این پچ مال چمن هست دیگه نمیدونم چه چیز دیگه ای تغییر میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پچ مال چمن هست دیگه نمیدونم چه چیز دیگه ای تغییر میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بهترین پچ گرافیکی رو معرفی کنین با عکس
ایا این بهترین پچ هست
...........
اپدیتهای skidrow ربطی به پچ ندارن . یعنی شما اگه اپدیت بخوای باید فقط اونا رو نصب کنی و چاره دیگه ای نیست .
اون گزینه EA update manager توی MWM Selector هم ربطی به اپدیت خود فیفا نداره و مربوط به دیتابیس هستش .
و اصلا هم مربوط به نسخه های کرکی فیفا نیست و مربوط به کساییه که بازی ارجینال دارن .
این گزینه واسه اینه که کسایی که ارجینال دارن و میخوان انلاین بازی کنن موقع بازی انلاین فیفا دیتابیسشون رو با سرورهای فیفا چک میکنه که دیتابیس تغییر نکرده باشه و در واقع طرف تقلب نکرده باشه . اگه دیتابیس شما با دیتابیس رسمی فیفا مطابقت نداشته باشه از بازی خارج میشین یا به اصطلاح desynchronized میشین .
واسه همین این گزینه رو گذاشتن واسه کسایی که فیفا ارجینال دارن و هم میخوان مثلا با دیتابیس 4 ، کریر بازی کنن و هم میخوان بعضی وقتها انلاین بازی کنن که واسه انلاین باید گزینه EA update manager رو فعال کنن تا دیتابیس رسمی فیفا فعال بشه و واسه کریر دوباره باید این گزینه رو disable کنن تا مثلا دیتابیس 4 فعال بشه .
واسه ماها که نسخه کرکی داریم چون افلاین بازی میکنیم باید disable باشه .
اقا یکی کمک کنه من همه ی پچها رو ریختم ولی اون تیمایی که گفته بودن اضافه نشد و هم کیتهای ملی مث اسپانیا همون کیت قدیمی هستن...تو 1.2 اینطوری نبود
پس الان من آپدیت های گیم پلی مثل شوت فنی و پاس تو عمق و اینا رو بخوام باید چکار کنم؟
سلام من هرکاری میکنم نتونستم هیچکدوم از پچهارا تو بازی اعمال کنم14
تمام کارایی ک باید انجام دادا انجام دادم ولی تغیری تو بازی اعمال نمیشه اصلا به جز اسم تاتنهام
پچ ک تاحالا اومده را دانلود کردمیکی یکی نصب کردم ولی هیچ تغیری تو بازی ندیدم
من این دوتا عکسا میزارم ببینید مشکل از کجاست از صبح تاحالا یه دارم بهش ور میرم اما موفق نشدم خواهشا کمک کنید ک دارم دیوونه میشم…[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترورخدا هرکی یه آموزش جامع و کامل داره بگه ک من بتونم استفاده کنم ازینپچها ممنونم
دوست گرامی . بعد از نصب پج باید با این برنامه File Master عملیات ریجسترینگ پوشه data رو انجام بدی تا چهره ها و لباس وبقیه چیزا اعمال بشه![]()
...................
باید اپدیتهای خود فیفا رو دانلود کنی . اپدیت 1 و 2 و 3 .
اپدیت 2 حجمش زیاده (2 گیگ) . اگه نمیتونی دانلود کنی بی خیالش شو . ولی اپدیت 1 و اپدیت 3 رو حتما بریز . اپدیت 1 که همون مشکلات گیم پلی رو بهتر میکنه و اپدیت 3 هم که همین کار رو میکنه و واسه اجرای بازی با کرک 5 لازمه . این دوتا رو نصب کن . اپدیت 1 به صورت نصبیه و اپدیت 3 کپی پیسته .
بعد از ریختن اپدیت 3 کرک ورژن 5 مربوط به اپدیت 3 رو که شمال سه تا فایل میشه از تو خود پک اپدیت 3 بریز تو پوشه بازی و از طریق فایل fifa14-3dm.exe بازی رو اجرا کن .
اینم لینک اپدیتها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ مودینگ اصلا احتیاجی به i68 regenerator نداره . خودش موقع نصب فایلهای.bh رو regenerate میکنه .
در صورتی که فقط مود رو به صورت دستی نصب کنین احتیاج به i68 دارین و اگه از طریق MWM Installer نصب کنین احتیاجی به i68 نیست . این i68 بیشتر باعث میشه پچ ها خرابتر بشن چون ممکنه گزینه اشباه بزنین . من خودم اول فکر میکردم لازمه و کلی بازیم رو خراب کرده بود اما بعدا درست شد .
حالا شما بگو :
پچ های مودینگ وی رو به ترتیب از 1.0.1 تا 1.5.1 نصب کردین ؟(اونجور که تو تصویر میبینم شما مثل اینکه پچها رو تا اخرین نسخه نصب نکردین . چون توی اخرین نسخه گزینه های تغییر تم و تغییر intro هم داره) (هر بار که نصب کردین باید برین تو پوشه Data و اون قضیه پوشه loc رو درست کنین)
اپدیتهای 1 و 2 و 3 مربوط به خود بازی رو نصب کردین ؟
موقع نصب فایل installer رو با run as admin اجرا کردین ؟
تغییرات دیگه تو بازی رو ندیدین ؟ منظور مثلا لباس های جدید (مثل لباس جدید المان ، ارژانتین ، اسپانیا و لباس های دوم بعضی تیم ها مثل بارسا با شرت زرد و دورتموند با شورت زرد)
در کل پیشنهاد میکنم بازی رو از اول نصب کنین . اپدیتهای حداقل 1 و 3 خود فیفا رو بریزین و کرک ورژن 5 رو هم بریزین . بعد پچ های مودینگ وی از 1.0.1 رو تا 1.5.1 به ترتیب نصب کنین . این وسط هیچ کار اضافه دیگه ای رو بازی انجام ندین . مثل همون i68 یا پچ دیگه یا هر چی .
واسه اپدیتها هم لینک بالای پست گذاشتم برین اونجا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)