ببینم 24 کسی نیست؟
ببینم 24 کسی نیست؟
مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما این تاپیک به چه صورت فعالیتش رو ادامه بده؟!
تغییری ایجاد نشه... همین حالت خوبه 0 0%
تاپیک مجزایی برای آموزش و درخواست ریسورس ایجاد بشه 0 0%
این تاپیک آرشیو بشه و 2 تاپیک جدید ایجاد بشه... یکی شبیه همین تاپیک و یکی برای آموزش و درخواست ریسورس 0 0%
راي دهنده: 0. نظر سنجي بسته است
5-6 تا village رو نشد Scout کنی ؟ یعنی چی ؟ همه رو نابود کرد ؟ چند تا Scout فرستاده بودی ؟ lvl چند ؟
چرا مزه اش که فرق داره ولی من هم توصیه نمیکنم دوستان تو بیشتر از دو World بازی کنند ، خود من هم که تو 4 تا بازی میکردم ، دارم یکیش رو ترک میکنم و village ها رو میبخشم به سایر افراد Tribe .
LOL
![]()
اون آخری کیه داره به فاصله 69 سال نوری Support میفرسته !
اون دیگه عجب ضایع شده !!!
آقا دمه همگی گرم عجب ترکوندید ، بره همه تشکر زدم :d
salam
V a h i d nega kon karha ontori ke mikhastam pish narafte .Ta Ye mahe diige taze khate tel vasl mishe .Alanam az mob on hastam . accountam ra be to midam chon midonam kheili khomaket mikone mitoni rostaham ra ham noble koni
لول 3 !! هر کودوم از روستاهاش 50 تا فرستادم !!5-6 تا village رو نشد Scout کنی ؟ یعنی چی ؟ همه رو نابود کرد ؟ چند تا Scout فرستاده بودی ؟ lvl چند ؟
از 50 60 تا روستاش یه 30 40 تاییش اسکات شد !!! من قبلا که با این Fema جنگ داشتیم با همین روش 50 تا روستای به بازیکن 1 میلیونیشون رو اسکات کردم !! خیلی حال داد !!!
الان برای منم همین جوریه امروز ازر فاصلهی 62 ساعتی خودمو ساپرت کردم !!اون آخری کیه داره به فاصله 69 سال نوری Support میفرسته !
اون دیگه عجب ضایع شده !!!
تو یوزرت رو بگو بقیش با خدا !!
می بینم که اسپمم می دی !!
-------------------------
مستر هستی ؟؟؟
اگه هستی بیا تو 12 یه 5 6 تا روستا نوبل کن !!![]()
سلام
چرا ؟؟؟ منتظرت می مونم !! ( اگه خودم نوبل نشم !!) ...
به به سلام دوستان قدیمی.
چه خبرا؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)