تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 858 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سرویس های کاهش پینگ تاثیری روی ایرانسل دارند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

سرویس های کاهش پینگ تاثیری روی ایرانسل دارند؟
    این روزا رو هیچ سرویس دهنده ای تاثیر ندارند در واقع تاثیر عکس دارن یعنی پینگ رو میبرن بالا ! 4-5 سال پیش بدرد میخوردند زمان دکتر ا.ن. یا برای کسایی که سیم کشی داخل ساختمون شون اشکال داره فکر میکنن اشکال از جای دیگه س

اگه سرویسی پیدا کردین که برا ایرانسل بود ما رم حتما خبر کنید !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

سلام
    برای وصل کردن یک مودم روتر (مثلا tp link 8960) به مودم zw101 ایرانسل تنظیمات خاصی باید انجام داد؟ هردو مودم رو وصل کردم اما وقتی میخام با گوشی samsung s7 edge بهش وصل بشم نمیشهاما با بقیه گوشی ها مشکلی نداره، حتی با لپ تاپم هم از طریق وای فای وصل شدم مشکلی ندارم و مشکلش فقط با s7 هست.
    پ.ن. : به وای فای بقیه میتونم وصل بشم اما فقط به وای فای خودم نمیتونم

4. این کاربر از amirsa00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

سلام
    برای وصل کردن یک مودم روتر (مثلا tp link 8960) به مودم zw101 ایرانسل تنظیمات خاصی باید انجام داد؟ هردو مودم رو وصل کردم اما وقتی میخام با گوشی samsung s7 edge بهش وصل بشم نمیشهاما با بقیه گوشی ها مشکلی نداره، حتی با لپ تاپم هم از طریق وای فای وصل شدم مشکلی ندارم و مشکلش فقط با s7 هست.
    zw101 اگه اشتباه نکنم با روتر ها ی وایرلس مشکل داره ! من (بدون تداخل و conflict ه ip) و با تغییر دادن ip روتر مودم لینک سیس ام zw101 رو وصل کردم به لینک سیس که وایرلس وصل شم . ولی مرتب قطع و وصل میشه dhcp ؟!؟ بعید نیست اصلا عمدی باشه که این مودم zw101 فقط مستقیم با کابل وصل شه ! از اینا همه چی بر میاد ..

اگر شما راه حلی برای این مشکل پیدا کردید لطفا بگید ، چون من بعید میدونم تداخل آی پی ip conflict باشه ... یه چیز دیگست

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام
    بايد dhcp يكي از مودم ها خاموش كنيد و بر اساس ip range اون دستگاهي كه dhcp روشنه اي پي مودم ها رو تغيير بديد

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

آقا این مودم های جدید رنگ و وارنگ ایرانسل رو کسی خریده بدونه قابلیت هاش چیه ، اینا که تو سایت ایرانسل زده : فضای باز و آنتن خارجی و غیره راسته یا دروغ ؟

بعد محدودیت تعداد سیم 10 تا برای هر اپراتور برای td هم اعمال میشه ؟ یا نه ؟
    هيچ مودمي انتن خارجي نداره و همه داخلي هستن
    مودم فضا باز براي جاهاي هست كه انتن كم هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

هيچ مودمي انتن خارجي نداره و همه داخلي هستن
    مودم فضا باز براي جاهاي هست كه انتن كم هست
    عجب ، من که دی تی 350 رو رو پشت بام امتحان کردم آنتن دهی اش با مودم فضای باز زد دبلیو 101 هیچ فرقی نمیکرد ! همه چیش از مقدار دسی بل ، تا پینگ و سرعت آپلود و دانلود یکی بود ! عین هم . مودم "فضای باز " ایرانسل یه کلاه برداری دیگه از ایرانسل هست که با کمک کمپانی های چینی انجام میشه

"هيچ مودمي انتن خارجي نداره و همه داخلي هستن"

یعنی هیچ کدوم سوکت sma ندارن ؟!
    Last edited by حیزون; 30-06-2017 at 01:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

بايد dhcp يكي از مودم ها خاموش كنيد و بر اساس ip range اون دستگاهي كه dhcp روشنه اي پي مودم ها رو تغيير بديد
    dhcp کدوم رو خاموش کنم ؟ بعد چه کار کنم ؟ من ناواردم یه کم توضیح بدین لطفا اگه حوصله داشتین

چرا بقیه مودم ها و روتر ها رو به هم وصل میکنیم از این اداها در نمیارن ؟ اشکال از zw101 نیست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

پیشنهاد من از همینجا به وزیر محترم ارتباطات دکتر واعظی اینه که قانون کنند که دکل فلزی را دولت بزنه با تدبیر و امید ، بعد هر اپراتوری که خواست بره روش هر چی خواست بزنه ! چون اینجوری که نمیشه ، ما الان همراه اول و رایتل داریم پشت خونمون تو جنگل منابع طبیعی ، اون وقت ایرانسل درست آنتن نمیده اگه td ایرانسل رو همین بود اس میشد نی نی یه سیگنال خوب با مودم zw101 من میزدم حتی با اینکه پشت مودم به دکل ه ..

دکل های موبایل رو هم فیبری کنید به هم تا مرکز مخابرات منطقه دیگه احتیاجی به تانوما نیست مثل دبی که دکل ها با فیبر وصل اند ، اینجوری پینگ و سرعت با هم بهبود پیدا میکنند و مردم تانوما رو از همون دکل میگیرن حتا تو دهات ما ، شما هم معذب نیستید که چرا دارین فیبر رو مستقیم به خونه میدید و غربی گری در میارید .

11. 2 کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

مودم "فضای باز " ایرانسل یه کلاه برداری دیگه از ایرانسل هست که با کمک کمپانی های چینی انجام میشه !
    ما خونمون توی محدوده فضای باز هست و اصلا مودم داخلی جواب نمیده، و مودم خارجی یکم از اون یکی مودم سبک تره، حتما یه فرقی بینشون هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •