دوستان مدل ep830 با ep630 از نظر کیفیت صوتی خیلی فرق دارن؟
بعد اینکه نظرتون راجع به aurvana in-ear 2 چیه؟هدفون خوبی هست نسبت به قیمتش؟
ممنون
دوستان مدل ep830 با ep630 از نظر کیفیت صوتی خیلی فرق دارن؟
ممنون
به نظر من که اگر burn in رو با گوش کردن طبیعی آهنگ طی کنیم خیلی بهتره . آدم خودش میبینه که هدفونش روز به روز صداش بهتر میشه . خیلی حال میده .هدفونهای گرون کمی طول میکشه تا صداشون در بیاد برای کاهش این زمان از نویز استفاده میکنند مثلا یکی از این نویز ها نویز صورتی حتما باید برای هدفون audio technica ath-m50 باید استفاده بشه وگرنه 20 دلار هم نمیارزه البته یه مطلبی هم هست شما الان این هدفون رو داری با چی استفاده میکنی؟
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
فرق که ارند اما نه به طور خیلی محسوس . 630 توی فرکانس پایین قوی تره و 830 توی mid و high کمی برتری داره .دوستان مدل ep830 با ep630 از نظر کیفیت صوتی خیلی فرق دارن؟
ممنون
iaudio 7 cowon
دوست من
اگه منظور شما سه محصول جدید Shure هست:
1. SRH-940:قیمتش حدود 300 دلار هست و هدفون ریفرنس Shure هست درایور اون پرقدرت بوده و با اینکه Close هست اما کیفیت صدای فوق العاده ای داره و برای راه اندازی اون حتمآ به آمپ نیاز پیدا خواهید کرد
2. SRH-550: قیمتش حدود 100 دلار آمریکا هست و مدل Dj هست و مناسب کاربرد یا به عبارتی استایل خاص Dj ها و نوع صدای خاصی که اونها می پسندند به هر حال تا به حال زیاد درباره نوع صدای این قبیل محصولات برندها تجربه ای خاص نداشتم ولی اگر دوست دارید به صورت حرفه ای هر آنچه هست بشنوید هیچ وقت از این انواع هدفون انتخاب نکنید مگر اینکه کاربرد شما ایجاب کند نه اینکه این هدفون مرجع شما باشه.
3. SE215: قیمتش 100 دلار هست و به نظر من نوعی شما چشم بسته انتخاب کنید که نه تنها ضرر نخواهید کرد بلکه شما هدفونی صاحب خواهید شد که بیش از دوبرابر این قیمت ارزش خواهد داشت محصولی بسیار خوش قیمت با متریالی باکیفیت در حد مدلهای ریفرنس خود شور یکی از مزایای این هدفون هست و مهمتر استایل بسیار خوش فورم اون
4. یادم نیست شما کمک کنید
و اگر کاربردتون مشخص بود خیلی بهتر دوستان می توانستند به شما کمک کنند.
پاینده باشید.
دوستان نظرتون راجع به aurvana in-ear 2 چیه؟هدفون خوبی هست نسبت به قیمتش؟کسی باهاش کار کرده؟
متشکر از حواب بسیار کامل تون.
کاربرد من بیشتر Rock Alternative، Rock , pop/rock در زمینه موسیقی ، gaming و البته فیلم خواهد بود... البته برای گیم و فیلم ترجیح میدم از اسپیکر استفاده کنم و موسیقی در درجه اول اهمیت قرار داره.مهم تر! ترجیح میدم earphone باشه تا فول سایز.
با تشکر از شما ، دوستان عزیز دیگه هم راهنمایی کنن ممنون میشم.![]()
Last edited by M659; 06-07-2011 at 08:16.
آره من هم احساس میکنم این طوری باید بهتر باشه و محتمل فرایند سیر طبیعیش رو طی کنه شاید اصلا نتیجه هم بهتر باشه(نمیدونم از خودم دارم میگم.)
ولی چون رو این مدل حساس شده بودم دیده بودم تقربیا همه تو نت تاکید کرده بودند که حتما باید از نویز صورتی استفاده کرد وگرنه صداش در نمیاد این نظر رو خیلی دیدم
دوست من
به طور کلی کیفیت صدای محصولات کریتیو عامه پسند هستند ولی بعید می دونم همون عامه از صدایی که بابتش نزدیک به 100 تومن هزینه کرده باشند راضی به نظر برسند به هر حال تصور من این هست که برای صدای کریتیو بیش از 50 تومن هزینه به صرفه نباشه.
پاینده باشید.
خواهش می کنم دوست من
ژانرهای مورد علاقه شما دقیقآ با جنس صدای محصولات شور همخوانی داره البته نه فقط شور
یک مزیت اکثر هدفونهای شور این هست که خوشبختانه برای کاربرد غیر موسیقی مثل فیلم و متاسفانه برای کاربردهایی در زمینه موسیقی ، Soundstage محدودی دارند ولی صاینقدر صدای قوی و جذابی دارند که از شنیدنش دلسرد نخواهید شد حتی برای من نوعی که از Soudstage لذت خاص میبرم.
مید برای شور یک خصوصیت منحصر به فرد هست چون این برند قبل از اینکه برند هدفون ساز باشه نزدیک چند دهه هست که میکروفونهای حرفه ای خوب تولید میکنه و به همین خاطر متخصص باز تولید صدای مید هست.
و در آخر اینکه محصول جدید اون (SE215) مناسب کاربرد شما هست البته با توجه به توضیحاتی که داده شده.
و اینکه باید از خارج خرید کنید چون بعید می دونم فروشگاهی اینجا از هدفونهای این برند موجود داشته باشه.
پاینده باشید.
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:33. دليل: پست متوالی
مرسی!
دنبال همون SE215 میرم. راستی دو مدل SE215-k و SE215-CL فقط از لحاظ رنگ متفاوت هستند دیگر.
و یک سوال دیگه اینکه اگه شما خارج هستید چه retailer پیشنهاد میدید(سوئد امکان دریافتش رو دارم)
اگرهم ایران هستید میشه بفرمایید از کدام retailer هدفون شور خودتون رو خریدید؟
دوستان نظرتون راجع به ايرفون هاي سوني ex35 و ex40 و ex80 چيه؟ بيشتر هم جاز گوش ميدم ولي گاهي تكنو و سبكهاي ديگه هم گوش ميدم كدومشون بدرد بخوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)