تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 755 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من یه پرینتر جوهر افشان 5550 دارم
    کارتریج سیاهم را که میزارم ارور تمیز کردن کانکشن کارتریج را میده .
    با الکل هم 3 بار تمیز کردم اما بازم قبول نکرد کسی راهی به ذهنش میرسه؟
    توي پيغام خطايي كه دستگاه از قسمت كارتريج ميده فقط ميشه تميز كرد در غير اين صورت اگه جواب نده بايد كارتريج تعويض بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من پرینتر اچ پی 3052 دارم و برای اسکن کردن قبلا کاغذ رو روی شیشه اسکنر می زاشتم و اسکن می گرفتم ولی الان هر کاری می کنم از قسمت شیشه ای نمی شه اسکن گرفت و کاغذ رو باید از قسمت رول بالایی وارد کنم نمی دونم چه مرگش شده حتی تو قسمت کپی گرفتن هم به اینصورت هست

داره خودمونی میشه neoanderson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

توي پيغام خطايي كه دستگاه از قسمت كارتريج ميده فقط ميشه تميز كرد در غير اين صورت اگه جواب نده بايد كارتريج تعويض بشه
    برنامه ای نیست بشه سر پرینتر را کلاه گذاشت؟ که بشه با وجود این ارور بازم به کارش ادامه بده ؟
    کارتریج سالم بود حتی وسط چند تا پرینت این اتفاق براش افتاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان

پرینتر کانن MP800 دارم 2 ماه پیش بعد از تمام شدن تمام کارتریجها که اصل بودند آنها را با جوهر InkeMate شارژ کردم که در چاپ دچار مشکل شد. پس از تمیز نمودن هد بطور مکرر (از طریق خود دستگاه) و نگرفتن جواب اجبارا هد را با محلول پاک کننده در دو نوبت شستشو دادم که باز هم موثر نبود. در نهایت پس از Head Clean مجدد دستگاه از کار افتاد، Error 6500 داد و هد و کارتریجها دیگر حرکت نکردند. دستگاه را بردم تعمیرگاه شرکت کامپیوترریز گفتند Logic Board باید تعویض شود که نداشتند. به نظر شما کاری میشود کرد یا به فکر یک چاپگر جدید باشم؟ در ضمن قبل از آخرین سری کارتریچ های اصل حدود 4 سال بود که کارتریجها را شارژ میکردم البته با جوهر VOX.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست من سلام: من پرینتر hp5610سه کاره دارم(چینی)؛نصب بود،هم پرینت وهم اسکن وو. فعال بود. از همه چی راضی بودم، رنگ،سرعت. خلاصه،،، جوهرتموم کرد،کیت رنگ گرفتم شارژش کردم.
    اول اینکه حالا جای رنگ مشکی زمینه آبی میشه، اونم راه راه!! ومهمتر اینکه، اسکنر، با وجود درایور وآیکون در my computer؛ تصویر اسکن نمیکنه. حتا سی دی هم گذاشتم! نشدکه نشد! در ضمن ویندوز من xpمیباشد. با تشکرقبلی از کمک شما دوست محترم..
    12/12/89
    مسعودابوالقاسمی

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برنامه ای نیست بشه سر پرینتر را کلاه گذاشت؟ که بشه با وجود این ارور بازم به کارش ادامه بده ؟
    کارتریج سالم بود حتی وسط چند تا پرینت این اتفاق براش افتاد
    ببينيد كارتريج هاي hp شمارنده نداره كه بعد تعداد معيني از كار بيوفته بنابراين به صورت نرم افزاري هم نميشه ريست كرد.
    من خودم با كارتريج هام حدود 1200 تا پرينت گرفتم و افرادي هستند كه بعد از 50 پرينت به مشكل بر ميخورن.
    كارتريجهاي hp يك سري توصيه هست كه خراب نشه اول بگم كه طبق نظر اساتيد علت خرابي آسيب ديدن خطوط مدارهاي روي كارتريج هست كه خيلي فشرده و حساس هستند.
    ميگفتم توصيه 1 اينكه : جز در موارد ضروري كارتريج رو خارج كنيد تا آسيب نبينه
    توصيه 2 : به محض اينكه احساس كرديد داره خالي ميشه شارژ كنيد.
    توصيه 3 هنگام روشن بودن دستگاه اون رو نصب نكنيد.

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

دوست من سلام: من پرینتر hp5610سه کاره دارم(چینی)؛نصب بود،هم پرینت وهم اسکن وو. فعال بود. از همه چی راضی بودم، رنگ،سرعت. خلاصه،،، جوهرتموم کرد،کیت رنگ گرفتم شارژش کردم.
    اول اینکه حالا جای رنگ مشکی زمینه آبی میشه، اونم راه راه!! ومهمتر اینکه، اسکنر، با وجود درایور وآیکون در my computer؛ تصویر اسکن نمیکنه. حتا سی دی هم گذاشتم! نشدکه نشد! در ضمن ویندوز من xpمیباشد. با تشکرقبلی از کمک شما دوست محترم..
    12/12/89
    مسعودابوالقاسمی
    سلام.
    دوست من سلام مال تبليغ سس مايونز بهروز بود
    همه پرينتر ها چيني هست نگران نباش.
    خب همونطور كه گفتيد رنگ مشكي مشكل داره و چند تا از نازل ها جوهر داخلش خشك شده و راه راه ميشه.
    كاري كه ميتونيد انجام بديد با كيت شارژ رنگ رو با فشار خارج كنيد و دوباره به داخل هدايت كنيد(توضيح بيشتر خواستي بگو) بعد از اون اگه نشد بايد بري سراغ آب جوش و بخار آب و... تا رنگ مشكي خوب بشه.
    اسكن هم يه كپي بگير اگه بدون مشكل گرفت پس از درايور يا ويندوز هست.

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

سلام بر دوستان

پرینتر کانن MP800 دارم 2 ماه پیش بعد از تمام شدن تمام کارتریجها که اصل بودند آنها را با جوهر InkeMate شارژ کردم که در چاپ دچار مشکل شد. پس از تمیز نمودن هد بطور مکرر (از طریق خود دستگاه) و نگرفتن جواب اجبارا هد را با محلول پاک کننده در دو نوبت شستشو دادم که باز هم موثر نبود. در نهایت پس از Head Clean مجدد دستگاه از کار افتاد، Error 6500 داد و هد و کارتریجها دیگر حرکت نکردند. دستگاه را بردم تعمیرگاه شرکت کامپیوترریز گفتند Logic Board باید تعویض شود که نداشتند. به نظر شما کاری میشود کرد یا به فکر یک چاپگر جدید باشم؟ در ضمن قبل از آخرین سری کارتریچ های اصل حدود 4 سال بود که کارتریجها را شارژ میکردم البته با جوهر VOX.
    معمولا پرينتر جوهر افشان ارزش اين همه هزينه نداره.
    چرا كه بعد از سپري شدن زمان تعمير و راه اندازي مجدد احتمال مسدود شدن نازل هاي هد زياد هست.
    البته قيمت دستگاهتون رو نداشتم ولي ديگه خيلي هم گرون گرفته باشيد 4 سال بستشه
    باز هم بستگي به هزينه كه براي برد گفتن بهتون داره.
    ممكنه هم نتونستن عيب رو پيدا كنند اين رو گفتن به قول بچه ها ما خودمون نقاش ساختمون هاي چند طبقه بوديم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من میخوام 1دستگاه چندکاره بخرم امانمیدونم hpبخرم یا canon یاepson
    واسه کارخونه میخوام که قیمتشم مناسب باشه توبازار بهم hp j4580پیشنهاد دادن ولی بیشتر شک دارم کنن بهترباشه و به صرفه تر کیفیتم واسم مهمه با اسکن خوب و کارکرد کارتریج به صرفه
    1دستگاهی که خراب هم نشه
    ممنون میشم راهنماییم کنین

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درضمن hp j4580 قیمتش 95000
    ویه مدلphotosmart 35cهست که قیمتش 115000تومن و 115تومنی 4تاکارتریج میخوره اما 95تومنی 2تا
    کدوموبخرم بهتره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من میخوام 1دستگاه چندکاره بخرم امانمیدونم hpبخرم یا canon یاepson
    واسه کارخونه میخوام که قیمتشم مناسب باشه توبازار بهم hp j4580پیشنهاد دادن ولی بیشتر شک دارم کنن بهترباشه و به صرفه تر کیفیتم واسم مهمه با اسکن خوب و کارکرد کارتریج به صرفه
    1دستگاهی که خراب هم نشه
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    درضمن hp j4580 قیمتش 95000
    ویه مدلphotosmart 35cهست که قیمتش 115000تومن و 115تومنی 4تاکارتریج میخوره اما 95تومنی 2تا
    کدوموبخرم بهتره؟
    ببخشيد يك سوال واسه كار خونه مي خوايد يا كارخونه؟
    همه اينها كه گفتيد رو 4580 داره.
    اون 2 كارتريج ها براتون به صرفه تر هست كه قبلا زياد در موردش صحبت شده تاپيك شارژش رو هم داريم.
    هم اينكه گفتيم اون 4 تايي ها اگه بدون استفاده بمونه و هد خراب بشه تقريبا بايد دستگاه رو دور انداخت مخصوصا توي كارخونگي كه مصرف كمه.

10. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام از پاسخ ممنون واسه کاردر منزل میخوام همین 1ساعت پیش رفتم بخرم 4کاررو اما وقتی از جعبه بازکرد دستگاه خراب بود منم دیگه نخریدم پس شما photosmart hpرو پیشنهاد میکنین؟
    چه مدلی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •