سلام
تو رو خدا یکی لینک دانلود my phone explorer رو بزاره.هر چی گشتم نتونستم از صفحا های قبل پیداش کنم!
سلام
تو رو خدا یکی لینک دانلود my phone explorer رو بزاره.هر چی گشتم نتونستم از صفحا های قبل پیداش کنم!
عزیزم بگرد و نرم افزار Myphone Explorer رو دانلود کن یا بگیرش (همه sms هاتو میتونی به کامپیوتر بیاری)
یکی فایل k750_restore رو بزاره.
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
اگه باباکس فلش کنم درایورش میپره.
گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
فریمورش هم R1BC001 مین چین هست.
ممنون اگه بزاریدش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
درود
اینجا کسی Memory 8 gb رو W810i امتحان نکرده ؟
آقا شما بگو 8GB رو واسه چه کاری میخوای مگه فیلم میخوای نگاه کنی یه DVD حدود 5GB هست اونوقط شما 8GB میخوای بندازی رو گوشی .
4GB رو ساپورت میکنه اونم به زور من که فکر نمیکنم 8GB ساپورت کنه.
یکی فایل k750_restore رو بزاره.
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
اگه باباکس فلش کنم درایورش میپره.
گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
فریمورش هم R1BC001 مین چین هست.
ممنون اگه بزاریدش.
شما اگه 1 وقتی iPOD 80 gb یا 4tb HDD یا 4gb pcRAM داشتی بپا خودتو نکشی !
واقا چقدر علمی و جالب جواب این سوالمو دادی![]()
میشه بگی از کجات دراوردی که به زور 4gb رو ساپورت میکنه ؟
خودم 4GB روی گوشیم بود :
مشخصات رم 4GB خودم Sony HS
رم 4GB رو وقتی حدود 3.5 GB پر میکنی وقتی قسمت عکس ها که میری به زور عکس ها رو باز میکنه شارژ زور تموم میکنه تو عکس گرفتن عکس رو دیر ذخیره میکنه (مثل اینکه رم 1GB پر روی K750i بزاری) تو فیلم برداری موقع stop کردن ممکنه گوشی هنگ بکنه دیگه چی ممکنه بعضی از آهنگ های MP3 رو نتونه بخونه وقتی عکس یکی رو روی آهنگ زنگ میزاری(وقتی زنگ بزنه عکسش بیفته) ممکنه گوشی هنگ کنه(بیشتر مواقع) اگه لازمه تا بازم بگم.
این رو من روی 8 تا گوشی W810i امتحان کردم شاید .
شاید گوشی شما W81000000000000000000000iiiiii باشه که 8GB رو راحت ساپورت کنه.
این دابلیو هشت صد تا 4 گیگ رو سابورت میکنه...ولی به بالا روو نه....!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)