست و مورد اخر وقتی هنوز زیر ساخت کشور نتونسته بستر پهنای باند داخلی رو اکی کنه چرا باید یوزر پول 2 برابر حجم داخل رو ازش بگیرن اونم روی سرویس این اجباری کردن اصلا درست نیس و عملا دارن پول زور می گیرن از کاربرا متاسفانه کسی هم صداش در نمی اد اگر بستر داخلی پهنای باندش چیز بدرد بخوری داشت بازم ادم دلش خوش بود ولی وقتی مصرف نمی کنه فرد دو برابر و سه برابرش چه فایده ای داره برای یوزر

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یچیزی‌ ک بین همه شرکتا (جز های وب) مشترکه سعی در فریب دادن مشترک دارن یجوری تعرفه هاشون غلط اندازه
    مثلن اسیاتک زده ۳۰۰ گیگ در واقع اینجوریه که اگه داخل استفاده کنی ۳۰۰ گیگه و اگه خارج استفاده کنی ۱۵۰ گیگ و به این معنی نیس که ۱۵۰ گیگ داخل ۱۵۰ گیگ خارج ( حتی کانال زومیت ب اشتباه زده ۱۵۰ گیگ داخل ۱۵۰ گیگ خارج سعی دارن خیلی شیک سر کاربرای مبتدی کلاه بزارن )

5. 6 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

آره برادر آره ده بار زنگ زدم از پشتیبانی پرسیدم من دوتا خریدم تو بخر اگه ضرر کردی خودم خسارتتو میدم والا به خدا
    سلام دوست عزیز
    منم براساس گفته شما خرید رو انجام دادم
    تفکیک بشه جسارتا خسارتش با شما ههههه

7. 2 کاربر از frozan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چیزی که واقعا مبهم هست همین چگونگی تفکیک ترافیک داخل و خارج هست. ترافیک داخل شامل چه مواردی هست همون 500 سایت مزخرف؟ نحوه ی تقسیم این ترافیک چطوره؟ گفته 150 گیگ خارجی یا 300 گیگ داخلی! یعنی در صورت استفاده ترکیبی به اندازه استفاده از ترافیک خارجی ترافیک داخلی دوبرابر کم میشه. عملا با استفاده از 150 گیگ ترافیک بین الملل سرعت خط شما میاد روی 16 کیلو بایت تا دوباره حجم بخری یا تمدید کنی.
    بقیه isp هم همین آش و همین کاسه از کلمه " معادل " و "یا" استفاده می کنند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

همونطور که دوستان گفتن آسیاتک شیطنت کرده و حجم ترافیک داخلی رو تو جدول قید کرده. مشتری هم میبینه و فکر میکنه که این مقدار حجم ترافیک بین الملل هست.
    واقعا ایرانی توی فرار از قید و بند قانون تکه. سازمان تنظیم مقررات باید یه تبصره هم اضافه کنه که شرکتها باید مقدار ترافیک بین الملل رو بنویسن نه با احتساب ترافیک داخل!

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

حالا چه گیری دادید به این ، کلا 1 خط بعدش توضیح داده که

مسئله اصلی اینه که این تعرفه ها خنده داره ، همین حالا هم خیلی ها راضین تازه تشکر هم میکنن

Last edited by poorya_2; 01-12-2017 at 21:07.

11. این کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اسیاتک باید حجم بین الملل رو ملاک قرار بده توی جدولش و نه حجم کل رو.

الان این کاری که کردن باعث میشه خیلی از کاربرهای اماتور بعد از قطع شدن اینترنتشون و تبدیل شدنش به اینترانت مرتب زنگ بزنن پشتیبانی چون خیلی ها اون بندهای الصاقی رو نمیخونن.

در کل این طرز نوشتن حجم یعنی سر بی درد خودش رو درد اورده‌ اسیاتک.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سرویس وایرلسش رو قیمت جدید بده من سرویس 50 مگ دارم

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

الان این 8 mbps که نوشته تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلودش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •