تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 452 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان من از چند جای مختلف سرویس دارم که تقریبا از همشون به یه اندازه استفاده میکنم ولی احساس میکنم مبین نت زود حجمم تموم میشه به طوری که در عرض یک ماه از 15 گیگ یک سرویس دهنده 7 گیگ مونده ولی از 15 گیگ مبین نت کمتر از یک گیگ .مصرف من از تمام سرویس دهنده ها تقریبا یکسان هست پس امکان نداره طی چند ماه روی مبین نت بیشتر مصرف کنم .از طرفی وقتی یه فایل با حجم مشخص رو دانلود میکنم و حجمم رو چک میکنم میبینم مبین نت درست محاسبه کرده و چیزی اضافه کسر نکرده اما خیلی زودتر از بقیه حجمم تموم میشه.ایا برای شما هم همینطوره ؟
    با سلام بنده از سال 1390 تا کنون مشترک مبین هستم (وایمکس و اینترنت ثابت ) و تا به حال چنین چیزی ندیدم . برای ریز گزارشات مصرفت ابتدا به صفحه مشترکین مبین نت سپس قسمت گزارشات و در آخر قسمت جزیات مصرف اینترنت برو اگه باز هم شک داری نرم افزار network رو نصب کن و گزارش مصرف روزانه خودت رو با این نرم افزار و صفحه مشترکین مبین نت خودت به صورت روزانه مقایسه کن.
    Last edited by dadadasa; 30-11-2019 at 19:09.

2. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    از مودمی غیر از مودم خود مبین نت هم میشه استفاده کرد ؟ یا باید مودم حتما از خود مبین نت خریده شده باشه ؟
    با سلام اگه سیم کارت مبین نت داری باید از مودم آنلاک اینترنت ثابت td-lte استفاده کنی (بطور مثال مودم آنلاک هواوی b612). تمام اپراتور های اینترنت ثابت ایران (مبین نت ایرانسل آسیاتک و ...) سیم کارت بدون مودم نمی فروشند و حتما باید هر دوی آنها رو از همون شرکت بخری من جمله مبین نت.

4. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

معمولا حجم اینترنتای adsl فقط با دانلود کم میشه و آپلود رایگان هست.
    ولی تو مبین نت و اینترنت های سیمکارتی، هم دانلود و هم آپلود، از حجم بسته کم میکنه.
    احتمالا برای همینه که تو مبین نت حجم شما زودتر تموم میشه.
    فکر کنم خیلی وقته همه حجم آپلود رو هم حساب می کنن خیلی سال پیش بود که فقط داتلود حساب میشد

6. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر کنم خیلی وقته همه حجم آپلود رو هم حساب می کنن خیلی سال پیش بود که فقط داتلود حساب میشد
    من حدود ۸ ساله که فقط از نت بیسیم(وایمکس - سیمکارت fdd و tdd) استفاده میکنم. اون موقع یادم میومد که adsl ها اپلودشون رایگان بود ولی وایمکس و سیمکارت نه.
    حقیقتش فکر میکردم هنوزم همونطوره. چون تو این مدت adsl نگرفتم خودم.

8. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

با سلام اگه سیم کارت مبین نت داری باید از مودم آنلاک اینترنت ثابت td-lte استفاده کنی (بطور مثال مودم آنلاک هواوی b612). تمام اپراتور های اینترنت ثابت ایران (مبین نت ایرانسل آسیاتک و ...) سیم کارت بدون مودم نمی فروشند و حتما باید هر دوی آنها رو از همون شرکت بخری من جمله مبین نت.
    آره سیم کارتش رو دارم داخل خونه جدید رفتیم مودم رو فقط وقتی کنار پنجره میزارم سیگنالش خوب میشه میخواستم یه مودم outdoor بخرم

10. این کاربر از mehdi_nin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

آره سیم کارتش رو دارم داخل خونه جدید رفتیم مودم رو فقط وقتی کنار پنجره میزارم سیگنالش خوب میشه میخواستم یه مودم outdoor بخرم
    با سلام مدل مودم td-lte که داری چی هست. مبین نت و سایر اپراتورهای اینترنت ثابت (سیم کارتی) مودم outdoor ندارند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

با سلام مدل مودم td-lte که داری چی هست. مبین نت و سایر اپراتورهای اینترنت ثابت (سیم کارتی) مودم outdoor ندارند.
    مودم b612 برا خود مبین نت
    مودم رو میزی میشناسید که قوی تر این باشه قدرت آنتنش ؟ از نظر بودجه هم مشکلی نیست و با سیم کارت مبین نت کار کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مودم b612 برا خود مبین نت
    مودم رو میزی میشناسید که قوی تر این باشه قدرت آنتنش ؟ از نظر بودجه هم مشکلی نیست و با سیم کارت مبین نت کار کنه
    مودم b612 در حال حاضر بهترین مودم اینترنت ثابت موجود در بازار ایران هست .مشکلتون با این مودم چیه آیا از حالت اینترنت ثابت مبین نت (tdd) استفاده می کنید یا حالت رومینگ همراه اول مبین نت (fdd) خود من هم این مودم رو دارم منتها از حالت رومینگ همراه اول استفاده میکنم و آنتن مودمم فول هست و سرعت دانلودم (فیلم و نرم افزار و ...)
    همیشه بین 4 تا 5 مگا بایت هست. اگه مودم قویتر از b612 می خواهی باید مودم
    Huawei B618 B618S-65d رو تهیه کنی که هنوز وارد ایران نشده قیمتش در سایت aliexpress معادل 252 دلار هست که باید بگی از خارج کشور برت بیارند و آنلاک هست و سیم کارت همه اپراتور ها رو هم ساپورت می کنه.لینک مودم رو از سایت aliexpress برات میفرستم یه نگاهی بهش بندازالبته با فیلتر شکن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by dadadasa; 01-12-2019 at 19:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مودم b612 در حال حاضر بهترین مودم اینترنت ثابت موجود در بازار ایران هست .مشکلتون با این مودم چیه آیا از حالت اینترنت ثابت مبین نت (tdd) استفاده می کنید یا حالت رومینگ همراه اول مبین نت (fdd) خود من هم این مودم رو دارم منتها از حالت رومینگ همراه اول استفاده میکنم و آنتن مودمم فول هست و سرعت دانلودم (فیلم و نرم افزار و ...)
    همیشه بین 4 تا 5 مگا بایت هست. اگه مودم قویتر از b612 می خواهی باید مودم
    Huawei B618 B618S-65d رو تهیه کنی که هنوز وارد ایران نشده قیمتش در سایت aliexpress معادل 252 دلار هست که باید بگی از خارج کشور برت بیارند و آنلاک هست و سیم کارت همه اپراتور ها رو هم ساپورت می کنه.لینک مودم رو از سایت aliexpress برات میفرستم یه نگاهی بهش بندازالبته با فیلتر شکن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی tdd استفاده میکنم سرعت دانلودش خوبه ولی 3 تا چراغ سیگنالش بیشتر روشن نمیشه ولی پینگش به شدت بالاس و با نوسان ولی وقتی کنار پنجره میزارمش پینگش خیلی میاد پایین و استیبل و 5 تا چراغش روشن میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

من تازه مبین نت گرفتم. 3 تا آنتن دارم حتی کنار پنجره، پینگ و سرعت ثابته ولی سرعت آپلود بالای 1.5 مگابیت نمیره اصلا نهایتاً تایم خلوت به 2 برسه. جدیدا اینطور شده یا کلا سیستمش همینه همه جا؟
    FDD هم که اصلا وصل نمیشه.
    Last edited by moderntalking123; 01-12-2019 at 23:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •