سرویس های کاهش پینگ تاثیری روی ایرانسل دارند؟
سرویس های کاهش پینگ تاثیری روی ایرانسل دارند؟
این روزا رو هیچ سرویس دهنده ای تاثیر ندارند در واقع تاثیر عکس دارن یعنی پینگ رو میبرن بالا ! 4-5 سال پیش بدرد میخوردند زمان دکتر ا.ن. یا برای کسایی که سیم کشی داخل ساختمون شون اشکال داره فکر میکنن اشکال از جای دیگه س
اگه سرویسی پیدا کردین که برا ایرانسل بود ما رم حتما خبر کنید !!
سلام
برای وصل کردن یک مودم روتر (مثلا tp link 8960) به مودم zw101 ایرانسل تنظیمات خاصی باید انجام داد؟ هردو مودم رو وصل کردم اما وقتی میخام با گوشی samsung s7 edge بهش وصل بشم نمیشهاما با بقیه گوشی ها مشکلی نداره، حتی با لپ تاپم هم از طریق وای فای وصل شدم مشکلی ندارم و مشکلش فقط با s7 هست.
پ.ن. : به وای فای بقیه میتونم وصل بشم اما فقط به وای فای خودم نمیتونم
zw101 اگه اشتباه نکنم با روتر ها ی وایرلس مشکل داره ! من (بدون تداخل و conflict ه ip) و با تغییر دادن ip روتر مودم لینک سیس ام zw101 رو وصل کردم به لینک سیس که وایرلس وصل شم . ولی مرتب قطع و وصل میشه dhcp ؟!؟ بعید نیست اصلا عمدی باشه که این مودم zw101 فقط مستقیم با کابل وصل شه ! از اینا همه چی بر میاد ..
اگر شما راه حلی برای این مشکل پیدا کردید لطفا بگید ، چون من بعید میدونم تداخل آی پی ip conflict باشه ... یه چیز دیگست
بايد dhcp يكي از مودم ها خاموش كنيد و بر اساس ip range اون دستگاهي كه dhcp روشنه اي پي مودم ها رو تغيير بديد
هيچ مودمي انتن خارجي نداره و همه داخلي هستن
مودم فضا باز براي جاهاي هست كه انتن كم هست
عجب ، من که دی تی 350 رو رو پشت بام امتحان کردم آنتن دهی اش با مودم فضای باز زد دبلیو 101 هیچ فرقی نمیکرد ! همه چیش از مقدار دسی بل ، تا پینگ و سرعت آپلود و دانلود یکی بود ! عین هم . مودم "فضای باز " ایرانسل یه کلاه برداری دیگه از ایرانسل هست که با کمک کمپانی های چینی انجام میشه
"هيچ مودمي انتن خارجي نداره و همه داخلي هستن"
یعنی هیچ کدوم سوکت sma ندارن ؟!
Last edited by حیزون; 30-06-2017 at 01:18.
dhcp کدوم رو خاموش کنم ؟ بعد چه کار کنم ؟ من ناواردم یه کم توضیح بدین لطفا اگه حوصله داشتین
چرا بقیه مودم ها و روتر ها رو به هم وصل میکنیم از این اداها در نمیارن ؟ اشکال از zw101 نیست ؟
پیشنهاد من از همینجا به وزیر محترم ارتباطات دکتر واعظی اینه که قانون کنند که دکل فلزی را دولت بزنه با تدبیر و امید ، بعد هر اپراتوری که خواست بره روش هر چی خواست بزنه ! چون اینجوری که نمیشه ، ما الان همراه اول و رایتل داریم پشت خونمون تو جنگل منابع طبیعی ، اون وقت ایرانسل درست آنتن نمیده اگه td ایرانسل رو همین بود اس میشد نی نی یه سیگنال خوب با مودم zw101 من میزدم حتی با اینکه پشت مودم به دکل ه ..
دکل های موبایل رو هم فیبری کنید به هم تا مرکز مخابرات منطقه دیگه احتیاجی به تانوما نیست مثل دبی که دکل ها با فیبر وصل اند ، اینجوری پینگ و سرعت با هم بهبود پیدا میکنند و مردم تانوما رو از همون دکل میگیرن حتا تو دهات ما ، شما هم معذب نیستید که چرا دارین فیبر رو مستقیم به خونه میدید و غربی گری در میارید .
ما خونمون توی محدوده فضای باز هست و اصلا مودم داخلی جواب نمیده، و مودم خارجی یکم از اون یکی مودم سبک تره، حتما یه فرقی بینشون هست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)