عزیزم کراوزر هم داستانی داشت !
شاید باورت نشه ولی من اولین بار ردش کردم !
نمیدونم چرا اصلا واسم سخت نبود اون موقع (:
ولی جدیدا که بازی میکنم خیلی اونجا گیر میکنم !!
عزیزم کراوزر هم داستانی داشت !
شاید باورت نشه ولی من اولین بار ردش کردم !
نمیدونم چرا اصلا واسم سخت نبود اون موقع (:
ولی جدیدا که بازی میکنم خیلی اونجا گیر میکنم !!
دوباره سلام. اون غول شریف یک چشم، من رو هم یک بار نوش جان کرده اند...
اما من جونم در اومد تا دور اول تونستم اون رو بکشم. تیر هم تازه نداشتم...حدود 20 باری که باهاش کل کل کردم، ناامید شده بودم و فکر می کردم که باید با چاقو بزنمش. اما یه 10-15 بار دیگه که رفتم تازه قلق کار دستم اومد و تونستم با همون تیر کمی که داشتم بکشمش. همونش هم جالب بود. من بار اولی که اون رو می زدم، نمی دونستم رو چشمش حساسه، فکر می کردم فقط باید به سرش بزنم، حالا هر جا شد، شد. خلاصه که الان وقتی یادم میاد خنده ام می گیره...
اولين بار!
من دست كم 10 - 12 بار اونجا كله پا شدم
اصلا انتظار نداشتم كه يهو پشت سر هم بخوايم دكمه ها رو فشار بديم
ولي كلا باحال بود ! كلا هم شك دارم مرده باشه![]()
به نظرتون چرا تو کد ورونیکا اون الکسیا هه پدرشو تبدیل به هیولا می کنه؟؟؟
خوب توي فايلهاي كد ورونيكا توضيح داده بود چون كه پدرشون ژنشون رو تغيير داده بود براي انجام ازمايشات اونا هم آزمايشات رو روي باباشون انجام دادن
ولي اينجا تاپيك اويل 4 هست بهتر بود توي تاپيك خودش ميپرسيديد![]()
می بینم که هنوزم دست از وراجی درباره شماره 4 برنداشتین!!
دلم واقعا برای یه بازی حسابی رزیدنت اویلی لک زده!
اولندش که اگه متفرقه بود تاپیکشو بالا میاوردمخوب توي فايلهاي كد ورونيكا توضيح داده بود چون كه پدرشون ژنشون رو تغيير داده بود براي انجام ازمايشات اونا هم آزمايشات رو روي باباشون انجام دادن
ولي اينجا تاپيك اويل 4 هست بهتر بود توي تاپيك خودش ميپرسيديد![]()
دومندش دیدم تاپیک شلوغه این پایین پر آدمه گفتیم تا داغه بچسبونیم!
سومندش که ممنان!
چهارمندش که ولی زیادی تخیلیه ها! خب بچه 10 ساله علامه هم باشه این قدر بی رحم نی (همه که مث من نیستن!!!!)
پنجمندش که وراجی حرف بدیه! من از سال 2003 تا حالا دارم در مورد وارکرافت حرف می زنم هنوز کسی بهم نگفته وراج(این مخاطبش شما نبودی ها!)
Last edited by *Necromancer; 19-04-2008 at 23:08.
چهارمندش دو بار چهارم شد ولی وراجی حرف بدی نیست مگه چشه؟ (مخاطبش دقیقا من بودم!)
اولندش 5 ساله درباره وارکرافت حرف میزنی و کسی بهت نگفته وراج؟ باشه پس من می گم: وراج!!!
واسه اینه که فانتزی بالاتر از FF ندیدیاولندش 5 ساله درباره وارکرافت حرف میزنی و کسی بهت نگفته وراج؟ باشه پس من می گم: وراج!!!
کتابش 9 جلده و داستان برای بازی شدن بازنویسی شده و طبیعیه که خیلی چیزا هستن که این وسطز گم و گور شدن
کار ما تو اون آکادمی ع.ت.ف و انجمن وارکرافتش همین بررسی این موارده و اگه شد ترجمه ای چیزی هم انجام می دیم
منحرف نشیم از موضوع تاپیک!
خب
خب این واقعا جالبه که وسط دمو بیازم نتونی دسته رو زمین بذاریمن دست كم 10 - 12 بار اونجا كله پا شدم
اصلا انتظار نداشتم كه يهو پشت سر هم بخوايم دكمه ها رو فشار بديم
ولي كلا باحال بود ! كلا هم شك دارم مرده باشه
ولی من بیشتر از سه چهار بار کله پا نشدم!!
خب غول یه چشم زیاد هست!دوباره سلام. اون غول شریف یک چشم، من رو هم یک بار نوش جان کرده اند...
اما من جونم در اومد تا دور اول تونستم اون رو بکشم. تیر هم تازه نداشتم... حدود 20 باری که باهاش کل کل کردم، ناامید شده بودم و فکر می کردم که باید با چاقو بزنمش. اما یه 10-15 بار دیگه که رفتم تازه قلق کار دستم اومد و تونستم با همون تیر کمی که داشتم بکشمش. همونش هم جالب بود. من بار اولی که اون رو می زدم، نمی دونستم رو چشمش حساسه، فکر می کردم فقط باید به سرش بزنم، حالا هر جا شد، شد. خلاصه که الان وقتی یادم میاد خنده ام می گیره...
اون big cheese هم در لایه های درونی شخصیتش یه چشمکیه!![]()
این یعنی دعوا کنیم دیگه؟واسه اینه که فانتزی بالاتر از Ff ندیدی
حرفتو می زنی بعدی می گی از موضوع منحرف نشیم!!!
باشه برای بعد (دعوا نه بحث بله)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)